Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

10 kişi oynuyoruz ondan bu sonuç diagne topa 3 kere değmedi.

Ayrıca Nagatomo çok fena aksıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada luyindama sinir ediyor kaç maçtır.Şu calıma girme olayı bizi nerde yakacak cok merak ediyorum

Bu marcao ve luyindama şl de eleğe çevirir bizi.2 hamle stoperi ile tandemi oluşturmak hataydı

vay be şimdide fernando mu degere bindi adam dökülüyordu. Suclu onun gitmesi evet

Çok sinirlendim izlemicem 2. yarıyı. Bekler uyuşuk, stoperler hantal ve kazma. Orta saha kağıt helva.
Bu takım edirneden çıkar bulgaristanı geçemez, elek olur geliriz.
Ne güzel ders veriyorlar bize 2 maçtır. Bu takım öyle yada böyle şamp olur ligde, falcaoymuş dos muş para harcamaya gerek yok. Hoca da adam gibi felsefe yerleştirmeyecekse avrupa hayali falan kurmasın

Belhanda'lı orta saha her zaman S.O.S verir.
Belhanda'dan kurtulup acilen DOS, Seri, Banega yapmamız lazım. Devre arasında da beklersen birini hallederiz en azından.

Ya bu yorumları yaparken beyninizi kullanıyor musunuz? Sahada Belhanda dışında top oynayan yada oynamaya çalışan var mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6 numara diye bağırdık burda elli kere iki 8le olmaz mı dediler bak formsuz 6 numarayla bile top tutamıyorsun iki 8le nasıl tutacaksın bekler desen bitmiş kafada bitirmişler yani en azından birini değiştirebilseydik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada yazmaya unuttum. Su Boateng belki 32 33 yasinda ama bizi hallac pamugu gibi dagitti. Bize almaya calissak yasli diye aglardik :)
Boateng çok verimli oynuyo çünkü adamların kanatları arı gibi işliyor. Hem ilerisi hem bekleri. Kaç orta kaç atak yedik kanatlardan sayamadım. Biz 2 tane Feghouli ortası açtık ikisi de dağlara taşlara. Jimmy'i görmedim nagatomo 10 metrelik paslarla idare ediyor sanki Linnes yılkı atları gibi geziniyor

Geri
Üst Alt