Cidden bu nasıl bir yetenektir veya önsezidir bilinmez ; Her gece Tarçın veya Duman ayak ucumdadır kesin diye hep ayaklarımı temkinli uzatırım. Dikkat ederim.
Uykumun en derin yerinde bile olsam kalkar bakarım bir terslik olmasın diye :red:
Ben arada istemsiz gerilip bir çakıyorum Çakıl'a , önce bir cırtlak ses çıkıyor sonra tekrar yatağa çıkıp çemkire çemkire yatıyor yerine , kedilerin söylenmesi çok komiğime gidiyor , hayvan bildiğin ana avrat sövüyorCidden bu nasıl bir yetenektir veya önsezidir bilinmez ; Her gece Tarçın veya Duman ayak ucumdadır kesin diye hep ayaklarımı temkinli uzatırım. Dikkat ederim.
Uykumun en derin yerinde bile olsam kalkar bakarım bir terslik olmasın diye :red:
Mhp'nin kedisi değil mi bu? Görmeyeli entelleşmiş.
Balkonumda paçalı bir güvercin var(Muhtemelen sahipli taklacı güvercin), hava karardığı için yanına fazla yaklaşmıyorum, bildiğim kadarıyla hava kararınca güvercinler kör olur. Ne yapmak lazım ? Sabah uçup gider mi ki?
Balkonumda paçalı bir güvercin var(Muhtemelen sahipli taklacı güvercin), hava karardığı için yanına fazla yaklaşmıyorum, bildiğim kadarıyla hava kararınca güvercinler kör olur. Ne yapmak lazım ? Sabah uçup gider mi ki?
iyi allah'tan senin balkona düşmüş , malum bazı forum üyelerinden birine düşseydi .Güvercinim ötmüyor , güvercinimin boynu bükük takla atmıyor.. gibi başlıklar görebilirdik..Update: Güvercin kardeşimizi bir kuş severe teslim ettim, çok enteresan bir güvercindi, sabah baktım ki hala balkonda duruyor, yanına gittim ve hayvanın insan'dan korkmadığını farkettim, uçup uçumadığını test etmek için elime aldım ve nazikçe balkona doğru havadan bıraktım, bir anda balkonun dışına uçtu ve deli gibi takla atmaya başladı, sevincim fazla uzun sürmedi çünkü yine benim balkona geldi kondu, dünden bıraktığım ekmek kırıntılarını da hiç yemediğini farkettim... Ne yapayım diye düşünürken konuyu, kapıcıya anlattım, bir akrabasının güvercin beslediğini ve ona teslim edebileceğimi söyledi. Hemen aldım bu hınzırı ve düştüm mamak yollarına, adam güvercini görünce çok sevindi meğer benim güvercin baya baya değerli bir türmüş. Ben adama teşekkür etmeyi planlarken adam bana teşekkür etmeye başladı, velhasıl kelam bu macerada böyle sona erdi.
işten güçten fırsat bulup yazmak için geç oldu ama güzel başlık olmuş,
yukarıda fotoğrafta arz-ı endam eden arkadaş benim şapşal oğlum Atos olup kendisi pitbull-colie kırması kendini tavşan zanneden yakışılı bir arkadaştır
Atos haricinde Kartop ve Karon isimli iki kedi , Rafael , Mikelanjelo ve Leonardo isimli 3 kaplumbağa ve evin duvarına yuva yapmış ve hiç bir şekilde gitmeye niyeti olmayan Arsız isimini verdiğim bir Karga ile hayatımı sürdürüyorum![]()
verecek tabi her gün düzenli spor yaptırıyorum , birde ben verebilsem süper olacakKilo vermiş bu.
verecek tabi her gün düzenli spor yaptırıyorum , birde ben verebilsem süper olacak![]()
su içsem yarıyo arkadaş , eee malum rakı da sussuz yavan oluyorO konuya hiç girmeyelim benceHayırlısı
![]()
o hakkın rahmetine kavuştuYigit abi Donatello yu niye ayirdin öbür üclüden?![]()