Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Hadi bu hazırlık maçı eleştirmeyelim diyoruz ama bu takım Akhisar karşısında da rezildi. Mayıs ayından bu yana Banega veya o tarz transfer olduğu net belliyken halen oyuncu arıyoruz. Diagne, Mitroglou krizleri çözülememiş. 1 aydır da sabah kalk Falcao, akşam yatarken Falcao.

Faturayı yanlış yere kesmeyi bırakın. Rakip bin tane atak yaptı luyindama ve marcao illaki hata yapacak insan bunlar ki kayda değer bir hataları da olmadı aksine birçok kritik top kestiler. Adamlar 1000 hücumun 999 tanesini kesip 1inde gol yiyince çöp diyorsunuz şaka gibi.

Yine elestiriyoruz diye kızan renktaşlar olacaktır ama gördüğümüzü de söylememiz lazım. Seri'den Onyekuru gibi bir kiralık oyuncu performansı bekliyoruz, ama biri 21 biri 28 yaşında, hedefler bakımından çok farklılar bu bakımdan zor diyorum. Kısacası henüz erken ama Seri şu performansını ikiye üçe katlaması lazım. Beklentileri karşılayabilmesi için.
Defans hattımız en zayıf noktamız. Luyindama&Marcao ikilisinin şu performanslarıyla CL düşünemiyorum bile. İmparatorun çok kulak çekmesi gerek...

Umarım bu maç Falcao ve dos transferlerini hızlandırır.Bir işe yarasın yoksa çok mantıksız bir tercih bu maçın oynanması.

Fiziken bizi ezeceklerini söylemiştim. Tabii bizim futbol ulemaları daha iyi bilirler.

Transferin son haftalari hizli gececek. Avrupada basari istyorsak sallaycagiz. Bi sol bek Kiralanacak. Nagatomo bitmis, sag bek de lazim aslinda ama señeri aldik diye almazlar. Üst duzey DOS sart aslinda Banega gibi Adam da bu Takima ihyitaci vara Vallah isimiz Zor

Belhanda’da süper değil ama sahaya maç yapmaya çıkıldığının farkında olan tek adam bu akşam

Yine elestiriyoruz diye kızan renktaşlar olacaktır ama gördüğümüzü de söylememiz lazım. Seri'den Onyekuru gibi bir kiralık oyuncu performansı bekliyoruz, ama biri 21 biri 28 yaşında, hedefler bakımından çok farklılar bu bakımdan zor diyorum. Kısacası henüz erken ama Seri şu performansını ikiye üçe katlaması lazım. Beklentileri karşılayabilmesi için.
Defans hattımız en zayıf noktamız. Luyindama&Marcao ikilisinin şu performanslarıyla CL düşünemiyorum bile. İmparatorun çok kulak çekmesi gerek...

Adam 8 numara, hoca 6 oynatiyor

Donk pas oyununa çok az dahil. Seri'nin pasları çok sistemli ve ismi gibi seri ama fiziksel olarak güçlü oyuncu değilmiş onu gördüm. Neyse o sıkıntı değil, yanına iyi bir 6 gelirse açığı kalmaz, Belhanda ile de iyi anlaşıyor. Tempo tutunca geçen seneden daha iyi bir orta sahamız olacak.

Jimmy solda olmadı sanki sağda daha iyiydi, Babel'i aradım orada ayrıca Feghouli yorgun yahu bırakın dinlensin. Kanatlarımız az koşuyor, bekler yaşlı olunca sıkıntı oluşturuyor, Linnes'i çok beğendiğimden oynasın demiyorum, genç dinamik diye ama o da sakatlıktan yeni çıkmış gibi oynuyor, ne yaptınız la bunlara.

Diagne'ye de ne desem bilemedim, top gelmedi adamın ayağına diye takıma mı kızayım yoksa oyuna dahil olmuyor diye kendisine mi kızayım?

:)
IMG_20190811_230914.webp

Yardiran 2 tane orta saha olmadığı sürece bu takimin hiçbir çarkı çalışmaz. Takımda top kapma yeteneği olan futbolcu yok

Geri
Üst Alt