Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnternet ile fazla veya hiç bir ilgisi olmayan, ayrıca eğitim seviyesi düşük olan seçmenlerin AK Parti ve HDP seçmeni olduğuna dair çalışmalar okumuştum geçenlerde. Dönemin Enerji Bakanı Yıldız da bu iddiayı doğrulamıştı.
akp kısmını zaten biliyoruz da hdp seçmeni bence eşit dağılıyor.. neyse zaten mevzuyu biliyoruz hepimiz.. buraya kaydı düşülsün diye yazıyorum..
akp düştüğü zaman, ki bunun gerçekleşeceğinden artık zerre şüphem kalmadı, demokratik sistemimizde ciddi bir reform gerekiyor..
koskoca ülke yönetimi "ben ampule bastım, akp de ne ola ki" diyen çoban tiplere bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir.. aysun kayacı'nın söylediği şeyi savunmuyorum ancak adil bazı düzenlemeler gelmeli.. misal nasıl ki 18 yaş altı oy veremiyorsa 75 yaş üstü de bazı şartlara bağlı olarak vermeli.. 75 yaş üstü her vatandaş gidip oy verebilmek için bunamadığını ve ayakları üzerinde durabildiğini gösteren sağlık raporu almalı.. hatta en az ilkokul (çok şey istemiyorum) mezunu olmayanlar oy verememeli.. ilkokulu bile bitiremeyen adamın oy vermekle ne işi olur arkadaş..
Beyler tayyib gitse kim gelicek kılıçdaroğlumu? bikere adamda liderlik vasfı yok net..
Vallahi ben 9 ok'a bastım diyen de gördüm, 9 ışık ile karıştırdı zaar![]()
levent kırca skeçleri gibi yav
75 yaş üstü seçmen eğer en az lise mezunu ise sağlık raporu alıp oy versin..
lise altı bütün 75 yaş üzeri seçmen sağlık raporu + teste tabi tutulsun..
öyle zor bir test de değil.. hangi yıldayız, başkent neresi, cb kim, bb kim gibi saçma salak ve basit sorular.. bunlara bile cevap veremeyecek tip kaynıyor memleket.. bi zahmet hangi yılda olduğumuzu bilmeyen de oy vermesin.. bence adil..
benim babannem 90 yaşında ilk okul terk devlet destek veriyor diye ona oy atıyor kulakları duymaz eve gelirler ak parti temsilcileri parmak basar.siyasetten hiç anlamaz ama tarihi iyi bilir.dediğin herşeyi bilir cb bb bşbb bunlar ölçüm olamaz daha farklı bir uygulama olması lazım