Sevgili köylüme selamlarımı ileterek başlarken ona buradan seslenmek mektubumu yazmak istiyorum:
Köylüm sakın ola bir daha Hamit Sabri gibi oyuncuları fişekleyerek güzide taraftarımızın üzerine kudurmuş bir şekilde salma Allah korusun bizi bekleyen sayende gerçekleşecek olan acıların faturasını bu büyük taraftar onlara ödetir vebali sana kalır hem bu dünyadan hem öbür taraftan men olursun..
Canım köylüm Jem diye bir oğlan almışsın bu oğlan bizim köyde ot biçemez bırak otu git kümesten iki yumurta getir desem kolu yorulur yolda yımırtaları düşürüp kırar sen ki Devler arenasında bu garip oğlandan milleti orta sahada kırmasını bekleyecen?
Amma kööylüm bu konudaki planın çogzel.Oğlana sağlam fitik vermişsin ki az yesin gendine gelsin diye vella pes doğrusu şeytanın aklına gelmez..
Köylüm diyom ki ben bu kurt adama benzeyen kekeme oğlan varya Hamido,onu da alsan bi akşam bize yimağa gelsen,oğlanın bek dadlu sohbeti var maşallah heç susmuyor emma kitap okumuş ecnebi melmeket görmüş herhal bek bilgin bi havası var lakin biraz ukela gibi inşallah bizim burda da öyle artistlikler yapmaz valla benim göçcük oğlan biraz esabi vurdummuydu yuvarlaratar haa haberin ola,gerçi senle arası iyi olsa gerek yaverin gibi savunuyor seni haber kanallarında essahlı oğlan
Şu trilyonlar verdiğin reyiz diyolla o renkli gözlü çoccuğa selamlarımı ilet köylüm,bizim burada sabana çıkartsam onu valla komşu tarlaları da sürer namussuzum
Köylüm yıldız yıldız diyollaa senin canını sıkıyorlar,yıldız gökyüzünde olur ne arasın yerde bunlarda heç boyna gonuşii, aha da valla bizim yıldızımızda sensin galaksimizde
Burak ınan Selçuğun güler yüzünü tebessümünü kaybetme köylüm ne de olsa bizim akrabaların çocukları biraz burunları büyüktür emma sen yaşçana büyüksün alttan almaya devam et ,bırak güzel sözlerini esirgeme onlardan bu senin menfaatinedir
Sakın olaki gobellerin formalarını neyim kesmeyi aklığın ucundan bile geçirme valla Allah adamı daş eder,sağa sövselerde dövselerdi bu bebeleri başının tacı et köylüm.
Köylüm gözbebeklerinden öpüyom allaa emanet ol