Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.681
- 40.395
- 3.413
Biz ne oynuyoruz Biri bana anlatabilirmi? Bide fio as mi yedeklerlemi oynuyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu Chedjou olayinda anlata anlata dilimde tüy bitti.
Böyle orta sahayla her stoper rezil olur. Hepsi iki stoperimizin üstüne yürüyor Donk izledigi icin.
Luyindama ve Marcao kötü degil, orta saha kötü.
Pas yaparak cikmak istiyoruz belli ki. Lakin Seri de riskli toplar kaptirdi maclarda.
Sıkıntı orada işte malesef.Yalniz fiorentina son hafta ligde kaldı öyle abartılacak bir takım degil.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fransa'yi yenen takim Izlanda'ya neden yenildi?Hala 6 nımaraymış forvetmiş o gelse böyle olur bu gelse böyle olur diyenler hayal aleminde yaşıyor. Bu takımın taktik bilen bir hocaya ihtiyacı var artık. Şu takımı şenolun eline versen neler oynatırdı. Yok 6ymış yok 9 muş. Mahmutu Burağı 1 kişi istemez bu takımda ama adam Fransa’yı sahada ezdi ezdi. Mustafa pektemek ve necipin ilk 11 olduğu maçta Şampiyonlar liginde deplasmanda galibiyetler aldı. Oyuncularının maaşı ödense edilse eminim çok farklı olacaktı. Hocam efsanemizsin, seviyoruz ediyoruz. Gel başkan ol sportif direktör ol bişey ol ama teknik direktörümğz olma
lan sen niye her mağlubiyette ve olumsuz sonuçta ortaya çıkıyorsun mayıs ayında birden yok oluyorsun 2 senedir bunu her maç yapıyorsun çok dikkat çekiyorsun 8 şampiyonluk kazanmış Avrupa ligi kazanmış adama ovverrated demek senin ne haddineKimse aglamasin
Bazi arkadaslar ve ben Terim overrated dedimiz zaman linc ediliyorduk, bu takim 1,5 senedir hic birsey oynamiyor.
Oyun plani yok, b plani yok c plani yok
Terim taktik yonunden zayif birisi
@Mehmet Ocak hatirliyacaktir
Gorunen koy kilavuz istemez bir haftads ne degisecek ki ayrica 8 no oynuyor diye savunma yapmayacakmi bir oyuncu seri ilk yari 5 km kosmamistir donkla birliktePokunu çıkarmayın.
Gereksiz abartip gereksiz gomuyorsunuz.
Lig maçında gomseniz hakkınızdır. Ama hazırlık maçında bu kadar gomulmez.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Inşallah ligde 66 puanı geçen takım olmaz. Belki o zaman yine şampiyon oluruz. Şampiyonlar liginde -45 averaj bekliyorum