Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Inşallah ligde 66 puanı geçen takım olmaz. Belki o zaman yine şampiyon oluruz. Şampiyonlar liginde -45 averaj bekliyorum

EBttwmNXYAAf2TR

falcao'yu alamadık gülüşü bu.

Bunu Chedjou olayinda anlata anlata dilimde tüy bitti.

Böyle orta sahayla her stoper rezil olur. Hepsi iki stoperimizin üstüne yürüyor Donk izledigi icin.

Luyindama ve Marcao kötü degil, orta saha kötü.

Takım hazır değil bu net görünüyor. Sezon öncesi yükleme yapıldığı da gözden kaçmamalı bireysel anlamda gömmek için henüz erken ama şu transferlerin bir sn önce bitmesi lazım kaybedecek bir saniye bile yok ne kadar erken gelirse o kadar lehimize

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Begenmedigim ndiaye fernando onyekuru ve sinani cok aricaz gibi saka gibi bu takimin baski pres yapma sansi varmi yahu? Tudor zamani yaptigimiz baski aklima geldi bi an

Keşke olsa ama o iş transfer sezonunun başında olur. Şu anda ben Banega'nın falan geleceğini düşünmüyorum. Vermezler. Belhanda'yı satıp 10 numara alınacaksa yine olur. 4-2-3-1'e döneriz. Ama bakalım işte. Canım sıkkın. En azından 9 ve 6 numaraları halledelim. En can cekişen bölümlerimiz orası. Geriye 5-6 gün kalır büyük ihtimal 9 ve 6 numara transferlerini yaparsak. O arada da nereyi geliştirmemiz gerekiyorsa geliştirmeye bakarız artık.

Bekde lazım acil.Bu beklerle cl de duman ederler bizi.Marianoda satılmalı.

Ulan yazmayayim yazmayayim diyorum da forumda nasil bir kafa yasayan arkadaslar var inanilir gibi degil. Bir macta takimi gom bir macta yok uefayi aliriz yok CL de ceyrek final. Gecen sene bu takim ne top oynamis sampiyon olurken? Giden oyuncular Onyekuru, Fernando, Ndiaye. 2 sinin yeri dolmadi. Ndiayenin yerine gelen Seri iyi oyuncu belli ama oyle takim kurtaracak tarzda bir adam degil. Iyi bir gorev adami.

Falcao geldigi zamanda degisen pek bir sey olmaz. Eger cok kolay bir gruba dusersek 3. olup uefaya gider belki bir iki tur atlar eleniriz. Zor bir gruba dusersek 0-3 arasi bir puanla sonuncu oluruz.

Lige 70-80 arasi bir puan alip sampiyon oluruz. Deplasmanlarda 5 macta 1-2 galibiyet en fazla aliriz.

Hayır millet ne bekliyor anlamak güç. herhangi bir ingiltere lig maçı seyretsen zaten o seviyeye gelmenin bayağı zor olacağını anlamak lazım.

Sahadaki takımın 8i 1.5 senesi dolduracak ama dışarıdan bakan göz bu maç için dün toplanmış der bu adamlar. Acaba hocamız orama da transfer burama da transfer demekten başka bir şey yapacak mı bu oyun için?

Hoca devre arası oyuncularla güzelce konuşuyordur düzeliriz merak etmeyin. 1-2 bölge hiç işlemediği için ve as topçular 1-2 bölgede olmadığı için böyleyiz biraz zaman alır ama taş gibi de hazırlanırız CLye

Seri 8 no oynamak istiyo cok beli adam ikide bir öne gidiyo ve arkasi cok bos kaliyo jimy 10 no gecti belhanda sol tarafa gectigi zamanda belhanda bu sefer ortaya geciyo ve sol taraf bombos kaliyo

Geri
Üst Alt