- 1 Haziran 2015
- 24.859
- 17.548
- 1.998
Biz bu Ismail copunu nerden, nasil, ve niye aldik? Adam bildigin hali saha kalecisi.
biz ürettik

altyapıdan çıkan son iyi kalecimiz rahmetli turgay şeren ağabeyimizdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bu Ismail copunu nerden, nasil, ve niye aldik? Adam bildigin hali saha kalecisi.
valla renktaş tecrübeyle alakası yok adam olcak çocuk sıçtığı boktan belli olur bu erencanda hırs 0
Heyecandan ölüyordur şu an, Ali Yavuz, Ahmet Sivri, Malik falan varken bir anda hepsinin önüne geçti, biraz zaman.Erencan ne yaptığını pek biliyor görüntüsü vermiyor.
valla alt yapıdan yılda 1 futbolcu çıkarsak yeter ama o çıkacak adam bu erencan olamaz hocam.Bu çocuktan bir nane olmaz.İnşallah yanılırımBartalli´den yedigi idmani, abartarak söylüyorum biraz, ama hayati boyu yedigi idmanlari toplasak, yememistir belki. Daha ilk 10 dakikada yaptigi kosularda gücsüzlügü hem hareketlenmesinden, hemde yüz ifadesinden belli oluyordu. Fizigi bana yasina göre kötü durmuyor, ama su an fizik özelliklerinin belki 30´luk kismini kullanabiliyordur. Bana standart alt yapi topcularimizdan biraz daha diri bir profil gibi duruyor. Yani kampin su döneminde, oyuncularin saha performansina göre büyük yermeye gerek yok bence. Babel bile gücsüz duruyor.
heyecandandır bence. 2002li jojukErencan ne yaptığını pek biliyor görüntüsü vermiyor.
ft hocamdan yeni challengeMaclara kalecisiz cikmamizin sebebi ne?