Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Cevap: Harry Kewell Ntvspor'a Konuştu

Onur görüşünü önemseyen 1 tane adam göstersene lan? 1 adam göster bugün forumu bırakırım bak o derece?

madem parma iyi takimdi diyorsun adam parmadan torinoya blackburne valenciaya sevillaya gitseymis

misi GS dan rusyanin fena olmayana bir takimina gitti kime sorsan nasil gittigini biliyor

oyle parmadan fenere dusmemis

bunlari karsilastirmak bence abes

kabul edin serbest piyasa bu isler istisnalar olsa bile 15 senelik kariyeri olan adamlarda cok bir etkisi olmaz

birileri 15 senede dogru duzgun takimlarda oynamis

digerleri fener ve bir brezilya takiminda oynamis

misi dedigin adam wolfsburgda oynamis mesela:)

kusura bakmayin ama elinizde ki tek sey yetenekli ve akilli bir futbolcu oldugu

hatta sunu soyleyebilirsiniz

gerekli patlamayi yapamamis bir turlu:(

buyuk takimlarin transfer listelerine girememis, goz onunde olan bir ligde ve milli takimda olmasina ragmen

Alakası yok. Ben sana milyon tane örnek sayarm da sen yine kabul etmezsin. Ki saydım baya. Türkleri saydım brezilyalı dedin, onları saydım istisna dedin.

Bak Denilson diyorum. Zirvesi Betis adamın. Real Betis. Gelmiş geçmiş en yetenekli sol açıklardan diyorum... Olmadı diyorum.

Hagi en iyi, en mutlu günlerini Galatasaray'da geçirmiştir bunu asla unutmayın.

Kariyer benim için ölçü değildir.

O zaman şunu kabul edin. Roberto Carlos Türkiye'ye gelmiş en büyük, en iyi futbolcudur. Adam Madrid'in efsane oğlu efsanesi. Milli takımının efsanesi. Bunu kabul ediyor musunuz?

Tamam beyler konu asıl konudan bayağı dağıldı daha tartışmayalım herkes kendi görüşüyle yola devam etsin

Kewell konusunda 50 sayfa konusacak ne var yahu? :D Isin Celebi aciklama yapmis.

.

Alex, Parma'da teknik direktörü Alberto Malesani ile anlaşamadı. Malesani, kendisi dışında gerçekleştiği için bu transferi onaylamamıştı.

Keçen dönem bucadaydı.Manucho manchester unitedta oynamış.Gel gör ki anadolu topçularını kesemiyor.Bu dönem başka bir anadolu takımına gitti ama unuttum hangi takımdı

yanlıs hatırlamıyorsam manucho gelecek vaad ediyor diye alındı cok gencken ama calısma iznine takıldı o sebepten de oynayamadı.. daha sonra da gonderildi.. ztn pek oynayabilcek yetenekte de cıkmadı..

Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa ki yanıltacağını zannetmiyorum, Adriano ve Alex beraber Parma'ya gittiler. Adriano İtalya'da tutundu. Alex tutunamadı.

Culio bizde tutundu. Misimovic tutunamadı?

Neyse yahu çok uzadı. Tamam Alex tsl topçusu, fener için iyi futbolcu vs.

Aman yarabbi biri giggs le kewellı karşılaştırın demiş.Giggsin heykelini dikecekler yakında.Giggs nere kewell nere ayıptır artık.

Geri
Üst Alt