Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı: "Boupendza Fenerbahçe'yi istiyor"

Diyelim ki adamı liverpool real f.bahçe istedi yine fenerde mi oynamak isteyecek ey mal başkan yardımcısı. Bu ne gerzekçe bir açıklamadır

fener sezon sonu sampiyon olamazsaa hatay icin konuşan bu şikeci yalayanda avcunu yalar

Rezil bi camia. Fbye yattıklarından artık daha da eminim. Önden 2 gol yediler sonra da belli olmasın diye 15 dk hücum ettiler

Biz söyleyince hatayli arkadaslar aliniyor.

Daha bu haber çıkmadan yazmıştım.

Maç öncesi transfer konuştular oyuncu da maça öyle çıktı, o gün bencillikten delirmesi de tesadüf değil.

10m'ye fenere girse epey mutlu olurum. Ama alma ihtimalleri yok zira öyle bir para yok. Tek dertleri hatay-fb macini bağlayıp bizim macta oynamasını sağlamaktı. Bunu da başardılar.

Maç öncesi transfer konuştular oyuncu da maça öyle çıktı, o gün bencillikten delirmesi de tesadüf değil.
Rizeden sonra en pislik camia yatayspordur

Bizim macta da kesin kudurmus gibi oynar.

Hatay yüksek teklif verene satar yeeaaaaa.

Boupendza burada oynamak istiyor, Krasnodar'a gitmeyecek yeaaaaaaa.

Fener çok iyi teklif yaptı (ne alakaysa)

Bu açıklamaları yapan yöneticileri üzerinden utanmadan bir de Hatay'ın suçu yok dediler.

Hatay yüksek teklif verene satar yeeaaaaa.

Boupendza burada oynamak istiyor, Krasnodar'a gitmeyecek yeaaaaaaa.

Fener çok iyi teklif yaptı (ne alakaysa)

Bu açıklamaları yapan yöneticileri üzerinden utanmadan bir de Hatay'ın suçu yok dediler.
Tüm bu olaylar dönerken ömer erdogan'ın 2 sene sözleşme uzatması?

Sakatlanıp sezonu kapatırsa şaşırmayalım. Bunlarin kötülükleri hep ters tepiyor.

Fener sene sonu hak ettiği bir transfer cezası alırsa bu şerefsizleri yeniden dinlemek isterim.

Bizim maçta luyindama bunu hanımı eyleyince balonu sönecek zaten gerilmeye değmez.

Hatay kümeye git daha da gelme

Geri
Üst Alt