Harry Kewell KALMALI'dır ! | Destek Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Harry Kewell KALMALI'dır!!! | Destek Başlığı

hani nerde demiş adnan sezgin bizde görelim

şimdi gider lig tv'nin arşivine bakar getiririm o görüntüleri...Böyle birşeymi bekliyorsun 4-5 ay önce dedi adam,inanmak inanmamak sana kalmış...SAnki Kewell giderse yerine beni alacaklar onun için yalan söyleyip Kewell'ı göndermeye çalışıyorum gibi yaklaşılıyor olaya çok garip...Neden bu konuda yalan söyleyeyimki bunun bana ne gibi bir katkısı olur bir düşün bakalım...Veya bundan önceki mesajlarıma bir göz gezdir,böyle bir adammıyım az çok fikir sahibi olursun kanımca...

YA durun o zaman Hagi'yide döndürelim futbola otursun yedek kulübesinde.Nasıl olsa o bizim efsanemiz.

Ben manyak değilimde sen biraz dangalaksın...Adnan Sezgin söyledi Kewell geçen seferki kontratının iki katını talep ediyor dedi,geçen yılki kontratı 1,750 olduğuna göre 3 den bile fazla 3,5 ediyor...Biraz araştırsan görürsün öyle iş olsun diye çıkıp birşeyler yazmassın...Bu arada birdahaki sefer adam gibi yaz benide senin seviyene çekme...Seviyesizliğin lüzumu yok...

Ahahahaha...:sad007: Seviyeden bahseden adama bak :tiphat: Oğlum yüri git tamam ya.Sana yazdığım ilk mesajda bu kadar alınılcak birşey yoktu, ama belli ki çok alınmışsın.:lol:

Neyse ben seni benim seviyeme çekmiyim.Sen kendi olduğun daire içinde takıl.

la topiği kaşar etmişsiniz hey allahım:o,başlığa bakın desteklemeyenler varsa kewell gitmeli diye bi başlık açabilir

senede 20 maçı çıkaramayan,en çok lazım olduğu zamanlarda tedavisi için ülkesinde bulunan

bir oyuncuya hiçbir takım o paraları vermez.biraz mantıklı olun.

zaten bu duygusallık yüzünden takım 2. yarı bu hale geldi.taraftarı dinlemeyecekti yönetim...

Ahahahaha...:sad007: Seviyeden bahseden adama bak :tiphat: Oğlum yüri git tamam ya.Sana yazdığım ilk mesajda bu kadar alınılcak birşey yoktu, ama belli ki çok alınmışsın.:lol:

Neyse ben seni benim seviyeme çekmiyim.Sen kendi olduğun daire içinde takıl.

Sen düzgün konuşmayı beceremiyormusun,eksik insan...Tanımadığın birine oğlum diye hitap etmek nasıl bir terbiyesizliktir,kendini bilmezliktir...Bana birdaha herhangi bir konuda cevap vermemeni rica ediyorum...

Seneye hıç bir umudum kalmadı artık 2 tane abuk subuk transfer serdar-battal 3.de yolda e.t geliyo bida Haldun'un Kewell'ı düşünmüyoruz açıklamaları seneye bizden birşey olmaz..

Sen düzgün konuşmayı beceremiyormusun,eksik insan...Tanımadığın birine oğlum diye hitap etmek nasıl bir terbiyesizliktir,kendini bilmezliktir...Bana birdaha herhangi bir konuda cevap vermemeni rica ediyorum...

:b5: :tiphat:

Rjkaard,A.Sezgin ve A.Polat gitsin KEWELL kalsın...

32262_398035733825_658303825_4035298_308788_n.jpg

:(

Efsaneler şampiyon yapar, kupa kazandırır takımına. kewell gelmeden önce şampiyonduk. 2 senedir bu takımda, ne başarısı var galatasaray'ın. kaliteli futbolcu olduğunu biliyoruz. ama bize ARDA gibi senede 50 maç oyniyacak adamlar lazım. 10 maça çıkıp seneyi fizyoterapistiyle beraber geçirecek sanal efsanelere ihtiyacımız yok.

3 hafta sonra sahalara dönüyorum diyerek, kendi doktorlarıyla kulübü kandırıp golcümüzü sizlerinde sayesinde gönderterek ve hiç oynamadan sezonu bitirerek bizleri ne hallere düşürdüğünü göremediniz hala.

go home kewell

Efsaneler şampiyon yapar, kupa kazandırır takımına. kewell gelmeden önce şampiyonduk. 2 senedir bu takımda, ne başarısı var galatasaray'ın. kaliteli futbolcu olduğunu biliyoruz. ama bize ARDA gibi senede 50 maç oyniyacak adamlar lazım. 10 maça çıkıp seneyi fizyoterapistiyle beraber geçirecek sanal efsanelere ihtiyacımız yok.

3 hafta sonra sahalara dönüyorum diyerek, kendi doktorlarıyla kulübü kandırıp golcümüzü sizlerinde sayesinde gönderterek ve hiç oynamadan sezonu bitirerek bizleri ne hallere düşürdüğünü göremediniz hala.

go home kewell

Küfür etseydin bir de. . :rolleyes:

Kewell ' ın iyi niyetinden şüphesi olan var mı ?

O şampiyonlukla ilgili verdiğin örnek de çok saçma ayrıca.

Kewell gidecekse kim kalacak? Takımda en çok sevilen adam.Çok büyük bir hata yapılıyor

Madem gidecekti,devre arasında niye gitmedi ayrıca?Niye Nonda gitti?

Sakat bir oyuncuyu göndermek bize yakışmaz dediler.Taraftarın en çok sevdiği adamı göndermek yakışır mı? KEWELL KALMALIDIR...

Küfür etseydin bir de. . :rolleyes:

Kewell ' ın iyi niyetinden şüphesi olan var mı ?

O şampiyonlukla ilgili verdiğin örnek de çok saçma ayrıca.

evet iyi niyetinden şüphem var. sırf adamın gülen yüzüne aldanıp, gs taraftarlarının niye bu kadar kewellcı olduklarına anlam veremiyorum. iyi niyetli olsa galatasarayın sezonun başında sözleşme uzatma teklifini kabul ederdi. o zaman sezon sonu bakarız dedi, zam istedi sonra sakatlandı, gs yönetiminin sözleşmesini bjk'inn delgadoya yaptığı gibi sözleşme dondurma ve sezon sonunda uzatma teklifini reddetti. 3 hafta sonra dönüyorum diye yalan attı doktarları vasıtasıyla. arda turan takımda oynayabilmek için herşeyi yaparken taraftar tarafından ıslıklanırken bu adam iyilleşmesine rağmen sakatlanırım dünya kupasında oynayamam diye dönmedi takıma.

2 sene öncesine kadar gs ile hiç bir bağı olmayan para için türkiye tercih eden ve 2 senedir galatasaray'ı bir adım ileriye taşımayan adamın gs taraftarlarınca efsane olarak adlandırması zoruma gidiyor açıkcası.

efsane olmak kolay değil. lütfen hagi ile kewell'ı aynı cümle içinde kullanmayalım..

evet iyi niyetinden şüphem var. sırf adamın gülen yüzüne aldanıp, gs taraftarlarının niye bu kadar kewellcı olduklarına anlam veremiyorum. iyi niyetli olsa galatasarayın sezonun başında sözleşme uzatma teklifini kabul ederdi. o zaman sezon sonu bakarız dedi, zam istedi sonra sakatlandı, gs yönetiminin sözleşmesini bjk'inn delgadoya yaptığı gibi sözleşme dondurma ve sezon sonunda uzatma teklifini reddetti. 3 hafta sonra dönüyorum diye yalan attı doktarları vasıtasıyla. arda turan takımda oynayabilmek için herşeyi yaparken taraftar tarafından ıslıklanırken bu adam iyilleşmesine rağmen sakatlanırım dünya kupasında oynayamam diye dönmedi takıma.

2 sene öncesine kadar gs ile hiç bir bağı olmayan para için türkiye tercih eden ve 2 senedir galatasaray'ı bir adım ileriye taşımayan adamın gs taraftarlarınca efsane olarak adlandırması zoruma gidiyor açıkcası.

efsane olmak kolay değil. lütfen hagi ile kewell'ı aynı cümle içinde kullanmayalım..

Tepede ne yazıyor ''Destek Başlığı'' köstek olucak mesajlar atma lütfen.

Formasını çerçeveletip odama asıcam yapabileceğim tek şey bu kaldı.Bu kadar düzgün bir yabancı zor gelir.Hele şu son senelerde gelenlere bakarsak...

Tepede ne yazıyor ''Destek Başlığı'' köstek olucak mesajlar atma lütfen.

OK! bu konuda haklısın. yazmıyorum bunun için bu mesajdan sonra. Ama sırf tribünde otrarurken görebileceğimiz Kewell'ın takımda kalması fikri biraz saçma geldi bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt