Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boş yapmayalım.

Niasse ve Sigthorsson'u isteyen kimdi?

Yönetim almıyorsa ne yapacak adam?

Gomez'i kiralayalım diyor, 9 m € maliyet çıkarıyorlar. Nelerle uğraştı.

Niasse yi taraftar istemedi

Bugün baktığımızda belki yanlış bir tutumdu ama o zaman için taraftarı ibrahimovic ile kandırırsan ki hamzanın bile ibrahimovic ile ilgili ucu açık açıklamaları oldu taraftar niasse yi istemez

Sogthorsson başka bir takımı tercih etti

Gomezde söylediklerinin yalan olduğu ortaya çıktı

Neyin boşu anlamadım

Burak ile ilgili geldi yıldız açıklaması mevcut

Umut ile ilgili düşünceleri mevcut

Umut ile burak var santrafora gerek yok açıklamaları mevcut

Siz böyle kupa kazandı diye devam edin

Galatasaray Teknik Direktörü isen kupa kazanacaksın

Bu takımda rakipler güçlü iken rezil kadrolar ile ne kupalar kazanıldı

Siz hala tek bildiği Umut gibi Merter gibi oyuncuları tercih eden taraftara saygısı olmayanları poh pohlamaya devam edin

O yüzden evet boş bir adam boş bir teknik direktör bozuntusu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
Niasse yi taraftar istemedi

Bugün baktığımızda belki yanlış bir tutumdu ama o zaman için taraftarı ibrahimovic ile kandırırsan ki hamzanın bile ibrahimovic ile ilgili ucu açık açıklamaları oldu taraftar niasse yi istemez

Sogthorsson başka bir takımı tercih etti

Gomezde söylediklerinin yalan olduğu ortaya çıktı

Neyin boşu anlamadım

Burak ile ilgili geldi yıldız açıklaması mevcut

Umut ile ilgili düşünceleri mevcut

Neyin boşundan bahsediyorsun

Siz böyle kupa kazandı diye devam edin

Galatasaray Teknik Direktörü isen kupa kazanacaksın

Bu takımda rakipler güçlü iken rezil kadrolar ile ne kupalar kazanıldı

Siz hala tek bildiği Umut gibi Merter gibi oyuncuları tercih eden taraftara saygısı olmayanları poh pohlamaya devam edin

Forvet aldırmadı istemedi falan filan boş olan o.

Ondan sonra ıvır zıvır.

Geçelim.

Bir insanı sevmiyor olmak iftira atmayı gerektirmez.

Forvet aldırmadı istemedi falan filan boş olan o.

Ondan sonra ıvır zıvır.

Geçelim.

Bir insanı sevmiyor olmak iftira atmayı gerektirmez.

Dediğim gibi adamın kendi açıklamarı ve Gomez ile alakalı yalanı mevcut

Kendi ağzından montajsız

Sevmek değil mesele saygı duymak

Ben kendini bu kulübün üstünde gören taraftara atarlanan birine saygı duymam

Dediğim gibi adamın kendi açıklamarı ve Gomez ile alakalı yalanı mevcut

Kendi ağzından montajsız

Saptır saptırabildiğin kadar konuyu.

İlk mesajında ne dediğin ve benim cevabım açık.

Saptır saptırabildiğin kadar konuyu.

İlk mesajında ne dediğin ve benim cevabım açık.

Yoo saptırmıyorum adamın kendi açıklamarı bunlar

Yazdıklarım adamın kendi açıklamarına dayalı

Bu adamı tanımam etmem kişisel bir husumetim mi var ki saptırayım

Sadece dünya alemin bildiği izlediği açıklamalar her yerde mevcut

Hamza Hoca GS da efsane olma efsaneler arasına girme şansını kendi elleriyle itmiş bir hocadır maalesef.

Yönetime yalakalık yapacam futbolculara arka çıkıcam derken taraftara kendini küstürdü.

Sen herkesin şampiyonluk gitti diye baktığı Fener 4. yıldızı takacak die üzüldüğü bir sezonda o kadar kötü kadro ve yönetimi olan takımı alıp şampiyon yapıyorsun.

Ama taraftarın en nefret ettiği adamlardan biri oluyorsan kusura bakma tek suçlu sensin...

Diyecekdin kardeşim ben şu şu şu adamları istedim. Almadılar.

Burak ve Umut varken transfere gerek yok deyip yönetimi yalayacağına

Transfer yapamadığımız için elimizdeki forvetler Burak ve Umuttur onlarla sezonu götüreceğiz gibi konusacakdın.

Sabri bizim evladımız umut bizim bilmem nemiz Burak türk futbolunun starı ne gerek var bunlara ?

Yaktın kendini hoca ağzınla kuş tutsan olmaz bundan sonra.

Tek dileğim Galatasaraya doğru dürüst bir başkan ve yönetim gelene kadar Abdullah Avcının Galatasarayın başına geçmemesi.

Adam akıllı bir yönetim ve doğru planlamayla o adam da bir şansı hakediyor.

devre arasına kadar kovulur

Yoo saptırmıyorum adamın kendi açıklamarı bunlar

Yazdıklarım adamın kendi açıklamarına dayalı

Bu adamı tanımam etmem kişisel bir husumetim mi var ki saptırayım

Sadece dünya alemin bildiği izlediği açıklamalar her yerde mevcut

Açıklamayı yapmadı diyen mi var?

Dünya üzerinde teknik direktörün gidip maliyetlerle ilgili görüştüğünü düşünüyorsan o senin sorunun.

Teknik direktör yönetime istediği futbolcuyu söyler, karşılığında yönetim de maliyeti şudur şartları budur diye bilgi verir.

9 milyonu bir yerden uydurmadığına göre belli ki ortada bir yanlış bilgilendirme mevcut.

Kaldı ki Hamza Gomez'i transfer etmek istiyor diye haberler çıktığında da bu forumda yazılan rezil mesajları biliyoruz onları da tekrar hatırlamaya gerek yok.

Senin mevzudaki saptırma da şu.

Umut ve Burak var diye forvet istemiyor dedin, ardından Niasse'yi şöyle istedi, Sigthorsson'u böyle istedi fakat olmadı diye sebeplerini kendin de sıraladın.

Demek ki ortada bir forvet talebi var, bu talebin gerçekleşmemesi de var.

Yeterince açık anlattığımı düşünüyorum.

Tekrar çağrılsa Galatasaray'a gider misiniz?

Hamza Hamzaoğlu: Şuan Bursa'dayım, gidemem ama ilerde yine hizmet etmekten gurur duyarım.

Tekrar çağrılsa Galatasaray'a gider misiniz?

Hamza Hamzaoğlu: Şuan Bursa'dayım, gidemem ama ilerde yine hizmet etmekten gurur duyarım.

Şu bir gerçek ki o gün yeniden gelecek ve takımın başına geçecek.

Belki 1 yıl sonra belki 10 yıl sonra, Galatasaray'ın ne zaman ihtiyacı olursa...

O zaman yarım kalan hikayeyi avrupa başarısıyla da taçlandıracak.

Son düzenleme:
Açıklamayı yapmadı diyen mi var?

Dünya üzerinde teknik direktörün gidip maliyetlerle ilgili görüştüğünü düşünüyorsan o senin sorunun.

Teknik direktör yönetime istediği futbolcuyu söyler, karşılığında yönetim de maliyeti şudur şartları budur diye bilgi verir.

9 milyonu bir yerden uydurmadığına göre belli ki ortada bir yanlış bilgilendirme mevcut.

Kaldı ki Hamza Gomez'i transfer etmek istiyor diye haberler çıktığında da bu forumda yazılan rezil mesajları biliyoruz onları da tekrar hatırlamaya gerek yok.

Senin mevzudaki saptırma da şu.

Umut ve Burak var diye forvet istemiyor dedin, ardından Niasse'yi şöyle istedi, Sigthorsson'u böyle istedi fakat olmadı diye sebeplerini kendin de sıraladın.

Demek ki ortada bir forvet talebi var, bu talebin gerçekleşmemesi de var.

Yeterince açık anlattığımı düşünüyorum.

"MARIO GOMEZ'iN YERİNE NIASSE TARZINDA BİRİNİ DÜŞÜNDÜM"
- Mario Gomez yerine farklı bir forvet düşünüyordum. Bizde Umut ve Burak var aynı tarzda oyuncular dedim. Biraz daha sprinter, Niasse tarzı, arkaya sarkan bir oyuncu düşündük Mario Gomez yerine. Sonra Mario Gomez'i tekrar düşündük, 9 milyon Euro gibi yüksek bir fiyat istediler. Beşiktaş başka bir yolla aldı diye duydum daha sonra."

"MARIO GOMEZ'iN YERİNE NIASSE TARZINDA BİRİNİ DÜŞÜNDÜM"
- Mario Gomez yerine farklı bir forvet düşünüyordum. Bizde Umut ve Burak var aynı tarzda oyuncular dedim. Biraz daha sprinter, Niasse tarzı, arkaya sarkan bir oyuncu düşündük Mario Gomez yerine. Sonra Mario Gomez'i tekrar düşündük, 9 milyon Euro gibi yüksek bir fiyat istediler. Beşiktaş başka bir yolla aldı diye duydum daha sonra."

Mesajımı teyit ettiğin için teşekkürler.

futbolculuğu döneminde fetö yüzünden gönderilmiş :asd:
ümit ve tanjuda bu olaya sığınmışlardı :asd:

Derhal futbolcu olarak geri alıp jubilesini yapmalıyız

Bu ayıbı taşıyamayız

Mesajımı teyit ettiğin için teşekkürler.

Mesajını teyit mi?

Buna artık yorum yapmıyorum sadece şunu ekliyorum özellikle Maxi perreira bölümü:

"Sabri'den yeterli verimi alabileceğimizi düşündük"

Dani Alves'le ilgili düşüncemiz oldu. Sabri çok iyi bir performans göstermişti geçen sezon. Tarık kendisinden bekleneni verememişti ve daha tecrübeli olarak Dani Alves'i düşündük. Menejeri geldi burada görüştüm, kendisi ile de görüştüm telefonda. Kendisi de sıcak bakıyordu ama fiyatlar tabii çok yüksek gelmişti. 7 milyon yıllık istemişti ve 4 yıllık kontrat istemişti. Bu yük kulübün durumunu düşününce sağ bek için bu parayı uygun görmedim. Maxi Pereira vardı alternatif olarak. O da 4 yıllık kontrat ve 3 milyon garanti ücret istedi. Sabri de boştaydı ve ondan da yeterli verimi alabileceğimizi düşündük. Aldığı ücretin diğerlerinden düşük olduğunu gördük ve onu da onure etmek istedik. Altyapıdan yetişen kaç oyuncumuz var? Hak ettiği ücreti aldığını düşünüyorum ben çok eleştirilse de.

Sen hamzayı poh pohlamaya devam et bu senin meselen

Ben böyle birine kendini kulübün üstünde gören birine taraftara atarlanan birine yaptıkları ve söyledikleri ile bu kulübe zarar veren birine saygı duymam

Hele bursaspora geçtikten sonra ki bize ithafen yaptığı avrupa Kupası açıklamalarını hiç bir zaman unutmam

Son düzenleme:
Hadi hocam transfer istemedi diyelim daha sonra Denizliye sinirsiz butce onlarca transfer sozu verip kafasını alan Dursuna mi itibar edecez tostlar!!!

Mesajını teyit mi?

Buna artık yorum yapmıyorum sadece şunu ekliyorum özellikle Maxi perreira bölümü:

"Sabri'den yeterli verimi alabileceğimizi düşündük"

Dani Alves'le ilgili düşüncemiz oldu. Sabri çok iyi bir performans göstermişti geçen sezon. Tarık kendisinden bekleneni verememişti ve daha tecrübeli olarak Dani Alves'i düşündük. Menejeri geldi burada görüştüm, kendisi ile de görüştüm telefonda. Kendisi de sıcak bakıyordu ama fiyatlar tabii çok yüksek gelmişti. 7 milyon yıllık istemişti ve 4 yıllık kontrat istemişti. Bu yük kulübün durumunu düşününce sağ bek için bu parayı uygun görmedim. Maxi Pereira vardı alternatif olarak. O da 4 yıllık kontrat ve 3 milyon garanti ücret istedi. Sabri de boştaydı ve ondan da yeterli verimi alabileceğimizi düşündük. Aldığı ücretin diğerlerinden düşük olduğunu gördük ve onu da onure etmek istedik. Altyapıdan yetişen kaç oyuncumuz var? Hak ettiği ücreti aldığını düşünüyorum ben çok eleştirilse de.

Sen hamzayı poh pohlamaya devam et bu senin meselen

Ben böyle birine kendini kulübün üstünde gören birine taraftara atarlanan birine yaptıkları ve söyledikleri ile bu kulübe zarar veren birine saygı duymam

Hele bursaspora geçtikten sonra ki bize ithafen yaptığı avrupa Kupası açıklamalarını hiç bir zaman unutmam

Evet şimdi de saptırma bölümünü teyit etmeye karar verdin sanırım.

Onun için de ayrıca mı teşekkür etmem gerekiyor?

Neyse edeyim bari. Teşekkürler bir kez daha.

Evet şimdi de saptırma bölümünü teyit etmeye karar verdin sanırım.

Onun için de ayrıca mı teşekkür etmem gerekiyor?

Neyse edeyim bari. Teşekkürler bir kez daha.

Evet saptırıyorum bu açıklamarı da ben kendim yazdım

Gomez burak ile umut ile aynı istemedim

Yada perreira gibi birini yıllık üç milyona almak varken sabri de karar kılmak

Bunların hepsi çarpıtma benim kendi yazdıklarım

Peki sana bir soru

Dün umuta değil sözleşmesini uzatana kızmak lazım diyordun

Umutun sözleşmesi neden uzatıldı sen açıklada saptırma olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt