Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzaoglunu kovup, geriye kalan maclara TDsüz ciksak, takim Hamzaogluyla oldugundan iyi yerde bitirir ligi ve CLyi.

Lise aşkı gibisin Hamzaoğlu. İlk geldiğin gün yokluktan sevindik. Ancak her geçen gün tiksindirdin triplerinle. Bence ayrılmalıyız Dengeoğlu, bize lise değil üniversite aşkı lazım :D

Umuttur onun forveti,
Asla vazgeçmez dengelerden,
Ben aldım der 3 kupa,
Çılgın mı çılgın onun taktikleri,

Ovv yea.

Astana macinda kotu bir sonuc alirsa istifa eder gecenki basın toplantısında cok duygusaldı

kick-butt-ass-swift-kicking-1.gif

Hamzaogluyla CL grubunu sifir puanda bitirme riskimiz bile var. Hemde cok yüksek bir risk. Astana karsisinda bile bir beklentim yok.

Sorun para yada FFP degil, vizyon. Hazir bir yabanci yerine yetersiz bir yerliyi tercih ederim mentalitesi. Yetersiz yerlileri koruyup, yabancilari elestiren bir TD... Bologna, Atalanta gibi takimlar bile ucuza ne oyuncular buluyor. Gecen sene Fransada 9 gol 8 assist yapan Mounier, 1.5 milyon euroya Bolognaya gitti. Tam bizlik bir kanatti. Savunmasi bile cok iyi. De Roon 1.3 milyon euroya Atalantaya gitti. Ön liberoda sorunumuz kalmazdi. Zamparini yine ne oyuncular bulmus.

Yerli oyuncu transferine ve yerli TDe karsiyim. Yerli oyuncularin hemen hepsinde, en iyilerde bile, ciddi altyapi eksikligi var. Bu eksiklerini gidermek icin cabalayan oyuncu bile yok.

Cavanda, Mounier, De Roon, Kalinic. (Fio. 3 yillik ödeme planiyla aldi.) Low cost mercato.

Biz bu oyunculari alsaydik, Sabri nasil mac basi alacak? Umut ve Bilal nasil süre alip, mac basi alacaklar?

başliktaki unlem işareti nedir gsc boyle degildi eskiden. transfer nobetini denge nobeti filan yapmiştiniz bi de unutmadık. diger taraftan galatasaray yonetimine hakaret diye kaç kisiye ceza verdiniz ayip size

Ben bile nefret ettiysem senden kesinlikle gitmen gerekiyor artık. Bozdun çizgini, taraftara rest çekmeye başladın. Yazıklar olsun.

yav hocaliğini sabaha kadar elestirin bişey demem de hakarete yakin laf ediyonuz adama o kadar da degil. ben de iyi bir hoca olmadiğini dusunuyorum ama elestirirken de karsidakinin insan oldugunu unutmamak lazim

hamza herkesin aklıyla alay ederken + dünyanın en büyük suçu ırkçılık yaparken havalar güzel mi peki

bu kadar alıngan ve tahammülsüz olmanın gereği yok

30 milyonluk camiayı ilgilendiren kararlar alıyorsan ve bunun için de trilyonlar alıyorsan her türlü lafı duyabilirsin, kabul edeceksin

bu dediklerim ülkedeki tüm konular için geçerli

alışın artık bunlara yav

Duy bunu Hamza.Umut'u oynatma

-Favori pozisyonun hangisi ? Sağ kanat, sol kanat, forvet veya kanat forvet ?

Podolski: Forvet!

Hamza Hamzaoğlu: "Umut rakip defansı karıştırıyor ve Sneijder de golleri atıyor. Sneijder attığı gollerin çoğunu Umut'a borçlu." (Hürriyet)

:D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt