Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben analizi yapamadan adam gitti lan :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bence bu baslik kilitlenip tarihin tozlu raflarina kaldirilmali.
Yada tamamen silinsin bu baslik.

CUhsseYWoAAvd6g.png

Ibrahim Seten pisligin tekidir ve ayrica Azizenin satilik kalemlerindendir.
Kokoyu ceker ceker ve twit atar.Onun icin söylediklerini pek kaale almamak lazim.
Ama yinede Hamzonun böyle bir salaklik yaptigina inanirim.

[VINE]Ot6IdtOv0nb[/VINE]

Kalinic ile Konoplyanka'yı aldırmadığın icin hayatim boyunca nefret edecegim senden !

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klanici geçtim(geçtiğim dediğimde haberlere göre 500 bin e kiralama bedeli böyle bir adam kolay kolay bulunmaz), yav arkadaş konoplyanka aldırmadığı için 3 kupasıda olsa nefret edeceğim lanetle anacağım bir adam. Mbia yerine de Bilali tercih etmiş kısaca komisyonunu aldı ve gitti. Denizli her yönüyle iyi ben güveniyorum.

Nasıl bir beladan kurtulduk biz böyle. Umarım bu kulüp ile hiçbir şekilde yolu kesişmez bir daha.

Allah belani versin

Konoplyanka kalinic pereira songdan ettin bizi

İbrahim Seten'de dünki menajere benzer seyler söylemis.Cok büyük bir beladan kurtulduk.Allah göstermesin 2 transfer dönemi daha kalsaydı olacakları düsündükce dehsete kapılıyorum.

senin allah belanı versin koca kulubun agzına sıctın

3 tane adamın ekstra performansı yüzünden takım şampiyon oldu marifeti kendinde sandın götün tavana çıktı sie köyüne

evet aynen tespitler dogru ruh saglıgımızla oynadı bu adam 1 tane bile maçı sövmeden sinirlenmeden zevkle rahatla izlettirmedi taraftara

Menajer açıklamalarına bakıp bakıp başlığına saydırıyorsunuz.

Neyse zaten er ya da geç asıl problemin bu yönetimde olduğunu herkes görecek.

Menajer açıklamalarına bakıp bakıp başlığına saydırıyorsunuz.

Neyse zaten er ya da geç asıl problemin bu yönetimde olduğunu herkes görecek.

Cüneyt Tanman o Menajeri doğruladı.Hamza'nın kendisinin öne sürdüğü hiçbir oyuncuyu istemediği için ayrılmış Galatasaray'dan.Dün o menajer ile Cüneyt Tanman'ı dinleyince baş ağrısından uyuyamadım.Hamza İnşallah hiç bir takımda başarılı olamazsın.Irkçı herif daha ne diyeyim sana.Unutmadan bir de şu var.

İBRAHİM SETEN
@ibrahimseten
15 sa.15 saat önce

hamza hamzaoğlu'nun melo'nun yerine mbia'yı değil, bilal kısa'yı tercih ettiğini;mario gomez'i istemediğini yeni öğrendim..şoke oldum..

Cüneyt Tanman o Menajeri doğruladı.Hamza'nın kendisinin öne sürdüğü hiçbir oyuncuyu istemediği için ayrılmış Galatasaray'dan.Dün o menajer ile Cüneyt Tanman'ı dinleyince baş ağrısından uyuyamadım.Hamza İnşallah hiç bir takımda başarılı olamazsın.Irkçı herif daha ne diyeyim sana.Unutmadan bir de şu var.

İBRAHİM SETEN
@ibrahimseten
15 sa.15 saat önce

hamza hamzaoğlu'nun melo'nun yerine mbia'yı değil, bilal kısa'yı tercih ettiğini;mario gomez'i istemediğini yeni öğrendim..şoke oldum..
Ben yazın Bilal geldiğinde Hamza bunu Melo yerine alıyor dediğimde yok ya abartma diyenler vardı.

Daha şampiyonluk kutlamasında Bilal transferini kamera önünde doğrulamasından belliydi zaten bu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt