Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Biz ne oynuyoruz Biri bana anlatabilirmi? Bide fio as mi yedeklerlemi oynuyor?

Orta saha hattı ve beklerin tümüyle yenilenmesi gerekiyordu. Geçen yıldan farkı; Ndiaye yerine Donk, Fernando yerine Seri' nin olması diyebiliriz kısaca ki daha iyi olduğunu söylemek fazla iyimserlik olur...

Bunu Chedjou olayinda anlata anlata dilimde tüy bitti.

Böyle orta sahayla her stoper rezil olur. Hepsi iki stoperimizin üstüne yürüyor Donk izledigi icin.

Luyindama ve Marcao kötü degil, orta saha kötü.

Yürüyor demek bile fazla bence.

Biz milletle dalga geçiyoruz ama kendimize hiç bakmıyoruz

Bizimde çok eksiğimiz var

Orta saha
Dinamik bekler
Hızlı kanat

belhanda jimmy linnes haricinde düzgün oynayan topçu yok sahada diğerleri gezmeye gelmiş gibi top oynuyor ki şu takıma kesinlikle teknik kapasitesi yüksek orta saha oyuncusu hatta oyuncuları şart

Maçı izlemiyorum ama baktım chiesa yedek fioda girmez inş oyuna rezalet çıkmasın

Fatih Beyi elestirmemizin nedeni o eski halinden eser yok ,evet belirhin bir taktikten ziyade guc gosterisi yapan takim kurmaktan mustafa denizli oyununa donmeye basladi artik.
Sahadakilerin suurunu yerine getirmesi gerekiyor ,silik bir futbolu hic bir Galatasarayli Fatih Terim de olsa kabul etmez -edemez.

Siñor takimin olu topragini atmasi icin ne yapman gerekiyorsa yap
Cok daha kalitesiz adamlara col daha iyi top oynattin sen ,bunu ozluyoruz

Takımda ki siyahilerin sayısı arttıkça berbat futbolumuz da artarak devam ediyor hocanın zenci sevdasından bir an önce kurtulması lazım

Hala 6 nımaraymış forvetmiş o gelse böyle olur bu gelse böyle olur diyenler hayal aleminde yaşıyor. Bu takımın taktik bilen bir hocaya ihtiyacı var artık. Şu takımı şenolun eline versen neler oynatırdı. Yok 6ymış yok 9 muş. Mahmutu Burağı 1 kişi istemez bu takımda ama adam Fransa’yı sahada ezdi ezdi. Mustafa pektemek ve necipin ilk 11 olduğu maçta Şampiyonlar liginde deplasmanda galibiyetler aldı. Oyuncularının maaşı ödense edilse eminim çok farklı olacaktı. Hocam efsanemizsin, seviyoruz ediyoruz. Gel başkan ol sportif direktör ol bişey ol ama teknik direktörümğz olma
Fransa'yi yenen takim Izlanda'ya neden yenildi?

Kimse aglamasin

Bazi arkadaslar ve ben Terim overrated dedimiz zaman linc ediliyorduk, bu takim 1,5 senedir hic birsey oynamiyor.

Oyun plani yok, b plani yok c plani yok

Terim taktik yonunden zayif birisi

@Mehmet Ocak hatirliyacaktir
lan sen niye her mağlubiyette ve olumsuz sonuçta ortaya çıkıyorsun mayıs ayında birden yok oluyorsun 2 senedir bunu her maç yapıyorsun çok dikkat çekiyorsun 8 şampiyonluk kazanmış Avrupa ligi kazanmış adama ovverrated demek senin ne haddine

Inşallah ligde 66 puanı geçen takım olmaz. Belki o zaman yine şampiyon oluruz. Şampiyonlar liginde -45 averaj bekliyorum

lig belli olmaz ya.

2014'te drogbalı kadro 70'i geçemedi

2015'te daha zayıf kadro 77 puan ile şampiyon oldu.

her senenin hikayesi farklı oluyor.

Geri
Üst Alt