- 28 Haziran 2010
- 28.896
- 27.582
- 3.138
Biz bunları kaç gün önce söyledik!
Hatayspor şerefsiz bir camiadır.
Hatayspor - Fenerbahçe maçında aleni şike yapılmıştır!
Biz söyleyince hatayli arkadaslar aliniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bunları kaç gün önce söyledik!
Hatayspor şerefsiz bir camiadır.
Hatayspor - Fenerbahçe maçında aleni şike yapılmıştır!
Rizeden sonra en pislik camia yatayspordurAlbayrak : 'Boupendza, Rusya'ya gitmemek için dizimde ağladı'
Boupendza'nın Krasnodar transferinin ardından Twitter'daki bir Fenerbahçe hesabı, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın geçtiğimiz günlerde söylediği Mert Hakan Yandaş ve Vedat Muriqi sözlerine göndermede bulundu ve ''Boupendza Krasnodar'a gitmek istemedi. Gece 4'te ofisime geldi...www.gscimbom.com
Daha bu haber çıkmadan yazmıştım.
Maç öncesi transfer konuştular oyuncu da maça öyle çıktı, o gün bencillikten delirmesi de tesadüf değil.
Bizim macta da kesin kudurmus gibi oynar.Albayrak : 'Boupendza, Rusya'ya gitmemek için dizimde ağladı'
Boupendza'nın Krasnodar transferinin ardından Twitter'daki bir Fenerbahçe hesabı, Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın geçtiğimiz günlerde söylediği Mert Hakan Yandaş ve Vedat Muriqi sözlerine göndermede bulundu ve ''Boupendza Krasnodar'a gitmek istemedi. Gece 4'te ofisime geldi...www.gscimbom.com
Daha bu haber çıkmadan yazmıştım.
Maç öncesi transfer konuştular oyuncu da maça öyle çıktı, o gün bencillikten delirmesi de tesadüf değil.
Tüm bu olaylar dönerken ömer erdogan'ın 2 sene sözleşme uzatması?Hatay yüksek teklif verene satar yeeaaaaa.
Boupendza burada oynamak istiyor, Krasnodar'a gitmeyecek yeaaaaaaa.
Fener çok iyi teklif yaptı (ne alakaysa)
Bu açıklamaları yapan yöneticileri üzerinden utanmadan bir de Hatay'ın suçu yok dediler.
Şok edici bir haberdi gerçekten. Yorum yok.tüm bu olaylar dönerken ömer erdogan'ın 2 sene sözleşme uzatması?
Ayağını eline verecezBizim macta da kesin kudurmus gibi oynar.
Adam hataylı değil mi normal benceTüm bu olaylar dönerken ömer erdogan'ın 2 sene sözleşme uzatması?