Hamza Hocayla Sistem Değişiyor, Bir de Bomba Var!

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
devre-arasi-bomba-1.jpg

Galatasaray'a Niasse Bombası!
30 Kasım 2014, 11:57

Galatasaray devre arasında büyük bir revizyona giderken kadroya iki önemli ismi katmanın da hesaplarını yapıyor.
Hamza Hamzaoğlu'nu gelişi ile Galatasaray çift forvetli sisteme dönecek. Devre arasına kadar Burak Yılmaz-Umut Bulut idare edecek.
Devre arasında ise Hamzaoğlu, Akhisar'dan yakından tanıdığı Oumar Niasse'nin takıma katılması için çalışmalara şimdiden başlandı.

Sezon başında 5 milyon euroya Lokomotif Moskova'nın yolunu tutan genç oyuncu fazla forma şansını bulamadığı için kendisiyle Hamza Hamzaoğlu'nun bizzat yaptığı görüşmede Türkiye'ye dönmekten mutluluk duyacağını söyledi.

Oyuncunun menajeri Burak Sallak da Senegalli oyuncuyu kiralık olarak Galatasaray'a gelebileceğini ama satış rakamı konusunda fikri olmadığını iletti. İlerleyen dönemde Niasse transferinin daha da olgunlaşacağı gelen bilgiler arasında.

devre-arasi-bomba-.jpg

KAYNAK

Hamza Terimoglu işte ustasının saçma salak sistemini yeniden hayata geçirecek. 4231 oynatın ulan şu takımı.

valla takımında sınayder olup 4-4-2 oynamaya çalışan adam ağır maldır benim gözümde.. umarım o saçmalığı yapmaz veya yapıyorsa da sınayder'i sol kanat oynatmaz. adamı yedek oturt, 18'e bile alma daha iyi..

Topu sürmesi iyiydi de topu saklayışı nasıldı hatırlamıyorum. Ayrıca 4-2-3-1'ingolcü kanat forveti olarak da oynayabilir Niasse.

Hamit-Bilal-Selcuk- Bruma
Niasse-Burak

HO.

sniejder da durmalı. Niasse de iyi forvetti, hızlıydı en azından.

Hamza Terimoglu işte ustasının saçma salak sistemini yeniden hayata geçirecek. 4231 oynatın ulan şu takımı.

Bu zamana kadar tek forvet ile oynadık attığımız gol sayısı 15 falandır bunların yarısı duran top ile diğer yarısı ise Sneijder'in kişisel becerisi ve Umut'un oyuna girerek çift forvete döndüğümüzde atılan gollerdir.

Hamza hocaın tek forvet Pandev'i dönüp kanatları Bruma-Olcan yapıp mucizevi bir şeyler gerçekleştiremeyeceğine göre çift forvet oynamalı bu takım.

10 maçta 3 golü var Lokomotivde tüm kupalarda. Ama allah aşkına saçmalamayın. Yazın burda Eto'oya,Gomise burun kıvırıyordunuz. Türk olma durumu vardı bu adamın öyle olursa gelsin alternatif olsun ama bu adamda koskoca Galatasaray kurtarıcı olacak çap yok arkadaş yapmayın etmeyin

Ben ihtimal vermiyorum 4-4-2 oynatacağına. Bu sene tvlerde yorumcular bi tutturmuş 4-4-2 oynamalı diye. Onların gazı bu. Bu takımın oynayacağı Selçuksuz Buraksız 4-2-3-1 dir. NOKTA.

Burak ile takas yapabiliriz.

ya sizin ne saçma mantığınız var sneijder illa gidicek diye bi kuralmı var bırak çözüm bulunur

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt