Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

çift 6'lı, ters kenarsız 4-2-3-1 oynuyoruz. 1.ve 2. bölgede top gezdirme ardından kenarlara ulaşıp orta, çapraz pas v.s pozisyon üretme planlanmış ama Diagne'ye atılan ortalar adamın çevresinden bile geçmiyor. Feci bir uyumsuzluk söz konusu. İkinci yarı Mor ve Ryan girip, Jimmy de merkeze alınıp 4-3-3'e dönersek iyi olacak böyle gitmez.

ortasahamiz gecen seneden cok daha kotu ki gecen sene ndiaye neredeyse sıfır katkı ile oynadı. seri'ye kızamıyorum çünkü yerinde oynamıyor. top kapma yeteneği yok. ikili mücadelede çabuk yıkılıyor. hep eleştirdiğim belhanda takımın en iyisi.. biliyorum falcao babel ve 6 numara eklenecek bu takima ama beni en çok korkutan kaos futbolu haricinde bir oyun anlayışımızın olmaması. sistem nedir belli değil. lig de cok rahat şampiyon oluruz ama oynanan futbolunda zevk vermesini isterim. her maç bir iki yetenekli ayak takımı kurtarsın dersek ligde işe yarar fakat avrupa da hüsran olur.. bu arada 2 2 biter bence bu maç:)

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri'yi hiç izlemeyenler sürekli kante mante diyorlardı. Bu adam pasör 8 numara yanına dos almazsanız patates olursunuz. Dos alırsanız çok iyi işler yapar. 6 numarada izlemeyelim artık şu seriyi yeter baydı.

Bakayoko ve Falcao'yu getirsen bile bu oyun anlayisi ile CL'de top gostermezler. Bekler desen rezalet durumda. Orta saha ne oynadigini bilmiyor.

abi 4 gün sonra deplasman denizli maçı var ligin başlamasına 1 ay kalsa haklısınız ama bu düşünce yanlış
Takımın fazla yüklendiği ve hazır olmadığı zaten belli üstüne sıcaklık ve nem gibi de faktörler var, normalde bu kadar kötü takım değiliz, Bordeaux maçında da övüldüğü kadar iyi takım olmamamız gibi.

Leipzing Augsburg şimdi de Fiorentina hangi ciddi rakiple oynasak rezillik. Yeter artık şu takım bir kere olsun keyif versin.

Hakikaten spikerin maçta dediği gibi gelişti, 1-0 düştükten sonra takım hemen dağılıyor ya.

Ligde bir şekilde götürürüz de bu kafayla ŞL'de işimiz çok zor...

Hazırlık maçıyla tüm takımı gömmek de ziyadesiyle komik.

Çıkarılacak dersler var, bu olsun kafi.

Dostum çıkarılacak dersler varda, nedense o dersler bir türlü çıkmıyor.

Geçen sene 69 puanla şampiyon olduk. Yani iyi olduğumuzdan falan değil. İçerde taraftarla maç alıp, dışarıda patates oluyorduk.

Kimse kusura bakmasın ama iyi transferlerle bende şampiyon yaparım Türkiye Ligi'nde. Önemli olan Ş.L artık. Yine sonuncu olursak gerek yok Terim'e artık demektir.

Bu bir hazirlik maci, amma gomdunuz be takimi. Babel cop, seri kotu transfer. Oldu baska? Bir hazirlik macina bakarak bunlari soylemek aceleci olmuyormu?

Donk, Diagne CÖP.

Yuruyerek oynuyoruz.

En iyi oyuncularimiz, Luyindama, Belhanda. Belhanda disinda biraz öne cabalayan ve kreatif olan Durmaz var.

Feghouli biraz zamana ihtiyaci var.

Geri
Üst Alt