Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Inşallah ligde 66 puanı geçen takım olmaz. Belki o zaman yine şampiyon oluruz. Şampiyonlar liginde -45 averaj bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılıyorum Douglas denilen adamın hiçbir fazlası yokO herif gelse bugün Linnes kalsa daha iyi denilecekti.
Keşke olsa ama o iş transfer sezonunun başında olur. Şu anda ben Banega'nın falan geleceğini düşünmüyorum. Vermezler. Belhanda'yı satıp 10 numara alınacaksa yine olur. 4-2-3-1'e döneriz. Ama bakalım işte. Canım sıkkın. En azından 9 ve 6 numaraları halledelim. En can cekişen bölümlerimiz orası. Geriye 5-6 gün kalır büyük ihtimal 9 ve 6 numara transferlerini yaparsak. O arada da nereyi geliştirmemiz gerekiyorsa geliştirmeye bakarız artık.
yerli olsa anlarım dursun kenarda da, ayrıca japon da vasat üstü olmadı hiç.Linnes hakkinda da konuşmak gerekirse bu adamın tek bir ortalama üstü özelliği yok ne veriyorlarsa satılmalı
donk...takimin en kötü topcusu net nagatomodur
bu adamin 5 tane isabetli pasi yok belki
miamiye uçacağım sibel canla mangal yakacağızkorner belki ama gol kesin 2-3 gol bile gelir.
Ulan yazmayayim yazmayayim diyorum da forumda nasil bir kafa yasayan arkadaslar var inanilir gibi degil. Bir macta takimi gom bir macta yok uefayi aliriz yok CL de ceyrek final. Gecen sene bu takim ne top oynamis sampiyon olurken? Giden oyuncular Onyekuru, Fernando, Ndiaye. 2 sinin yeri dolmadi. Ndiayenin yerine gelen Seri iyi oyuncu belli ama oyle takim kurtaracak tarzda bir adam degil. Iyi bir gorev adami.
Falcao geldigi zamanda degisen pek bir sey olmaz. Eger cok kolay bir gruba dusersek 3. olup uefaya gider belki bir iki tur atlar eleniriz. Zor bir gruba dusersek 0-3 arasi bir puanla sonuncu oluruz.
Lige 70-80 arasi bir puan alip sampiyon oluruz. Deplasmanlarda 5 macta 1-2 galibiyet en fazla aliriz.
Topu ayağına alan en az iki saniye bekliyor ve sonra geriye oynuyor çıldırmamak elde değil.su yavaş futbolundan bıktım artık ne zaman dinamik,hizli oyunu çabuk kuran bir takim olcaz. Terimin takımları hep öyleydi, milli takımdada böyledi bıktım ya