Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu biz taraftariz hadi ismine aldandik diyelim yonetimin aldanma sansi varmi eger seri bu performansin 3 4 tik uzerine cikamazsa biz kimi alirsak alayim orta sahadan bir bok olmaz
Acik konusayim siyahi selcuk inan gordum sahada netDaha bir de soğukta oynayamıyor falan deniyordu. Sıcaktaki hali buysa, sivas deplasmanını falan düşünemiyorum.
Santrafor ve ön liberosuz oynuyoruz neredeyse üstüne takım kesinlikle savunma yerleşimini bilmiyor her atakta dengesiz yakalanıyoruz. Bu şartlarda skor da üretemiyorsan fark yiyorsun, Feg 3 tane iyi orta kesti, düzgün bir santrafor olsa en azından temas ederdi.O kadar orta olsun abi birakta. Takim gercekten topu ileri tasiyamiyor ve asiri yavas ataga cikiyoruz
Ya bu da nasıl evli 6222. Adam göt sevdalısı çıktı başlayacam böyle vurdumduymazlığıboyle devam marcao. Yakında köyüne döner Ekli dosyayı görüntüle 55496
Ustat feg uc tane orta kesti hepsi arka direge sert adam on direkte tamam diagnede kosu yapmadi ama kesilen orta rastgele bakmadan yapildi denk gelirsr ortasi orta on direge gelse diagneye suc bulurum ama hepsi sert arka diregiydi arka direkta kimse yoktuSantrafor ve ön liberosuz oynuyoruz neredeyse üstüne takım kesinlikle savunma yerleşimini bilmiyor her atakta dengesiz yakalanıyoruz. Bu şartlarda skor da üretemiyorsan fark yiyorsun, Feg 3 tane iyi orta kesti, düzgün bir santrafor olsa en azından temas ederdi.
Değil çözümü falan değil. Hatta Falcao ile alakası yok bizim takımın sorunlarının.Hazırlık döneminin özeti: Vasat oyuncular aldık, gitmesi gerekenleri gönderemedik, yetersiz sayıda maç yaptık, vasatın altındaki takımları vasat futbolla yendik, vasat takımlardan 3'er 4'er yedik. Gene tüm programımız Türkiye Kaos liginde ittire kaktıra başarılı oluruz 'a odaklı. CL'de de rakiplerden merhamet bekleyeceğiz. Umuyorum tek sorunumuz transferdir ve Falcao'ya senelik 5 milyon euro bağlamak tüm sorunlarımızın çözümüdür.
SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güç yok, hız yok, savunma yok, top kapma yok, hatalı pas atmada belhanda ile yarışır. Sadece top tekniği var. Niye bu kadar övüldü beklendi anlamadım. Ama pl den neden talibi olmamış anladım.8 i de yanlis almisiz bence !
Nainggolan dogru hedefti ama olmayinca Seri ye gittik mecburen.