- 9 Mayıs 2010
- 3.467
- 0
- 1.146
Hamzaoglunu kovup, geriye kalan maclara TDsüz ciksak, takim Hamzaogluyla oldugundan iyi yerde bitirir ligi ve CLyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben beraberliğe razıyımAstana macinda kotu bir sonuc alirsa istifa eder gecenki basın toplantısında cok duygusaldı
toplu olarak protesto ediyoruz kardeş problem nedirbaşliktaki unlem işareti nedir gsc boyle degildi eskiden. transfer nobetini denge nobeti filan yapmiştiniz bi de unutmadık. diger taraftan galatasaray yonetimine hakaret diye kaç kisiye ceza verdiniz ayip size
toplu olarak protesto ediyoruz kardeş problem nedir
yav hocaliğini sabaha kadar elestirin bişey demem de hakarete yakin laf ediyonuz adama o kadar da degil. ben de iyi bir hoca olmadiğini dusunuyorum ama elestirirken de karsidakinin insan oldugunu unutmamak lazim
sadece 1 sene önceki hamza fikirleri
bu videonun 15 saniye öncesinde gsdeki yerli evladlarını övüp duruyordu aldıkları parayı hakediyorlar diye
1 senede 1 insan 180 derece değişiyorsa ya karaktersiz yada fikirleri değişmemiş yalancıdır