Haşin A Haber Muhabirinin Trajikomik Maceraları

Buradaki malum kişiler bakalım nasıl değerlendiriyorlar bunu ama ortalıkta yoklar nedense ;)

hayret forumda ak koyun yokmu buna inanan, konusmak istiyorum

%C3%A7ok-cahilsin-ke%C5%9Fke-%C3%B6lsen_532242.jpg

Bu Adam casper mi o kadar kendini yırtıyor , dönüp de kimse bakmıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

muhabirin muhtemelen bir almanci olmasi hasebiynen, sasilacak bir durum oldugu soylenemez..

mesele şu adamın yaptığında sıkıntı yok bence adamlar bunu yaparken senin benim bu tiyatroyu çok iyi çözeceğimizi biliyor.Sıkıntı şurada başlıyor öyle bir hedef kitleleri var ki bunları ağzı açık izliyor ve kendini salak yerine koydurmaktan zevk alıyor.

Bu işten zevk almıyor olsalar neden kendilerini salak yerine koydursunlar ki?

Tamam komikte daha komik olan güzel ülkemde ki her 2 kişiden biri, "bak görüyor musun Almanları? 7 düvel Erdoğan düşmanı olmuş" diyor bu tür haberleri izleyip.

bu %49 nerede arkadaş?

internet kullanmıyor mu bu adamlar :D

hele bir iktidardan düşsünler, saklanacak delik arayacaklar alkışladıkları rezilliklerin utancından..

bu arada akp iktidardan düşünce havuz medyasındaki bu şempanzelerin derhal kovulması gerekiyor.. yanlış anlamayın, yerine chp'lileri dolduralım demiyorum.. isterse hepsi muhafazakar olsun, ama kimseyi böyle yalamasınlar.. bu torpil düzeninde iş bulamayan iletişim fakültesi mezunu gençlere iş verilsin.. iş verme kriteri yalakalık olmasın..

İnternet ile fazla veya hiç bir ilgisi olmayan, ayrıca eğitim seviyesi düşük olan seçmenlerin AK Parti ve HDP seçmeni olduğuna dair çalışmalar okumuştum geçenlerde. Dönemin Enerji Bakanı Yıldız da bu iddiayı doğrulamıştı.

akp kısmını zaten biliyoruz da hdp seçmeni bence eşit dağılıyor.. neyse zaten mevzuyu biliyoruz hepimiz.. buraya kaydı düşülsün diye yazıyorum..

akp düştüğü zaman, ki bunun gerçekleşeceğinden artık zerre şüphem kalmadı, demokratik sistemimizde ciddi bir reform gerekiyor..

koskoca ülke yönetimi "ben ampule bastım, akp de ne ola ki" diyen çoban tiplere bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir.. aysun kayacı'nın söylediği şeyi savunmuyorum ancak adil bazı düzenlemeler gelmeli.. misal nasıl ki 18 yaş altı oy veremiyorsa 75 yaş üstü de bazı şartlara bağlı olarak vermeli.. 75 yaş üstü her vatandaş gidip oy verebilmek için bunamadığını ve ayakları üzerinde durabildiğini gösteren sağlık raporu almalı.. hatta en az ilkokul (çok şey istemiyorum) mezunu olmayanlar oy verememeli.. ilkokulu bile bitiremeyen adamın oy vermekle ne işi olur arkadaş..

Beyler tayyib gitse kim gelicek kılıçdaroğlumu? bikere adamda liderlik vasfı yok net..

akp kısmını zaten biliyoruz da hdp seçmeni bence eşit dağılıyor.. neyse zaten mevzuyu biliyoruz hepimiz.. buraya kaydı düşülsün diye yazıyorum..

akp düştüğü zaman, ki bunun gerçekleşeceğinden artık zerre şüphem kalmadı, demokratik sistemimizde ciddi bir reform gerekiyor..

koskoca ülke yönetimi "ben ampule bastım, akp de ne ola ki" diyen çoban tiplere bırakılamayacak kadar ciddi bir iştir.. aysun kayacı'nın söylediği şeyi savunmuyorum ancak adil bazı düzenlemeler gelmeli.. misal nasıl ki 18 yaş altı oy veremiyorsa 75 yaş üstü de bazı şartlara bağlı olarak vermeli.. 75 yaş üstü her vatandaş gidip oy verebilmek için bunamadığını ve ayakları üzerinde durabildiğini gösteren sağlık raporu almalı.. hatta en az ilkokul (çok şey istemiyorum) mezunu olmayanlar oy verememeli.. ilkokulu bile bitiremeyen adamın oy vermekle ne işi olur arkadaş..

Vallahi ben 9 ok'a bastım diyen de gördüm, 9 ışık ile karıştırdı zaar :D

Beyler tayyib gitse kim gelicek kılıçdaroğlumu? bikere adamda liderlik vasfı yok net..

ekşisözlük'te birisi bu şekilde bir konu açmıştı.. sen ciddi olmadığın için üstüne alınma ama adama fesleğen gibi oturtmuştu birisi..

konu: tamam tayyip gitsin de kim gelsin..
ilk mesaj: anan gelsin kardeş :D

Vallahi ben 9 ok'a bastım diyen de gördüm, 9 ışık ile karıştırdı zaar :D

onlar da vermesin.. :D

akp karşıtı değil benim düşüncem.. ok'a basan, boka basan, ampule basan, kurda kuşa basanlar bir zahmet zttirsin gitsin, oy kullanmasın.. bu tip teyze ve amcalar seçim öncesi birkaç soruyu cevaplamak zorunda oldukları bir teste girmeli eğer oy vermek istiyorlarsa..

levent kırca skeçleri gibi yav

İşte görüyorsunuz sayın üyeler. "Levent Kırca skeçleri gibi" diyerek Türk mizahına hakaret etti. Alenen Ferhan Şensoy'un ölmesini istediğini kastetti. Kemal Sunal'ın ölümünden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Türkiye'de mizah yasaklansın dedi. İşte bunlar böyle yasakçı, böyle faşist. Bir de bize derler sayın üyeler. İşte görüyorsunuz !

A HABER MUHABİRİ (Temsili)

75 yaş üstü seçmen eğer en az lise mezunu ise sağlık raporu alıp oy versin..

lise altı bütün 75 yaş üzeri seçmen sağlık raporu + teste tabi tutulsun..

öyle zor bir test de değil.. hangi yıldayız, başkent neresi, cb kim, bb kim gibi saçma salak ve basit sorular.. bunlara bile cevap veremeyecek tip kaynıyor memleket.. bi zahmet hangi yılda olduğumuzu bilmeyen de oy vermesin.. bence adil..

75 yaş üstü seçmen eğer en az lise mezunu ise sağlık raporu alıp oy versin..

lise altı bütün 75 yaş üzeri seçmen sağlık raporu + teste tabi tutulsun..

öyle zor bir test de değil.. hangi yıldayız, başkent neresi, cb kim, bb kim gibi saçma salak ve basit sorular.. bunlara bile cevap veremeyecek tip kaynıyor memleket.. bi zahmet hangi yılda olduğumuzu bilmeyen de oy vermesin.. bence adil..

benim babannem 90 yaşında ilk okul terk devlet destek veriyor diye ona oy atıyor kulakları duymaz eve gelirler ak parti temsilcileri parmak basar.siyasetten hiç anlamaz ama tarihi iyi bilir.dediğin herşeyi bilir cb bb bşbb bunlar ölçüm olamaz daha farklı bir uygulama olması lazım

benim babannem 90 yaşında ilk okul terk devlet destek veriyor diye ona oy atıyor kulakları duymaz eve gelirler ak parti temsilcileri parmak basar.siyasetten hiç anlamaz ama tarihi iyi bilir.dediğin herşeyi bilir cb bb bşbb bunlar ölçüm olamaz daha farklı bir uygulama olması lazım

o zaman soru sormayacaksın.. 75 yaş üstüne en az lise mezunu olma, bunamamış olma (sağlık raporu) ve kendi ayakları ile desteksiz gidip oy verebilme şartı koyacaksın.. öyle darülaceze'den tekerlekli sandalyede insanları oy vermeye taşıyamacaklar..

her yönüyle sağlıklı ve en az lise mezunu olma şartı bayağı çözer bu mevzuyu.. ha bence 75 yaş üstü hiç vermesin.. kafa olarak ortaçağda kalmış insanlar hiç vermese de olur..

nasıl ki 18 yaş sınırı koyunca kimse insan hakları diye ayaklanmıyor, basbayağı "oy verme yaşı 18-75 yaş arasıdır" diyebiliriz.. bence her türlü adil.. 75'i geçince ben de vermeyeceksem bile bu tip bir sistemi savunuyorum.. çünkü devlet yönetimi şakaya gelecek bir iş değil..

belli bir olgunluğa erişmemişler kadar bunamışlara da bırakılamaz..

Havuz soytarılarına bakın hele:)

Geri
Üst Alt