- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kücükken benim de vardi ,ama Babam sagolsun cok ses yapiyorlar diye camdan firlatmisti.
Kücükken benim de vardi ,ama Babam sagolsun cok ses yapiyorlar diye camdan firlatmisti.
☆$☆

Hahaha bizim ergen apacilerden iyi dans ediyorhttps://www.youtube.com/watch?v=qTl1asCDOgs
bunuda izlemeni tavsiye ederim
ve bu
https://www.youtube.com/watch?v=HHIENaZXWTY
![]()
Sanchez in olayı farklı , 23 günlükken annesi altından atıyor , diğer yavrulara süt kalmayacak diye , doğal seçilime kurban gidiyor Sanchez. Telefon geliyor gece 2 de . Böyle bir köpek var bakar mısın diye ? Cinsi ırkı sormadan binip arabaya gidiyorum , el kadar birşey koyuyorlar avucuma.
15 gün benle beraber yatıyor , özel beslenme programı uyguluyorum. Kendime nasıl bakıyorsam ona da öyle bakıyorum.
Şimdi evlat oldu 5 aylık , tam bir sevgi makinesi. İstanbulda ki çoğu mekana girer çünkü onu diğer pitbullardan ayıran özelliği sevgiyle büyümüş olması. Saldırmayı bilir ama daha hiç bir insana saldırdığını görmedim.
Yaratanın emanet ettiği bu canlılara iyi bakın , eğer cennet denilen yer varsa sizi oraya götürecek olan yine bu canlardır.
Balık bakan yok mu
Geçen bir arkadaşımın doğumgünü partisi için evine gittik , Sanchezide almam lazım yanıma bırakacak yerim yok o dakikalarda. Atladık arabaya gittik , bahçeye bıraktım bunu diğer köpeklerle anlaşıyor falan.
İçeri bir lavuk girecekken (sonra kamera kayıtlarından görüyoruz) Sancheze tekme sallamış Sanchez kaçmış ama tekme gelmemiş.
Gecenin ilerleyen saatlerinde ortam dağılmaya yakın bir çığlık sesi. Hemen bahçe ışıkları falan açıldı. Bu tekme sallayan lavuk havuzbasında içkisini içerken Sanchez arkadan buna zıplamış havuza atmış
Efsane bir karakter Sanchez. Ev ortamında tanıyan arkadaşlarım zaten bu hayvan değil insan diyorlar![]()
Benim babam balık hastası. Emekli aylığini balık ve kuşlara harcıyor![]()
başın sağolsun.yav balık çok ayrı ya gerci bu ara cok ilgilenemiyiordum gecici olarak biyere bıraktım kuşta kanaryam vardı öldü
Sanchez ismi niye seçildi?