Hazırlık Maçı | Augsburg 4-1 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | Spor Smart

Ismail tez zamanda yollasın. Yeter eray ismail gibi capsiz kalecilere ekmek yedirdigimiz. Babel çöp takimda böyle ise aslar geldiğinde coşar. Yönetim de görsün artik. Acil olarak kanat, stoper, ön libero, forvet lazim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yunus toplamda 5-6 çalım attı galiba ama yanındakiler yardıma gelmiyo.sürekli pas hatası yaptık paslaşırken.ama tabi takım cok iyi oldugu için suclu yunus

valla renktaş tecrübeyle alakası yok adam olcak çocuk sıçtığı boktan belli olur bu erencanda hırs 0

Bartalli´den yedigi idmani, abartarak söylüyorum biraz, ama hayati boyu yedigi idmanlari toplasak, yememistir belki. Daha ilk 10 dakikada yaptigi kosularda gücsüzlügü hem hareketlenmesinden, hemde yüz ifadesinden belli oluyordu. Fizigi bana yasina göre kötü durmuyor, ama su an fizik özelliklerinin belki 30´luk kismini kullanabiliyordur. Bana standart alt yapi topcularimizdan biraz daha diri bir profil gibi duruyor. Yani kampin su döneminde, oyuncularin saha performansina göre büyük yermeye gerek yok bence. Babel bile gücsüz duruyor.

Yerli kaleci bizim için pişmanlıkmış

augsburgun 2.golü uzaktandı galiba.sadece ismaili kalede gördüm.onların 2 pozisyonu var.bizim onlardan daha net 2 pozisyonumuz var ama atamadık.bir de frirkik kaçtı.

reyizlere muhtaç olduğumuzu gösteren bir maç daha

5bb685e766a97c0dc1f4b97a

hala biat etmemekte ısrar mı ediyorsunuz ?

Bartalli´den yedigi idmani, abartarak söylüyorum biraz, ama hayati boyu yedigi idmanlari toplasak, yememistir belki. Daha ilk 10 dakikada yaptigi kosularda gücsüzlügü hem hareketlenmesinden, hemde yüz ifadesinden belli oluyordu. Fizigi bana yasina göre kötü durmuyor, ama su an fizik özelliklerinin belki 30´luk kismini kullanabiliyordur. Bana standart alt yapi topcularimizdan biraz daha diri bir profil gibi duruyor. Yani kampin su döneminde, oyuncularin saha performansina göre büyük yermeye gerek yok bence. Babel bile gücsüz duruyor.
valla alt yapıdan yılda 1 futbolcu çıkarsak yeter ama o çıkacak adam bu erencan olamaz hocam.Bu çocuktan bir nane olmaz.İnşallah yanılırım

Geri
Üst Alt