Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3. Yildizdan sonra kendimize gelememizin baslica sebebi gerksiz transferler ve kadronun komple yenilenmesi bence ben karsiyim buna,3-4 oyuncu alirsin ilk 11 deki diger adamlarada seviye atlatir, kadro istikrarinin yakalanmasi sart ayrica durumumuzda ortada mali tablo ic acici degil bunun ustune kadroda anormal maaslar odedigimiz adamlar mevcut hamza hocaya kalsa transfer ister de bunu karsiyalacak bir yonetim olacak mi o soru isareti.

o zamanin hatasi her transfer dönemi, yani kisin 10 oyuncu geliyor gidiyor, yazin ayni sey. üstellik gitmek de istemiyorlardi, para verip zorla yolluyorduk. Ki ozaman futbol oynayan adamlar bile yollandi C. PRates gibi

Hoca "öyle bi adam almalıyım ki Selçuk alternatif olmalı" demiş Aslan Statistic'e göre. Doğruysa güzel. 100 tane transfer yapmak maddi açıdan zor, ayrıca kadro acayip şişik, 3 oyuncu almak için 15 oyuncu dehlememiz gerekecek zaten...

Nokta atışı transferler iyi olur. Maxi Pereira, Song/MBia, forvet, stoper, en az bir adet de kanat gerekli.

bence stoper e bile gerek yok, ha adam gibi bi lider bulursak saglam olur. Ama Chedjou ve Semih/Koray bu sene okadar problemli degildi, ortasaha cok fena yumusakti ve tabiki forvet/kanat/ortasaha nin top tutamasi.

Sag bek cok önemli, ne kadar top tutabilen kisi bulunursa bu ilk 11 de, okadar saglam oluruz

Hoca "öyle bi adam almalıyım ki Selçuk alternatif olmalı" demiş Aslan Statistic'e göre. Doğruysa güzel. 100 tane transfer yapmak maddi açıdan zor, ayrıca kadro acayip şişik, 3 oyuncu almak için 15 oyuncu dehlememiz gerekecek zaten...

Nokta atışı transferler iyi olur. Maxi Pereira, Song/MBia, forvet, stoper, en az bir adet de kanat gerekli.

Oturmuş kadromuz var çok fazla değişiklik yapmayı düşünmüyorum dedi. CL ye hiç katılmasak mı

Hoca 1 2 takviye yeterli derken bursa maçı öncesi moral de bozmak istememiştir belki.O bir iki dediği zaten 4 5 tane ilk 11 transferine doğru gider.Buda yeterli olur zaten kaliteli adamlarla.Bütün 11 i değiştirecek halimiz yokya.

niasse bizde olsaydı 10 milyona satardık aksiharda olmasına rağmen güzel paraya gitti. o tür bir transferi kimse reddetmez zaten. hamza hoca niasseyi kim önerdiyse direkt gözlemci ekibine alsın.

Transferi yapmış olmak için yapmadığı sürece o da olumlu bir gelişmedir ama bu takım 1-2 tane ilk 11 takviyesiyle geçiştirilecek durumda değil. Burada zaten birçok analiz yapılıyor, herkes kendine göre kadrolar oluşturuyor doğal olarak. Benim de kendi analizime göre 1 tanesi yedek kaleci olmak üzere, doğrudan ilk 11'e 6 oyuncu transfer edilmesi lazım. Bana göre 7 transfer gerekiyor. Bu takımın optimumu bu. Ve bu takımın çehresi gerçekten değişmeli artık. Bunu yaparken de gidip 5'er 10'ar milyon saçmasına da gerek yok, biraz akıllı bir transfer politikası ile düşük maliyetle daha sağlam bir kadro mühendisliği yapabilirsin. Alternatif oyuncu almak yerine, eldeki birkaç oyuncuyu alternatif durumuna getirmek gerekiyor. Bu takımın daha sağlam hale gelmesinin tek yolu bu. Alalım da rotasyonda iş yapar mantığından kurtulmamız lazım artık. Bu takımın rotasyon oyuncusuna ihtiyacı yok, tam tersine eldeki bazı 11 oyuncularını rotasyon haline getirmesi lazım.

Tamam 3 senedir bunu söylüyorum kendi adıma, buna rağmen de 2 şampiyonluk geldi her şeye eyvallah ama her seferinde bireysel başarılardan bahsediyoruz. Sneijder diyoruz, Muslera diyoruz, 2 sene önce Drogba diyorduk. Doğru düzgün bir takım başarısından söz edemiyoruz. Son 6-7 hafta neler çektiğimizi Allah biliyor. 1-0, 1-0 hep diken üstünde giden maçlar. Maçın 10.dakikasında gol atıp 80 dakika onu korumak için yırtındığımız maçlar izledik. Doğruları konuşalım biraz, ben daha önce ki sezonlarda böyle şeylere şahit olmamıştım. Kalecilerin şampiyonluğa katkı verdikleri maçlar elbet olur, ama bir kalecinin adeta tek başına şampiyon yaptığı bir takım vardı bu sene. Bunun anormalliğini kimse sorgulamıyor mu? Ki bu sene Şampiyonlar Ligi'nde nasıl patladığımız da ortada. Derbilerden sonra da burada oyunculara nasıl sövüldüğünü söylememe gerek yok zaten. Çünkü ancak bu tarz maçlardan sonra gerçekler görülebiliyor.

Seneye yabancı sınırı değişikliğinden sonra Anadolu takımları da seviyesini birkaç tık artıracaktır. Artık gelişmek ve değişmek lazım. Ne oldum dememeli ne olacağım demeli. Seneye öyle şeyler olur ki, bir bakarsın kimse bugünleri hatırlamaz. 3.yıldızdan sonra 4 sene kendimize gelememiştik, inşallah yine aynı şeyler olmaz diyorum.
Bu yaziyi forumun en üst tarafina çivileyelim. Bundan daha fazla mantikli yorum yapilamaz.

100 oyuncu almasın 4 nokta atışı yapsın 1-2 de istediği yedek yerli varsa alsın kafi.

Her sene üstüne koyarak gitmemiz lazım.
Bu sene eksikleri kapatmamız şart ondan sonra ki sezonlarda sayılar daha da azalır.

Ama defoyu görmeyip yola böyle devam etmek sıkıntı yaratır

Eger kaliteli bir sportif direktor basa gelir tum oyuncu alim ve satim ona emanet edilirse Hamza belki is yapabilir seneye. Ama transfer sorumlugunu Hamzaya verirsek hic bir sey olmaz seneye.

Hocayı ne zaman sevmeye başlasam bir şey yapıp sevgimi azaltıyor.Bu nedir ya?Ciddi ciddi böyle düşünüyor yazık.

WE ARE THE CHAMPION@AslanStatistic 34 dk.34 dakika önce
Tümer Metin: Ben daha analizlerin hiçbir işe yaradığını görmedim.

Hamza Hamzaoğlu: Aynen öyle. O zaman rakibe bağımlı kalırsın.

Düşüncesinin yanlış olduğunu Fenerbahçe,Trabzon,kazanılmasına rağmen Antep ve içerdeki Konya maçlarında gördük zaten.

Bu adam yetersiz diyoruz anlamıyorsunuz.bu kafayla bir b..k olmaz bu adamdan.seneye cl de yine antrenman takımı olup kamyon kamyon gol yeriz ligde de nal toplarız.

Bu kadar dökülen kadroyu 1-2 transferle nasıl ayakta tutacak merak ediyorum.söylediğine göre selçuk ve Burak yine ilk 11 oyuncusu.

Şampiyon oldum diye fazla sevinmesin seneye cl de averaj takımı olup ligde de tepe Taklak giderse onu orada ne minibüsçü abdül nede Otelci dursun tutabilir.

İyi insan olmak başka şey,iyi teknik direktör olmak çok başka şey.

Hamza Hoca karakter olarak duruş olarak bize çok yakışıyor ona kimse bir şey diyemez.Ancak iyi teknik direktör mü?Hayır.Peki iyi teknik direktör olacak ışığı veriyor mu,umut vaat ediyor mu?Şu anda hayır.Umarım yanılırım.

250 milyon avro da harcasan, Clde gruptan cikma sansin az. City örnegini biliyoruz. Turkiye Ligine kaliteli yabanciyi getirmekte zorlaniyorsun. Muslera size gelmeden önce, İtalyada en kötü kalecilerden biriydi. Sizde seviye atladi. Melo bidon secilmisti. Sneijder fizik olarak bitikti.

Sizin hoca futbolu biliyor. Vizyonlu adam. Aciklamalarini okudum biraz. Alirsam seviye atlatacak yabanci alirim dedi. Sizin foruma bakiyorum, nerede bitik adam varsa, onlari istiyorsunuz. Boatengler Podolskiler isteniyor. Boateng iyi bir adam olsa, burada konusuldugu kadar iyi adam olsa, tüm Avrupa pesinden kosar. Adamin tek isteyeni MLS takimi.

Gs Avrupada gördügüm en kötü pres yapan adam. Savunmayi cekip cevirecek, yönetecek defans eksikligi var. Haksiz miyim? Gsnin hucumda 1 kanadi bu sene hic calismadi. Bruma bal yapamayan ari. Dün sizin Hoca Bruma hakkinda müthis tespit yapti. Eger o sorunu cözerse, Bruma bal yapamayan ari olmaktan cikar.

Gs, transfer yapamasa bile kimsenin sikayet etme hakki yok. FFPden ceza alirsaniz, transfer yapamazsiniz. İtalyan tdler döneminde bütceyi o kadar berbat kullanmasaniz, en azindan Naniyi vs alabilseniz, bugün ligde en az 6-7 puan fazlaniz vardi.

Gs, önde basamiyor. Ortasahaya 2 yönlü bir adam al, Cok iyi pres yapan sirti dönük oynayan bir forvet al. Sneijderi solda oynat. (Prese katilacak, takimda arkadaslarini oynatacak, dar acilardan pozisyonlari harcamayacak) Yoksa Avrupada 2 ortasahayla 3lü ortasahalara karsi ortasahayi verirsin. Savunmayi cekip cevirecek bir lider al. En önemli sorun. Böyle bir adam bulabilir misin? Cok zor. Vlaar vs demeyin. Vlaarla oynarsan, defans arkasini otoban yaparlar. Lider de degil o adam. Hollandanin lideri De Vrijdi.

Yoksa burada paylasilan Boatengli Ozanli Gignacli kadrolarda Gs, Avrupada averaj takimi olur.

250 milyon avro da harcasan, Clde gruptan cikma sansin az. City örnegini biliyoruz. Turkiye Ligine kaliteli yabanciyi getirmekte zorlaniyorsun. Muslera size gelmeden önce, İtalyada en kötü kalecilerden biriydi. Sizde seviye atladi. Melo bidon secilmisti. Sneijder fizik olarak bitikti.

Sizin hoca futbolu biliyor. Vizyonlu adam. Aciklamalarini okudum biraz. Alirsam seviye atlatacak yabanci alirim dedi. Sizin foruma bakiyorum, nerede bitik adam varsa, onlari istiyorsunuz. Boatengler Podolskiler isteniyor. Boateng iyi bir adam olsa, burada konusuldugu kadar iyi adam olsa, tüm Avrupa pesinden kosar. Adamin tek isteyeni MLS takimi.

Gs Avrupada gördügüm en kötü pres yapan adam. Savunmayi cekip cevirecek, yönetecek defans eksikligi var. Haksiz miyim? Gsnin hucumda 1 kanadi bu sene hic calismadi. Bruma bal yapamayan ari. Dün sizin Hoca Bruma hakkinda müthis tespit yapti. Eger o sorunu cözerse, Bruma bal yapamayan ari olmaktan cikar.

Gs, transfer yapamasa bile kimsenin sikayet etme hakki yok. FFPden ceza alirsaniz, transfer yapamazsiniz. İtalyan tdler döneminde bütceyi o kadar berbat kullanmasaniz, en azindan Naniyi vs alabilseniz, bugün ligde en az 6-7 puan fazlaniz vardi.

Gs, önde basamiyor. Ortasahaya 2 yönlü bir adam al, Cok iyi pres yapan sirti dönük oynayan bir forvet al. Sneijderi solda oynat. (Prese katilacak, takimda arkadaslarini oynatacak, dar acilardan pozisyonlari harcamayacak) Yoksa Avrupada 2 ortasahayla 3lü ortasahalara karsi ortasahayi verirsin. Savunmayi cekip cevirecek bir lider al. En önemli sorun. Böyle bir adam bulabilir misin? Cok zor. Vlaar vs demeyin. Vlaarla oynarsan, defans arkasini otoban yaparlar. Lider de degil o adam. Hollandanin lideri De Vrijdi.

Yoksa burada paylasilan Boatengli Ozanli Gignacli kadrolarda Gs, Avrupada averaj takimi olur.

Paramız çok yok ne yapalım,bu kadroyla mı gidelim Şampiyonlar Ligi'ne?Mecbur bonservisi elinde adamlara tamah edeceğiz.

?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt