- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorsunuzdur 1 Nisan'da üst komşumuz vefat etmişti. Günlerdir canım çok saz çalmak istediği halde çalmadım.
Bu akşam kendimi tutamayıp "Bir hafta geçti azıcık dıngırdatayım" dedim. Ama ne mümkün. Tarçın'ın hışmına uğradım.
Ama az önce videoyu yaptıktan sonra tekrar denemek istedim. Hani acaba tesadüfmüydü diye.
Tekrar sazı getirip çalmaya başladım. Ve bu sefer şiddetli bir şekilde miyavlayarak ısırmaya başladı.
Ama beni en çok korkutanı belki inanmayacaksınız ; Tarçın o hareketi her yaptıktan sonra kafasını yukarı kaldırıp tavanı gösterip miyavladı. Korktum valla :red:
Eşime al şunu al dedim götür as. Uzun zaman çalmam artık.
https://www.youtube.com/watch?v=p9QVlfebIv8

Ahmet abi kedin cok tatlı
Nasıl anlatıyo patisiyle koluna vurarak
Hele o yatmaya giderken ki attığı bakıslar
Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorsunuzdur 1 Nisan'da üst komşumuz vefat etmişti. Günlerdir canım çok saz çalmak istediği halde çalmadım.
Bu akşam kendimi tutamayıp "Bir hafta geçti azıcık dıngırdatayım" dedim. Ama ne mümkün. Tarçın'ın hışmına uğradım.
Ama az önce videoyu yaptıktan sonra tekrar denemek istedim. Hani acaba tesadüfmüydü diye.
Tekrar sazı getirip çalmaya başladım. Ve bu sefer şiddetli bir şekilde miyavlayarak ısırmaya başladı.
Ama beni en çok korkutanı belki inanmayacaksınız ; Tarçın o hareketi her yaptıktan sonra kafasını yukarı kaldırıp tavanı gösterip miyavladı. Korktum valla :red:
Abi bazı kediler böyle degil, soguk oluyo bazıları. Bazılarıda cok icten oluyo sevdiriyo falan. Karekter meselesi herhalde. Zaten bazıları var bu kediciklerden köpek gibi olmalarını bekliyolar her dakika. Bu hayvanın yapısı davranısları doğası böyle iste arkadas nankör diye yapıstırıyosun üzerine. Insandan ala nankör var mı acabaÇok iyi anlaşırız aslında. Konuştuğumuz bile olur aradaSanki beni anlıyor.
Bu arada önemli bir not :
Tarçın o hareketi her yaptıktan sonra kafasını yukarı kaldırıp tavanı gösterip miyavladı. Israrla arka arkaya aynı şeyi yaptı.Her çaldığımda..
Üst katta kimse yok. Rahmetlinin eşi oğlunu da alıp cenazeyi defnetmek üzere memleketleri Malatya'ya gitmişti. Hala orada . Ev boş yani
Abi bazı kediler böyle degil, soguk oluyo bazıları. Bazılarıda cok icten oluyo sevdiriyo falan. Karekter meselesi herhalde. Zaten bazıları var bu kediciklerden köpek gibi olmalarını bekliyolar her dakika. Bu hayvanın yapısı davranısları doğası böyle iste arkadas nankör diye yapıstırıyosun üzerine. Insandan ala nankör var mı acaba
Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi yok bazı yorumlar adamı cileden cıkartıyo yani.Bizim Tarçın çok sevdirir. Hatta az önce tam PC de yazarken kucağıma atlayınca ben de onu alıp salona bıraktım. kapıyı da kapattım
Yoksa bırak PC yi falan beni sev der kesin net. Hem de defalarca. Çok sevecendir. Ama herkese değil. Sadece ev ahalisine öyle yapar. Hatta kızıma bile yapmaz.
Kızım diğer kedimiz Duman'ı daha çok sever. Hayvan hissediyor mu ne gitmez ona Tarçın.
Nankörlük konusunda %100 haklısın. Sevmiyorsan sevmiyorum de ama hayvana suç atma.
"Ama tırmalıyor" Bakın hayvan hiç bir zaman durduk yere tırmalamaz. Sadece tehlike hissederse yapar.
Mesela sevmek için elini uzattığında emin hareketler yapacaksın. Ürkek hamleler yaparsan o da ürker.Sana zarar verir.
Tamam calmayacagim yerine git yat diyince hemen birakip uslu uslu gidip yatmasi super![]()
Allah'ım bu nasıl bir tatlılık
![]()