Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın Şanlı Galatasaray Tarihi Başlığında olması Galatasaray tarihine hakarettir.

Bugün ki rezil kadro kendisinin eseridir. Takımda bırak 11'e oyuncu almayı, var olan alternatifleri bile göndererek kadro derinliğinin de içine etmiştir.

Hain godoş. Umut ile 69 pozisyonunda yokuş aşagi yuvarlanman dilegiylen.

Hamza hocayı severim. Gerileme dönemimizi 1 sene erteledi ama engel olamadı.

Hamza hocanın bana göre yaptığı yanlışlar

1- Yerli oyunculara haddiden fazla güvendi
2-3 kupa sarhoşu oldu
3-Eksik olan kadroyu görmedi yönetime güvendi
4-Yetersiz olan yönetimi korudu taraftara karsı savundu
5-yabancılara deger vermedi
6-oyunu geç okuyordu
7-baskının altından kalkamadı sucu kendinde ve takımda aramak yerine hayal düşmanlar yarattı
8-Transfer politikası tamamen yanlıştı

Ama herşeye ragmen bence hamza hoca ayrılmasa yinede bu çöplerle bu yarışın içinde öyle yada böyle olurduk ama şimdi olucagımıza zerre kadar inanmıyorum.

şu 8 maddeyi yerine getiren kişi t.d olamaz :red:

Şanlı Galatasaray Tarihi? Galatasarayin başına gelmiş en büyük beladir bu adam. Abv.

Hamza hocayı severim. Gerileme dönemimizi 1 sene erteledi ama engel olamadı.
Hamza hocanın bana göre yaptığı yanlışlar

1- Yerli oyunculara haddiden fazla güvendi
2-3 kupa sarhoşu oldu
3-Eksik olan kadroyu görmedi yönetime güvendi
4-Yetersiz olan yönetimi korudu taraftara karsı savundu
5-yabancılara deger vermedi
6-oyunu geç okuyordu
7-baskının altından kalkamadı sucu kendinde ve takımda aramak yerine hayal düşmanlar yarattı
8-Transfer politikası tamamen yanlıştı

Ama herşeye ragmen bence hamza hoca ayrılmasa yinede bu çöplerle bu yarışın içinde öyle yada böyle olurduk ama şimdi olucagımıza zerre kadar inanmıyorum.

Şu listeden 3 madde bile kovulma sebebiyken 8 tane yazmışsın, böyle hocanın getireceği şampiyonluğa da lanet olsun işte gördük geçen seneki şampiyonluğun sonucunu.

seni asla 3 kupa kazandırmış bir teknik adam olarak hatırlamayacağız :mad:bizi darmadağın eden denge denge deyip takımın yörüngesini bozan evlatkolik futbol bilgisi yetersiz bir kişi olarak hafızamızda yer alacaksın !!! aslında hafızamızda bile yer alman doğru değil direk çöp sepeti !!!!!

Elinde viskisi purosu fenerli dostlariyla oturup nasil yaktim yiktim galatasaray'i diye gevrek gevrek guluyordur

Ben gittim takım mahvoldu diyordur. Kerameti kendinde saniyordur dingil. Futbola bu kadar uzak, beyinsiz bir adam. Bunu başımıza bela eden ftor ve maguruscuya tskler.

Ben gittim takım mahvoldu diyordur. Kerameti kendinde saniyordur dingil. Futbola bu kadar uzak, beyinsiz bir adam. Bunu başımıza bela eden ftor ve maguruscuya tskler.
Aynende öyle saniyor,isin en sinir bozucu tarafida o zaten.Gecende ntvde söylemisti,ben olsaydim Benficayi deplasmanda yenerdik Atleticoyu yenerdik diye,Antalyayi yenerdik diye.Ve bir gün bu anonim cocugu sirf üc kupali diye maalesef yeniden basimiza musallat edilecek.Sen birak hoca olmayi,ADAM bile degilsin Hamza!

Son düzenleme:
Eserinle gurur duyuyor musun? Bak dünde bir kere daha arka adaleden bir futbolcumuz patladı. Oysaki bu Burak yetersizi en azından geçen sene tam olarak 1 sene önce oyuna yeni giden İsmaile fiziksel olarak fark atıp maçın sonunda gol atmıştı. Şimdi adam 30.dk yı çıkaramıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt