Mehmet Özsert
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 1.273
- 0
- 856
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza hocayı severim. Gerileme dönemimizi 1 sene erteledi ama engel olamadı.
Hamza hocanın bana göre yaptığı yanlışlar
1- Yerli oyunculara haddiden fazla güvendi
2-3 kupa sarhoşu oldu
3-Eksik olan kadroyu görmedi yönetime güvendi
4-Yetersiz olan yönetimi korudu taraftara karsı savundu
5-yabancılara deger vermedi
6-oyunu geç okuyordu
7-baskının altından kalkamadı sucu kendinde ve takımda aramak yerine hayal düşmanlar yarattı
8-Transfer politikası tamamen yanlıştı
Ama herşeye ragmen bence hamza hoca ayrılmasa yinede bu çöplerle bu yarışın içinde öyle yada böyle olurduk ama şimdi olucagımıza zerre kadar inanmıyorum.

Hamza hocayı severim. Gerileme dönemimizi 1 sene erteledi ama engel olamadı.
Hamza hocanın bana göre yaptığı yanlışlar
1- Yerli oyunculara haddiden fazla güvendi
2-3 kupa sarhoşu oldu
3-Eksik olan kadroyu görmedi yönetime güvendi
4-Yetersiz olan yönetimi korudu taraftara karsı savundu
5-yabancılara deger vermedi
6-oyunu geç okuyordu
7-baskının altından kalkamadı sucu kendinde ve takımda aramak yerine hayal düşmanlar yarattı
8-Transfer politikası tamamen yanlıştı
Ama herşeye ragmen bence hamza hoca ayrılmasa yinede bu çöplerle bu yarışın içinde öyle yada böyle olurduk ama şimdi olucagımıza zerre kadar inanmıyorum.
Nerde bu alçağı savunan işbirlikçiler?
Aynende öyle saniyor,isin en sinir bozucu tarafida o zaten.Gecende ntvde söylemisti,ben olsaydim Benficayi deplasmanda yenerdik Atleticoyu yenerdik diye,Antalyayi yenerdik diye.Ve bir gün bu anonim cocugu sirf üc kupali diye maalesef yeniden basimiza musallat edilecek.Sen birak hoca olmayi,ADAM bile degilsin Hamza!Ben gittim takım mahvoldu diyordur. Kerameti kendinde saniyordur dingil. Futbola bu kadar uzak, beyinsiz bir adam. Bunu başımıza bela eden ftor ve maguruscuya tskler.