Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya edeceksin o zaman hamza bilal muhtesem oynuyor diyordur.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başina dildolar yağsin.

Kurduğun kadro, yaptirdiğin bazi transferler, yaptirmadiğin çok transferler, taraftara laf sokman, küçük takim hocasi olman vs. vs. hepsi lesh ötesi.

Bir forvet alsaniz ölür muydunuz ulan? Iki mal sayesinde forvetsiz oynuyoruz yazık be.

Bilal'i oyundan almayarak,Sabri ile oyuna başlayarak maçın kaderini etkiledin.Yazıklar olsun Galatasarayda olduğun her güne.

Eleştirmeyeceğiz diye söz verdik Hayri nin başlığında fakat şu takım yerden oynamadıkça bok gibi oynarız

SEni hoca yapanın, lisans verenin, Galatasaraya getirenin, emeği geçen herkesin, 7 sülalesini..... öpeyim....

Yahu ben bunun kadar şanslı bir adam görmedim. Benfica maçında durduk yere Olcan'ı aldı oyuna, bir sonraki maçta Carole sakatlanınca, zorunlu olarak, sanki bu maça hazırlamış gibi oynattığı Olcan'ı almak zorunda kaldı :D

Bilal'i falan hiç çıkartmayıp ilk fırsatta Poldi'yi oyundan alması ise açıklanabilecek bir olay değil. Bir de oyuna giren adam daha önce ufak maçlarda bile zar zor oynattığı Sinan Gümüş.

Akıl sır erdiremiyorum yaptıklarına ama adam bir şekilde takımı yarışta tutup önemli puanlar alıyor ???

Jose ve denayer ile birlikte cikmaz sokaga girersin umarim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilal ve umutun performansini begenmistir eminim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu adam Sexy bashganınızın ve prandelli nin s..tığını 3 kupayla temizledi..
Beğenmeyen sexyler direkt Belçika veya Italyanın yolunu tutsun.. Hadi yallah !!!

arkadas sabri umut ve bilal seni tatmin ettimi?

adam gibi kadro ile ciksan bu maci belki alirdik resmen bilmem kac eksik ile fenere karsi 1:1 kaldik acaba 11vs11 oynasaydik ne olurdu?

umutun yerine podolskiye dene be adam forvet olarak kanat olarak yasin sinan oynatirsin, umut pres yapiyor hikayesi de kalmadi artik onu bile yapamiyor artik, sabri desen artik 1000 sayfalik destan yazarsan yapamadiklari ile, bilalin dili artik disarda 3 mac üst üste kaldiramiyor ve bu adam maci tamamen oynuyor nasil göremiyorsun bunu? sen nasil td olabilidin acaba?

Şimdi sana ana avrat küfür edicem ve ceza alıcam.Cezadan korkmuyorum ama değmezsin Allahından bul.

33 lük Bilal'de zenci cigeri var zannediyorsam. Ondan oyundan almiyor.

Yeterince dedim ama söylemeye devam edecegim. Bu adam irkci, icten pazarlikli, evlat sevici, sinsi cahilin teki.

Bilal kadar Sabri kadar tas düssün basina.

Bilal Kısa'yı her maç 90 dakika oynatmasının tamamen tek sebebi aralarındaki ahbap-çavuş ilişkisinden kaynaklı.

Yahu ben bunun kadar şanslı bir adam görmedim. Benfica maçında durduk yere Olcan'ı aldı oyuna, bir sonraki maçta Carole sakatlanınca, zorunlu olarak, sanki bu maça hazırlamış gibi oynattığı Olcan'ı almak zorunda kaldı :D

Bilal'i falan hiç çıkartmayıp ilk fırsatta Poldi'yi oyundan alması ise açıklanabilecek bir olay değil. Bir de oyuna giren adam daha önce ufak maçlarda bile zar zor oynattığı Sinan Gümüş.

Akıl sır erdiremiyorum yaptıklarına ama adam bir şekilde takımı yarışta tutup önemli puanlar alıyor ???
Hamza Hamzaoglu=Bal
Trabzon Galatasaray: 0-1 > 3 Puan TSL
Galatasaray Gaziantepspor: 2-1 > 3 Puan TSL
Astana Galatasaray: 2-2 > 1 Puan CL
Basaksehir Galatasaray: 0-2 > 3 Puan TSL
Galatasaray Genclerbirligi: 4-1 > 3 Puan TSL
Galatasaray Benfica: 2-1 > 3 Puan CL
Fenerbahce Galatasaray: 1-1 > 1 Puan TSL

Son 7 mac
==============================================
CL 2 Mac: 4 Puan DW
TSL 5 mac: 13 Puan WWWWD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt