Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun gitmeme sebebi belli.
1_ Galatasaray"dan başka hiçbir zaman büyük bir takım çalıştıramıycak
2_Aldığı ücreti bir daha alamıycak
3_İstanbul
4_Şöhret

Senin yüzünden Sinir krizine girip evden ciktim lan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yönetimin isine gelmedi tabi

yerlileri tatmin etmek için kendi ayakkabisini bile yemeye hazir olan, fazla transfer istemeyen irkçiyi neden kovsunlar

sonra diyoruz ki biz neden büyük takım yenemiyoruz (olympiakos-arsenal) olympiakos da türk futbolcu yok ki

uA denilen parali köpek organizasyonu da Hamzaya karsiysa

Hamza bu haftalar sonra gider

istifa mı ediyormuş tam anlamadım konuyu? bence etmez çünkü bu herifte utanma arlanma diye bişey yok

uA da Dostlar alışverişte görsün tadında paylaşım yapıyor.Yazsana Hamza istifa diye.

Bu Ultraslan denen hıyarlar da açıklamalarında isim vermemek direk hedef göstermemek için şekilden şekile giriyorlar biatcı hıyarlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Ultraslan tivit atmis.Hamzoğlu Hamza suyun kaynıyor.Basaksehir maci son maci olur umarim.

Agir konusmak istemiyorum ama nasıl hoca olmus kim hoca yapmis hangi vasifla Galatasaray'a gelmis inanılır gibi degil yahu.Mactan sonra da pis ifadesiyle sanki hicbirsey olmamıs hersey normalmis gibi davraniyordu.3 saattir kendimde degilim.Bize bunu yasatmaya hakkın yok Hamzaoğlu Hamza.Yol al.

Sampiyonlukta senin degil Apo ile Ali Durustun payi vardir ulan Dursun geldi bu mallasmaya basladi.İnsallah yonetimle beraber boy boy gidersiniz buradan.

images

başakşehir maçının 11ini yazıyorum muslera-denayer-chedjou-hakan-carole-jose-selçuk-emre-yasin-sneijder-podolski
semih-umut-bilal üçlüsünü oynatmaya biyerleri yemez çünkü şuan biyerleri tutuşmuş durumda

Gitme nolur hep senin futboldan anlamadigini iddia ettim ben hakli cikip sen battikca cok egleniyorum ? iyi adam oldugundan bahsediyorlar ki bence futbolcularinin emegini bile adil dagitamiyosun korkak ve etkisizsin silik ve yeteneksiz olmanin adamlik olmadigini da anlayacaklar kufurlerle gideceksin ... bende bu gunler icin zaman istiyorum taraftarimiz cok sabirsiz insallah biraz daha vaktin olur ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt