Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Fernando olsa bile şu maçta değişen bir şey olmazdı kendinizi kandırmayın

Statik oyun yapımız yüzünden zorlanıyoruz

Avrupa'da tempolu takımlara karşı zorlanmamız normal

Nagayı acilen satmalıyız . Sol ayaklı bi bek lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Begenmiyorum su futbolu
Ne seyir zevki var ne bisi
Hazirlik maci iyi guzelde boyle hazirlaniyorsak eger butun yil yine kanseriz demektir ,isik veren bir durum yok

Muslere >donk> muslera > degaj top kaybi degisen simdilik bu benim gozumde

bu maç ölçü değil eleştirmek çok saçma daha sezon başı takımın yarısı geleli 10 gün falan oldu eleştirilmesi gereken bu maçın tercih edilmesi gereksiz yorgunluk 4 gün sonra denizli deplasmanı var fizik ve moral olarak kötü etkiler

Rakip nasıl da basarken bizim oyunculara yapışıyor. Bizimkiler ise 3 metre uzağından gölge yapıyor rakibe

Musleraya da değinmek gerek tamam abi süper top tutuyosun falan da senin ben ayağını seveyim bir insan 10 yılda bir tane isabetli uzun top atamaz mı ya geçsin marcao falan kullansın bari atışları. Topu direkt rakibe veriyoruz.

Seri taliplisi yokmuş muhtemelen. Fulhamda bayağı kötü oynamıştır belli. Seri oynadığı sürece defansif anlamda eksik kalacaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimin ne oynadigi belli degil. Sag bek sol bek resmen pert. Forvet desen ztn yok. Seri hala neden 6 numara oynuyor ? Ataga cikarken ben hayatimda boyle yavas bi Gs izlemedim. Herseyi ile cok kötüyüz.

Mariano ya laf eden arkadaşlar gördünüz linnens i hiç yoktan penaltı yaptırdı takım mariano olmadan oyun kuramıyor ileri çıkamıyor ilk yarı keşke linnes solda nagatimo sağda oynasa idi çünkü her topu geri oynadilar orta saha helva gibi her topu alan kalemize doğru koşuyor maasallah

Geri
Üst Alt