Hayvanlar Alemi Bilgi ve Paylaşım Başlığı

Yvr9dE.jpg
[/URL][/IMG][IM

G][/IMG]

Helen'im çok farklıydı,çok özlüyorum..

Gözlükler yakıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

WVQq5N.jpg

Sanchez in olayı farklı , 23 günlükken annesi altından atıyor , diğer yavrulara süt kalmayacak diye , doğal seçilime kurban gidiyor Sanchez. Telefon geliyor gece 2 de . Böyle bir köpek var bakar mısın diye ? Cinsi ırkı sormadan binip arabaya gidiyorum , el kadar birşey koyuyorlar avucuma.

15 gün benle beraber yatıyor , özel beslenme programı uyguluyorum. Kendime nasıl bakıyorsam ona da öyle bakıyorum.

Şimdi evlat oldu 5 aylık , tam bir sevgi makinesi. İstanbulda ki çoğu mekana girer çünkü onu diğer pitbullardan ayıran özelliği sevgiyle büyümüş olması. Saldırmayı bilir ama daha hiç bir insana saldırdığını görmedim.

Yaratanın emanet ettiği bu canlılara iyi bakın , eğer cennet denilen yer varsa sizi oraya götürecek olan yine bu canlardır.

WVQq5N.jpg

Sanchez in olayı farklı , 23 günlükken annesi altından atıyor , diğer yavrulara süt kalmayacak diye , doğal seçilime kurban gidiyor Sanchez. Telefon geliyor gece 2 de . Böyle bir köpek var bakar mısın diye ? Cinsi ırkı sormadan binip arabaya gidiyorum , el kadar birşey koyuyorlar avucuma.

15 gün benle beraber yatıyor , özel beslenme programı uyguluyorum. Kendime nasıl bakıyorsam ona da öyle bakıyorum.

Şimdi evlat oldu 5 aylık , tam bir sevgi makinesi. İstanbulda ki çoğu mekana girer çünkü onu diğer pitbullardan ayıran özelliği sevgiyle büyümüş olması. Saldırmayı bilir ama daha hiç bir insana saldırdığını görmedim.

Yaratanın emanet ettiği bu canlılara iyi bakın , eğer cennet denilen yer varsa sizi oraya götürecek olan yine bu canlardır.

Daha önce başka bir konu da yazmıştım, arkadaşımın 5-6 yaşlarında pitbull'u var, arada bir köpeğiyle birlikte benim eve gelirler, malum benim de kedim var. Gayet güzel anlaşıyorlar, yalnız bırakmıyorum tabi ne olur ne olmaz diye ama eminim bıraksam da bir sıkıntı olmaz, koyun koyuna uyumuşlukları bile var :)

Demek istediğim pitbull'ların adı çıkmış vahşi diye ama alakası yok tamamen yetiştirilme şekli ile alakalı... Yalnız 1 aylık haline bittim :D tam ısırmalık.

Geçen bir arkadaşımın doğumgünü partisi için evine gittik , Sanchezide almam lazım yanıma bırakacak yerim yok o dakikalarda. Atladık arabaya gittik , bahçeye bıraktım bunu diğer köpeklerle anlaşıyor falan.

İçeri bir lavuk girecekken (sonra kamera kayıtlarından görüyoruz) Sancheze tekme sallamış Sanchez kaçmış ama tekme gelmemiş.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ortam dağılmaya yakın bir çığlık sesi. Hemen bahçe ışıkları falan açıldı. Bu tekme sallayan lavuk havuzbasında içkisini içerken Sanchez arkadan buna zıplamış havuza atmış :asd:

Efsane bir karakter Sanchez. Ev ortamında tanıyan arkadaşlarım zaten bu hayvan değil insan diyorlar :asd:

Sanchez ismi niye seçildi?

:) yav balık çok ayrı ya gerci bu ara cok ilgilenemiyiordum gecici olarak biyere bıraktım kuşta kanaryam vardı öldü
başın sağolsun.
balık sevmihyorum ya ben dekoratif ama zahmetli bir de duygusal bağ yok.
ama pirana beslemek isterdim :)

Sanchez ismi niye seçildi?
uploadfromtaptalk1424639102792.webpuploadfromtaptalk1424639140192.webpuploadfromtaptalk1424639169879.webpuploadfromtaptalk1424639140192.webpuploadfromtaptalk1424639214964.webpuploadfromtaptalk1424640146313.webpuploadfromtaptalk1424640186337.webpuploadfromtaptalk1424639214964.webp

25 gunlukken annesi nefret ediyor ondan daha dogrusu dogal secilime gidiyor. En kucuk yavruyu digerleri besleyebilmek icin oldurmeye calisiyor.
Gece telefonum caliyor. Saat 1 bir kopek var annesi beslemiyor sahiplenirmisin diye. Irkini bile sormadan gidip aliyorum gece avuc kadar bisey birakiyorlar elime. Belli kalbi kirilmis annesi terketmis. Belki bilmiyorsunuz ama pitbull kopek dnasinin en guclu ve en guvenilir kopegidir. Ve bir pitbullu terkettiginizde onun kalbi cam gibi kirilirmis. Bazilari intihar bile edebilirmis. Sadece gucunden dolayi karaktersiz insanlarin elinde kotu bir unvana sahip olmus adi cikasica bir canli. Tek istedigi sevgi ve guven. Zaten hizinin ve gucunun farkinda. Kendisine zarar gelmedikce kimseyi isirmaz. Cunku ben oglumu sevdim :) guvendigimi de hissettirdim.

Simdi neden sanchez soylileyim.

O thug life .. chill out modunda
Kendini ve gucunu biliyor. Ama herkesten bekledigi sevgi.

Herkese anlatirim kimse pek kulak asmaz ama tanisinca herkes Sanchez in adini hakettigini dusunuyor.

Peki ya sizin hikayeniz nekadar sert :)

HTC One cihazımdan gönderildi

Son düzenleme:
Tarkan'a kocaman bir alkış :005::005::005::005::005::005:

[FBV]893372257350285[/FBV]

[FBV]866244116730281[/FBV]
Bu pazartesi iyi hissediyorum kendimi :)

Geri
Üst Alt