Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Fernando
Ndiaye
Onyekuru gitti
Babel
Seri geldi
Şu haliyle zaten güç kazanmış olmuyoruz keybetmişiz hatta +1 yaşlanmışız birde üstüne afrika kupası yemişiz birde 4 gün sonra maç var. Ne bileyim çok merak ediyorum ne yapacak abdürrahim bey bütün yazı banega ve Falcao ile yedi resmen

Bu takimdan cacık olmaz 6 numara, sol bek, sag bek şart ilk 11 icin. marcao iyice saatli bomba olmuş, stoper transferi de şart, marcao yedeğe çekip kendine gelsin biraz

Üstümdeki tshirtı yırtmamak için kendimi zor tutuyorum. Sürekli Fiorentina’nın istediğini yapıyoruz; topu beklere verip hücum yapmak. Orta saha inanılmaz etkisiz. Sebebi belli; Donk ve Seri 20 metrede oynuyorlar, karar versinler artık, ikisinden biri daha önde oynamalı. Bu şekilde Fio’nun baskı yapıp topu kapması çok kolay.

Bu iş Falcao olayıyla çözülmez. Acilen gereken baskı yapılmalı ve orta sahaya 6 numara alınmalı! Yeter artık 6 hafta Falcao ile uğraştınız takımın hali ortada. Fernando’nun eksikliği inanılmaz hissediliyor.

Beyler biliyorum gömmek icin erken ama ben seride cok bisey goremedim 2 mactir.

Ayrıca hadi diyelim seri 6 no oynar donk 8 oynamıyor oynayamaz imkanı yok herifin yanından çat çat geçiyorlar.

Takim ne kosuyor ne pres yapiyor. Beklerin 0 katkisi var oyuna ve 2 tanesi fiziksel bitik duruma yakin, ve digeri tek lig icin yeterli. Donk yürüyerek oynuyor, Diagne futbolcu degil ve önüne kitap koysan, üstünden atlamayi belki beceremez.

Bence bu isi Falcaou almaylada da cözemeyiz. Adam gibi 6 no bile yetmeyi bilir böyle bekler varken.

Kanat diye bir şey yol bizde. Sağ açık da sol açıkta pas yapmak içim içeri devriliyor. Sonra Kanada çıkmak akıllarına gelmiyor anasını satayım. Ayrıca topu iyi çıkaramadığımız için Belhanda ve Feghouli çok geriye geliyor. Olmaz böyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onu bunu bilmem bu takımın kötü oyununun tek sorumlusu Fatih Terimdir. Oyuncularda suç bulmasın kimse. Futbolun en basiti hücumda genişlik, savunmada alan daraltmadır. Bir buçuk senedir tam tersini yapıyoruz ya tam tersini

Takımın fazla yüklendiği ve hazır olmadığı zaten belli üstüne sıcaklık ve nem gibi de faktörler var, normalde bu kadar kötü takım değiliz, Bordeaux maçında da övüldüğü kadar iyi takım olmamamız gibi.
Aynı sıcaklık ve nem ile oynayacağız denizli deplasmanında ve lige yeni çıkan bir takım iyi transferler yaptılar yeneriz onda sıkıntı yok ama bu sene deplasmanlarda ağlatırlar bizi 80 dakika kalan 10 dakika bireysel oyun ile kazanırız

Abi bu terim 1,5 senedir bu takimda hic mi oyun plani yok bu takimin?

illa dani alves sagbekte

Alex sandro sol bek

kante 6 numarada

kane forvette

olmasi ki lazim?

bu ne abi

Gerçekten ben de bazı şeyleri anlamıyorum. Geçen sezonun ilk yarısında Başak'tan 8 puan fark yiyince herkes forvet olmayışına bağladı ama berbat top oynuyorduk. Forvetsizlikten bir takım berbat top oynamaz. İkinci yarı da pek bir şey değişmedi gerçi, doldur boşaltla bitirdiğimiz çok maç oldu. Ne antrenmanı yapıyor ne çalışıyor bu takım?

Yani nasıl Bartali getiriyorsak eğer Fatih Terim'in yanındaki Hasan Şaş vs. bu antrenörlük olayını iyi yapamıyorsa kendilerinin yerine de işinin ehli birileri getirilmeli, evlat kontenjanında diye her şeye göz yummak olmaz.

Lakin bazı şeyleri de ileride zaman geçtikçe görüyoruz, neden Linnes oynamıyor diyorduk ve gördük işte. Sorun Linnes'in formsuz olması değil, Mariano olmadan ileri çıkamıyoruz şuanda.

Bu sene en çok defans hattına güveniyordum güvendiğim dağlara karlar yağdı

muslera
xxx luyindama marcao xxx
belhanda bakayoko seri
feghouli falcao xxx

söyle bir kadro iyi top oynayabilir bizim ligde. mariano nagatomo babelle zor ama. toplamda statik oyuncu sayisi fazla oluyor.​

Geri
Üst Alt