Hasan Şaş: "Sneijder ve listemizdeki oyuncular şunlardı"

Ben bunu anlamiyorum bana bunu anlatacak 1 tane adam yok mu yahu diger adamlarda forvet arkasi onlari alsan nerede oynayacaklar forvet arkasi

Ayni sekilde bugün yapilan genc transferlerini elestiriyor, böyle lüks olmamali diyor. Birde kendi listesinde ayni yaslarda olan oyuncular bulunuyor.

Gercekten Ünal baskan büyük adam. Tekmeyi basmis.

hasan şaş matic diyor ama matic gecen sene devre arasında yahut sene başında en az 20 milyon Euro idi, ne komik adam..

Mancini yapilan transferlerin beklentilerini karsilamadigini aciklamisti. Umarim bu kez isleri yolunda gider...

Ajax -Salzburg macini Amsterdam arena'da canli izlerken Salzburg'un oynadigi oyunu hayran hayran izlerken defans da oynayan Andre Ramalho'ya bayilmistim.Brezilya asilli 22 yasindaki stoper, cok teknik ve guclu bir oyuncu.

Mane ve Kampl öne cikiyor fakat Ramalho takimim gizli kahramanlarindan.

Adil Rami der susarım zamanın da yapışacaktık buna Chedjou, Dany, Cris'e verilen paralara her türlü çıkardı bonservisi. ha birde Toure'nin istenmemesi var, Toure'ye olaydı şimdi defans düşünmezdik.

Arkadaş ilk 3'e yazdıkları adamlara bak. Adamlar Sneijder'i 4 numaraya yazmıslar listenin basına yazacakları adamı.

Allah'tan Sneijder'i almışız :D

Haklisin lakin ne kadar faydalandigimiz tartisilir. Sneijder, benim icin hala bekleneni veremeyen bir oyuncu. Cok daha iy bir performans sergileyebilecegini biliyorum. Daha dogrusu umuyorum..

Oyle zaten renktas daha 65-70'lerde oynuyor ama seneye max'a ulasacagina performans olarak eminim cunku Mancini'de 4-3-3'e donecektir seneye.

Ben bunu anlamiyorum bana bunu anlatacak 1 tane adam yok mu yahu diger adamlarda forvet arkasi onlari alsan nerede oynayacaklar forvet arkasi

Tadic, Ben Arfa gibi oyuncuları kanatlarda da oynatabilir ve fayda sağlayabilirsin ama Sneijder filhakika klasik 10 numara olduğundan aynı katkıyı alamazsın ki alamadık zaten. 10 numara, oyuncu kurucu olarak kıyas yapılmaz zaten de aradaki en belirgin fark bu. Baktığımızda bu üç futbolcudan kalite bir hücum hattı da oluşturulur. Burda, bana kalırsa Hasan Şaş 10 numaradan ziyade kabaca transfer listesini beyan etmiş. Zira 10 numara bölgesi için Kaka ve Diego gibi isimler de zikredilmişti.

Ben Kaka'yi istiyorum dememismiydi Fatih Hoca?

Ya Hasan listede Sneijder kalan olan isimleri soyledi yada yalan soyleyenler var....

İnce işe dikkat ,,

F.T. Basın önünde Kaka'nın adını veriyor ama realitede yani olay transfer listesine gelince listede Kaka yok ,,

amaç nedir bir şekilde Aysal'ı taraftarın önüne atmak , o tarihlerde kasımpaşa maçı sonrasınıda hatırlayın ,

Ünal başkan cidden sabırlı adammış ben olsaydım geçen sen devre arasında F.T.'yi sepetlemiştim ,,

ve tüpçü bize büyük iyilik yapmış ...

Mancini yapilan transferlerin beklentilerini karsilamadigini aciklamisti. Umarim bu kez isleri yolunda gider...

Ajax -Salzburg macini Amsterdam arena'da canli izlerken Salzburg'un oynadigi oyunu hayran hayran izlerken defans da oynayan Andre Ramalho'ya bayilmistim.Brezilya asilli 22 yasindaki stoper, cok teknik ve guclu bir oyuncu.

Mane ve Kampl öne cikiyor fakat Ramalho takimim gizli kahramanlarindan.

Salzburg'da Ragnick gibi bir beyin var şu an sportif direktörlükte. Cidden canavar gibi bir takım yarattılar. İşte sportif direktörün tanımı budur benim gözümde, böyle bir adamı getirebiliyorsan işte o zaman bir anlamı oluyor.

Tadic kötü oyuncu değil yalnız iyi ama Sneijderden önce yazılacak oyuncularda değiller ilginç harbiden.

Salzburg'da Ragnick gibi bir beyin var şu an sportif direktörlükte. Cidden canavar gibi bir takım yarattılar. İşte sportif direktörün tanımı budur benim gözümde, böyle bir adamı getirebiliyorsan işte o zaman bir anlamı oluyor.

Peki bu SD'lerin isine baskanlar ne kadar karisiyor?

Kimse alinmasin fakat bizimkiler utanmasalar guvenlik kameralarina dahi aciklama yapacaklar.

Baskanlarimiz gercekten bu isi bilenlere birakmalilar. Mancini geleli daha 6 ay oldu, 2. kez transferlerin isinde gitmedigi icin sitem ettiriliyorsa sorun SD'lerde degil. Yoksa sana katilmayan olmaz diye dusunuyorum, Ragnick'i tribunlerde konusuyorduk :d

Tadic kötü oyuncu değil yalnız iyi ama Sneijderden önce yazılacak oyuncularda değiller ilginç harbiden.

Yazilan isimlerin hepsi cok iyi bence fakat unuttugumuz birsey var oda Sneijder'in hala tam olarak toparlanmamis olmasidir. Korkulan sey bence verimsizligiydi.. zira cok dususteydi.

Tadic veya diger isimler gelse yine en az bugunku Sneijder kadar katki yapacaklardi buyuk ihtimalle.

Peki bu SD'lerin isine baskanlar ne kadar karisiyor?

Kimse alinmasin fakat bizimkiler utanmasalar guvenlik kameralarina dahi aciklama yapacaklar.

Baskanlarimiz gercekten bu isi bilenlere birakmalilar. Mancini geleli daha 6 ay oldu, 2. kez transferlerin isinde gitmedigi icin sitem ettiriliyorsa sorun SD'lerde degil. Yoksa sana katilmayan olmaz diye dusunuyorum, Ragnick'i tribunlerde konusuyorduk :d

Maalesef bizde sportif direktörlüğün tanımı pek yapılamadığı için, biraz abilik yapabilecek tarzda insanlar getiriliyor. Mesela Ujfalusi'yi getirdiler bizde, ben zannetmiyorum ki, herhangi bir transferde yetki sahibi olsun. Genelde Bülent Tulun vs. daha yetkili oluyorlar. Biraz saçma ama sistem biraz çarpık bizde maalesef.

Geri
Üst Alt