Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray için halen yetersiz olduğunu düşünsemde büyük iş yapmıştır paşa. Kimbilir gelecek sezonlarda da bizi utandırır. Ben buna gocunmam :) ;)

2viqh4z.jpg

Kurt bir sportif hoca alınmalı. Seneye lig cok kızısacak ve yabancı futbolcu sayımız artacagından bence tek basına Hamza Hoca ile olmaz.

Ben de seviyorum çok efendi camiamıza yakışan bir insan ama teknik direktörlük çok başka şey.2-3 kötü sonuçtan sonra kimse defol git falan demeyecek allem kullem etmeyecek,bu hataları seneye de yapacak ders çıkarmasını beklemesin kimse.

beyler boyle adamlara destek olmamız gerektıgını daha anlayamadık mı? gecmıste bızı kımlerın sampıyon yaptıgına kımlerın rezıl ettıgıne bı baksanız bunlar olmayacak hala yabancı hoca dıye tutturanlar var...ne olacak yabancı gelınce? elımızdekının kıymetını bılsek bıze yeter

Hamza yı kimse gönderemez...O işi unutun bir kere.

Türkiye Ligini de yine götürür ondan şüphem yok.

Ancak önümüzdeki sene yabancı oyuncu seçiminde yetersiz kalacağını düşünüyorum. Bu konu ciddi.

Ayrıca CL maçlarını kaldırabilecek mi? Bundan da şüpheliyim.

Ben de seviyorum çok efendi camiamıza yakışan bir insan ama teknik direktörlük çok başka şey.2-3 kötü sonuçtan sonra kimse defol git falan demeyecek allem kullem etmeyecek,bu hataları seneye de yapacak ders çıkarmasını beklemesin kimse.

Uzun süredir önerim hocanın üstüne mümkünse yabancı bir sportif direktör getirelim. Tanman ile beraber çalışacak özellikle transfer konularında yardımcı olacak birileri lazım.

Uzun süredir önerim hocanın üstüne mümkünse yabancı bir sportif direktör getirelim. Tanman ile beraber çalışacak özellikle transfer konularında yardımcı olacak birileri lazım.

Şenol Güneş Bursa'dan ayrılırsa gelsin yabancı falan gerek yok boşver.Yabancı gelecekse bu ülkenin dinamiklerine ayak uydurabilen Derwall,Lucescu,Gerets gibi birileri olması lazım.

Ha Senol Günes ha Lucescu, bilmiyorum ikisi de belki artik Sportif olarak calismak isteyebilir, hele Lucescu, baya bos zamani olur, hemde medya onu hemen okadar kolay asamaz, hemde Hamza Hoca iyi ögrenir. Ki Hamza büyklerin lafini dinler.

Sportif direktör kılıfıyla takıma teknik direktör önermeyi bırakıp hocaya saygı duymayı öğrensek daha doğru olur.

Zira kendisi o saydığınız adamların bu sezon yapamayacağı bir işi başardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt