Hayvanlar Alemi Bilgi ve Paylaşım Başlığı

Bu başlığı en çok kullananlardan biriyim sanırım :)

Neyse bugün hele şükür Sanchez'e manita yapabildik. Her dişi pitbullu beğenmiyordu sanırım rengi hoşuna gitti İncir'i beğendi :D :D

Son düzenleme:
Daddy%60s-Pride.jpg

54476f7a39554.jpg

golden_retriever_3.jpg

10733985_802929753137310_5598530221957365016_n-1413358845.jpg

Çok güzel fotoğraflar :)

Biliyorsunuzdur 1 Nisan'da üst komşumuz vefat etmişti. Günlerdir canım çok saz çalmak istediği halde çalmadım.
Bu akşam kendimi tutamayıp "Bir hafta geçti azıcık dıngırdatayım" dedim. Ama ne mümkün. Tarçın'ın hışmına uğradım.
Ama az önce videoyu yaptıktan sonra tekrar denemek istedim. Hani acaba tesadüfmüydü diye.
Tekrar sazı getirip çalmaya başladım. Ve bu sefer şiddetli bir şekilde miyavlayarak ısırmaya başladı.

Ama beni en çok korkutanı belki inanmayacaksınız ; Tarçın o hareketi her yaptıktan sonra kafasını yukarı kaldırıp tavanı gösterip miyavladı. Korktum valla :red:
Eşime al şunu al dedim götür as. Uzun zaman çalmam artık. :(

https://www.youtube.com/watch?v=p9QVlfebIv8

Son düzenleme:
Biliyorsunuzdur 1 Nisan'da üst komşumuz vefat etmişti. Günlerdir canım çok saz çalmak istediği halde çalmadım.
Bu akşam kendimi tutamayıp "Bir hafta geçti azıcık dıngırdatayım" dedim. Ama ne mümkün. Tarçın'ın hışmına uğradım.
Ama az önce videoyu yaptıktan sonra tekrar denemek istedim. Hani acaba tesadüfmüydü diye.
Tekrar sazı getirip çalmaya başladım. Ve bu sefer şiddetli bir şekilde miyavlayarak ısırmaya başladı.

Ama beni en çok korkutanı belki inanmayacaksınız ; Tarçın o hareketi her yaptıktan sonra kafasını yukarı kaldırıp tavanı gösterip miyavladı. Korktum valla :red:

Abi,sazın da çok güzel kedin de:hat:

Ahmet abi kedin cok tatlı :)

Nasıl anlatıyo patisiyle koluna vurarak :D

Hele o yatmaya giderken ki attığı bakıslar :)

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet abi kedin cok tatlı :)

Nasıl anlatıyo patisiyle koluna vurarak :D

Hele o yatmaya giderken ki attığı bakıslar :)

Çok iyi anlaşırız aslında. Konuştuğumuz bile olur arada :D Sanki beni anlıyor.

Bu arada önemli bir not :

Tarçın o hareketi her yaptıktan sonra kafasını yukarı kaldırıp tavanı gösterip miyavladı. Israrla arka arkaya aynı şeyi yaptı.Her çaldığımda..

Üst katta kimse yok. Rahmetlinin eşi oğlunu da alıp cenazeyi defnetmek üzere memleketleri Malatya'ya gitmişti. Hala orada . Ev boş yani

Abi valla idolümsün ha :) efsane video olmuş.

Çok iyi anlaşırız aslında. Konuştuğumuz bile olur arada :D Sanki beni anlıyor.

Bu arada önemli bir not :

Tarçın o hareketi her yaptıktan sonra kafasını yukarı kaldırıp tavanı gösterip miyavladı. Israrla arka arkaya aynı şeyi yaptı.Her çaldığımda..

Üst katta kimse yok. Rahmetlinin eşi oğlunu da alıp cenazeyi defnetmek üzere memleketleri Malatya'ya gitmişti. Hala orada . Ev boş yani
Abi bazı kediler böyle degil, soguk oluyo bazıları. Bazılarıda cok icten oluyo sevdiriyo falan. Karekter meselesi herhalde. Zaten bazıları var bu kediciklerden köpek gibi olmalarını bekliyolar her dakika. Bu hayvanın yapısı davranısları doğası böyle iste arkadas nankör diye yapıstırıyosun üzerine. Insandan ala nankör var mı acaba

Abi bazı kediler böyle degil, soguk oluyo bazıları. Bazılarıda cok icten oluyo sevdiriyo falan. Karekter meselesi herhalde. Zaten bazıları var bu kediciklerden köpek gibi olmalarını bekliyolar her dakika. Bu hayvanın yapısı davranısları doğası böyle iste arkadas nankör diye yapıstırıyosun üzerine. Insandan ala nankör var mı acaba

Bizim Tarçın çok sevdirir. Hatta az önce tam PC de yazarken kucağıma atlayınca ben de onu alıp salona bıraktım. kapıyı da kapattım :D
Yoksa bırak PC yi falan beni sev der kesin net. Hem de defalarca. Çok sevecendir. Ama herkese değil. Sadece ev ahalisine öyle yapar. Hatta kızıma bile yapmaz.
Kızım diğer kedimiz Duman'ı daha çok sever. Hayvan hissediyor mu ne gitmez ona Tarçın.

Nankörlük konusunda %100 haklısın. Sevmiyorsan sevmiyorum de ama hayvana suç atma.
"Ama tırmalıyor" Bakın hayvan hiç bir zaman durduk yere tırmalamaz. Sadece tehlike hissederse yapar.
Mesela sevmek için elini uzattığında emin hareketler yapacaksın. Ürkek hamleler yaparsan o da ürker.Sana zarar verir.

Bizim Tarçın çok sevdirir. Hatta az önce tam PC de yazarken kucağıma atlayınca ben de onu alıp salona bıraktım. kapıyı da kapattım :D
Yoksa bırak PC yi falan beni sev der kesin net. Hem de defalarca. Çok sevecendir. Ama herkese değil. Sadece ev ahalisine öyle yapar. Hatta kızıma bile yapmaz.
Kızım diğer kedimiz Duman'ı daha çok sever. Hayvan hissediyor mu ne gitmez ona Tarçın.

Nankörlük konusunda %100 haklısın. Sevmiyorsan sevmiyorum de ama hayvana suç atma.
"Ama tırmalıyor" Bakın hayvan hiç bir zaman durduk yere tırmalamaz. Sadece tehlike hissederse yapar.
Mesela sevmek için elini uzattığında emin hareketler yapacaksın. Ürkek hamleler yaparsan o da ürker.Sana zarar verir.
Abi yok bazı yorumlar adamı cileden cıkartıyo yani.
Birincisi kediden cok sey bekliyolar git gel dedigimde dediklerimi yapsın, yemegi hal etsin, tırmalarsa onun cezasını veriyim filan. O zannediyo ki onu tırmaladıktan sonra kedinin yemek endisesi olucak. O kediyi aldıysan seve seve de vericeksin yemegini. Gelip sana iki sokulması, severken mır mır o sesini cıkarması ve sevgisini az da olsa belli etmesi, gece yanına yatması bile yeter daha napsın ayaklarınımı yıkayacak bu hayvan

Tamam calmayacagim yerine git yat diyince hemen birakip uslu uslu gidip yatmasi super :D

Tamam calmayacagim yerine git yat diyince hemen birakip uslu uslu gidip yatmasi super :D

Geçen yine PC başındayken geldi yanıma miyavlayıp duruyor. Baktım rahat yok ; " Bak dedim ablan mama verecekmiş koş" diyerek bizim kıza yolladım.

1 sn duraksadı koştu bizim kızın odasına gitmiş. Bekliyor. Ondan bir hareket görmeyince başlamış miyavlamaya. Sonra sanki şikayet eder gibi koşup bana geldi.
Ne oldu dedim. O önüme düştü ben arkadan gittik kızımın odasına. Sanki şikayet edercesine yüzüme bakıp miyavladı. Sonra kızıma doğru baktı yine bana bakıp miyavladı.
Sanki " Bana mama vermedi kız şuna " der gibi..

Kızdık tabi usulden gitti mama kabının başına sonra. Verdik mamasını . :D

köpeğin cinsi : PRESA CANARIO
peş peşe 2 rottweiler bi kangalı parçaladığına şahit olunmuştur.
not : saldırırsa şansınız yoktur...
çok dikkat edin .

Son düzenleme:

Agabey kediyi calmicam diyip kandirman super ama oda inanmiyor calmani bekliyor :D :)

Bu da bizim Bodrum köpeği işte. :) İlginçtir ne zaman bi yürüyüş protesto olsa takılır, düğün konvoylarını asla es geçmez. Hatta geçen hafta kutlanan Bodrumspor şampiyonluk kutlamasında konvoyun önünde, bayrak sallayarak yürüyen takımın kaptanına eşlik etmişliği de vardır. Müthiş evcil, şahane bi hayvan. Bira şişesi gördümü affetmez.

11148956_10204952949678298_1711742828_n.jpg

Geri
Üst Alt