Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Kusura bakmayın da Seri'nin problemi 2-3-4-5-6-7 oynaması/oynamamasi değil şuan, isteksiz ve çok formsuz. Fizik olarak bayağı kötü durumda.

Donk'u çıkarma Fatih hoca.. Bütün maçı mahvetti elleme devam etsin..

Fm ya da fifa oynamıyoruz futbolcuyu transfer edip takıma koyduğun zaman anında üst düzey performans gösterecek diye bir şey yok. Seri'nin zamana ihtiyacı var bu adam yapay zeka değil insan. Aklıma Gomis geldi hazırlık maçlarında adam her türlü eleştiriye maruz kaldı ligde ise neler yaptığını biliyoruz.

Takımı bir maçla linç edip bir maçla göklere çıkarmayı bırakmadığımız sürece bizden hiçbir şey olmaz.Bakıyorum da gözünüzde takım çoktan şampiyonlar liginde hüsrana uğramış ligde ilk 5 dışı kalmış.Az sabırlı olun ya Östersunds maçından sonra küme düşer bu takım diyen '' taraftar'' gördü bu gözler sene sonu şampiyon olduğumuzda ortada yoktu ama o ''taraftar''.

İzlanda deplasmanı oldukça zor bi deplasman?? Ayrıca 2. Yarı yine çok iyi bi oyun oynamıştık. Ya açın abi bi bakın beşiktaşın şampiyonlar liginde deplasman kadrolarını. Hangisi bizden iyi? Hoca camiayı iyi kenetliyor ediyor ama sahada yok sahada. Bunu göremeyen kördür.
Birak ya, ne zoru. Fransa galibiyeti tesaduf oldu. Adamlarin tum kadro neredeyse 60 mac yapip milli takima geldiler.

seri'nin zamanında 35milyon değeri varmış transfermarktta. garip

mitroglou yine girmedi adam süre alamadı demek çok kötü.Zaten bu adam gelirken fatih hoca bunu istemiyordur demiştim ve haklı çıktım.1.5 yıllık 4.1 milyon euro öder apo reis cebinden inşallah

beklere transfer gelmez arkadaşlar.

ben de değişsin isterim de şu anda bile eksideyken kimi satıp o bütçeyi çıkaracağız.

Takımı bir maçla linç edip bir maçla göklere çıkarmayı bırakmadığımız sürece bizden hiçbir şey olmaz.Bakıyorum da gözünüzde takım çoktan şampiyonlar liginde hüsrana uğramış ligde ilk 5 dışı kalmış.Az sabırlı olun ya Östersunds maçından sonra küme düşer bu takım diyen '' taraftar'' gördü bu gözler sene sonu şampiyon olduğumuzda ortada yoktu ama o ''taraftar''.
o maçtan sonra 4-5 transfer yaptı takım :D o kadro ile 3. zor olurduk

Geri
Üst Alt