Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih rize macinda gayet iyidi
nereye catacaginizi sasirdiysaniz musil cakip tuvalete civileyin
kweke hayvani bilerek sakatlayip takimina maci kazandirmistir
bu kadar basit

semih rize macinda gayet iyidi
nereye catacaginizi sasirdiysaniz musil cakip tuvalete civileyin
kweke hayvani bilerek sakatlayip takimina maci kazandirmistir
bu kadar basit

bayern27_47132_7745881.jpg

asıl suçlu tabiki dursun ve yanındaki kan emiciler milyonlarca doları ceplerine indiren hırsızlar

ama elindeki kadroyu bile aklı basında oynatmayı beceremeyen taktik teknikten hic anlamayan umutu sag açık sneijderi,hakan baltayı ön libero oynatan

pres baskılı futbol diye birseyden habersiz olan bir adamı hoca olarak görelim mi?

Bu Mehmet bizle testes geçiyor olmasin.

Mehmet bu senin için. Hamzanin evlatlari.

359366e1e5385dc9e03699cfa0732d2b.jpg

tutmayacan kulüpte hocam. burak dedigin adam fb-bjk'den, umut ise ts'den kovulmus. bu adamlar Gs forması giyebiliyorsa her yol gene yönetime cıkar.

aysal döneminde bunlar vardı, mancini-prandelli-terim dönemlerinde vardı, simdi de var.

sabri zaten demirbas.

kadro konusunda hamza'ya bk atmak yersiz. taktik konusunda hataları var ama genel olarak en kral hocalarıda bu ülkede taktik özürlü die elestirdik.

benim görüsüm fit: bu yönetimler ile devam ettikce gelecek hocanın cokta önemli yok.

hamza'nın gidişi su asamada hicbir şeyi çözmeyecek. burak-umut-sabri gibi adamları gene izlemeye devam edecez..

7 iklimin padişahı ,müjdelenen komutan hunkarimiz doğru noktalara parmak basiyor

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrik ediyorum hocam dostluk maçında bile kendine sövdürebiliyorsun cidden büyük başarı

-Tapatalk-

Bu haftaki taktik anlayisini gormek icin iple cekiyorum, bi haltlar karistirir yine.

Hamza Hoca'ya sahip çıkmak lazım.

HAMZA FACTS:

• Zira 3 kupanın alınmasında başarı bir tek ona aittir.

• Transfer döneminde ısrarla yıldız bir forvet , kariyerli bir sağ bek , güçlü bir orta saha ve deneyimli bir stoper alınması gerektiğini savunmuştur.

• Her daim yabancı oyuncuların eksikliğinden dem vurmuş , Sneijder'in yalnız kaldığını ifade etmiştir.

• Mevcut kadronun yetersiz olduğunu ve başarı için dışardan takviye gerektiğini vurgulamıştır.

• Hamza Hoca'nın tüm bu tespitlerine rağmen mevcut tablonun oluşmasında yegane suçlu ise Taraftardır.

• Yönetim ise Hoca'nın isteklerini yerine getirmek için gece gündüz çalışmış ancak taraftarın engellemeleri sonucu başarılı olamamıştır.

Aslan News@Aslanews 8 sn.8 saniye önce
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 11 haftada en az yabancı oyuncu oynatan takım Galatasaray oldu...
Normal. Zaten yabancı yok takimda, bir de başımızda ırkçı bir hoca olunca iyice minimuma düşüyor yabancı sayısı.

Ne hallere düştük be, yabancı sınırının kalkması için en çok biz savaşırken en az faydalanan takım biz olduk. Allah belasını versin adam kayırıcı ırkçı Hamzanın ve o çapsız başkan bozuntusu Dursunun.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

lan hamza sana okadar yalvardik yaz doneminde bu is burakla umutla olmaz diye golcu al diye agzimiza yoksa sampiyonlarliginde tukururler diye okadar seslendik sosyal medyadan ama sen gerek gormedin evlatlarimla sampiyonlarliginde oynayacagim dedin teknik direktor bozuntusu seni al iste goruyorsun burakla kazma umutun halini olm hamza senin bu kulupten gittigin gun bayram edecegim caddedeki tum turk kardeslerime baklava dagatacagim cakma teknikdirektor seni

Moderatör tarafında düzenlendi:
hamza cok acemeci aptalca acıklamaları ve hareketleri oldu ama bence birinci suclu hamza degil yönetimdir.
hamzada yönetime ve başkana yaranmak için yalakalık yapmak için "bunlar bana yeter" söylemlerine girdi.
takım kötü degil ama bariz şekilde 3-4 yerde eksigi var, umarım devre arası kapatırlar..

Sahada en az yabanci oynatan biziz.
Ama sahada en cok FUTBOLA yabanci olan kazma oynatan takim yine biziz.

Sabah televizyonda Olacak Olacak şarkısı vardı, yine sabah sabah aklıma bu çapsız geldi ve güne sinirlenerek başladım.

Trt Spor da konuşuyor şu an, delirmek isteyenler izleyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt