- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Yunus, Emre ve Babel girdi oyuna.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğerlerinin gözlerine göre biraz kısık ya, belki ondandır...Şöyle bakıp bakıp 2-3sn sonra top kaybetmesi yok mu.. Insani deli ediyor. Gözler görmüyor sanırım Ekli dosyayı görüntüle 55484
kim olacak fener bjk trabzon başak? hangisi bizden iyi?kimse bu sene sampiyonluk beklemesin :crushed:
Abi bak işte orta sahalarda takıma alışma geç oluyor biz neden o bölgeye hala adam almadık bunu sorgulamak lazımYahu seri daha yeni katıldı . Takıma alışma süreci orta sahada geç olur . Kamp görmedi . Geçiniz . Naga , linnes , falan cok kötü . Takım fizik olarak bitik . Bi havalarda bizimkiler
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İzlanda deplasmanı oldukça zor bi deplasman?? Ayrıca 2. Yarı yine çok iyi bi oyun oynamıştık. Ya açın abi bi bakın beşiktaşın şampiyonlar liginde deplasman kadrolarını. Hangisi bizden iyi? Hoca camiayı iyi kenetliyor ediyor ama sahada yok sahada. Bunu göremeyen kördür.Fransa'yi yenen takim Izlanda'ya neden yenildi?
Valla ben de son 20 günde Nagatomo, Linnes, Ömer Bayram ve Mariano'nun satılıp yerine bir kaliteli bir sol bek, bir kaliteli sağ bek alabileceğimizi düşünüyorum şu maçtan sonra. Yani en kötü Nazım Sangare falan gelsin daha iyi oynar sağ bekte. Çok ciddiyim. Hem de kontenjan yemez Türk olduğu için. Atıyorum sol bek rotasyonu yeni transfer+Emre Taşdemir, sağ bek rotasyonu Nazım Sangare+Şener Özbayraklı olsa bundan 1-2 gömlek daha dinamik ve sağlam kanatlarımız olur. Hem de 1 Türk kontenjanı açılmış olur.Bekde lazım acil.Bu beklerle cl de duman ederler bizi.Marianoda satılmalı.
Babeli yine forvete aldı hoca. Bide bu çıktı başımıza