- 4 Ağustos 2009
- 90.832
- 72.089
- 5.188
Donktan 8 olur mu yaw 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seri aradığımız oyuncu değil. Bakın kötü manada demiyorum, iyi oyuncu ama aradığımız oyuncu değil. Seneye sessizce gider.Seri defansif yönü hiç yok, yanından yürüyerek geçiyorlar. Öyle 8 numara ile işimiz zor, tamam pas yüzdesi yüksek ama fizik berbat.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
malesef. ndiayeye beyinsiz diyoduk ama bazen çok iyi top kapıyodu. fernando ise müthiş müdahalelerle tereyağından kıl çeker gibi alıyoduBenim korkum ne biliyor musunuz? Ndiaye ve Fernandonun ani baskı yaparak aldığımız topları bu sene hiç yapamayacagiz gibi . Arena da maçları sürekli aliyorsak bu iki oyuncu sayesindeydi
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimi çıkaracaksın ki? Hadş Donk yerine zaten gelecek bir 6 numara. Orayı bayağı rahatlatacaktır o transfer. Ama ikinci orta sahayı nereye almayı düşünüyorsun? Belhanda yerine mi Seri yerine mi?
korner belki ama gol kesin 2-3 gol bile gelir.1 gol + 5 kornere trilyonerim izleyen var mı gelir mi
Belhanda'lı orta saha her zaman S.O.S verir.
Belhanda'dan kurtulup acilen DOS, Seri, Banega yapmamız lazım. Devre arasında da beklersen birini hallederiz en azından.

Boateng çok verimli oynuyo çünkü adamların kanatları arı gibi işliyor. Hem ilerisi hem bekleri. Kaç orta kaç atak yedik kanatlardan sayamadım. Biz 2 tane Feghouli ortası açtık ikisi de dağlara taşlara. Jimmy'i görmedim nagatomo 10 metrelik paslarla idare ediyor sanki Linnes yılkı atları gibi geziniyorBu arada yazmaya unuttum. Su Boateng belki 32 33 yasinda ama bizi hallac pamugu gibi dagitti. Bize almaya calissak yasli diye aglardik![]()