GSCimbom
Hazırlık Maçı | Augsburg 4-1 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | Spor Smart
Murat Saylak

Hazırlık Maçı | Augsburg 4-1 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | Spor Smart Sayfa 24

Murat Saylak ·

Cevap
1K
Okunma
53K
Sayfa
24/53
Jimmy+babel+emre iyi katkı verir bu sene.

Yunus çolak kadar bile olamayacak gibi çok eksiği var.

a takımda süre aldığı vakitlerde çizdiği görüntüye bakılırsa oldukça ağır hareket eden bir oyuncu.

o fiziki yapı ile çok çevik olmak gerekiyor eğer bu yoksa tutunması zor.

şu ana kadar gözükene bakacak olursa çeviklik falan hak getire.

valla alt yapıdan yılda 1 futbolcu çıkarsak yeter ama o çıkacak adam bu erencan olamaz hocam.Bu çocuktan bir nane olmaz.İnşallah yanılırım

2002´lik cocuktan bahsediyoruz, yasi daha yeni 17 olmus. Fizik profili güzel ve bunu doldurmasi gerekiyor. Onun disinda teknik olarak bazi seyleri deneyip, sahada gerceklestiremedigini gözlemledim. Hem yasini, hemde kampta cok agir yükleme yaptigimiz bir sürecte oldugumuzu varsayarsak, kendisini degerlendirmeye almak biraz haksizlik olur. Hem cok genc, hem fizik olarak hayatinin yüklemesini yiyor, hemde tecrübesiz. Bende ilk defa kampta izliyorum, olur mu olmaz mi bilmiyorum, ama kesin hükümlerden de uzak durmak gerekiyor.

erencan_yardimci_kimdir_erencan_yardimci_boyu_erencan_yardimci_leipzig_galatasaray_maciFZ.jpg

Hee, genel anlamda "alt yapidan oyuncu koy iste" zihniyetinden de fazla hazetmedigimi belirtmem lazim. Alt yapidan oyuncu cikarmayi her sene denemek lazim, ama yetersiz olan bir alt yapi topcusunu sahaya sürmek de cözüm olamaz. Özellik ile basarili takimlarda, önemli bir özellikde oyuncularin biraz kasarlanmis olmasi.

bu takımda 9 ilave olacak ve o 9un biri inşalah Falcao diğeride sağlam bir ön libero olucak artı olarak Türkiyenin en iyi kalecisi olacak.Bu sene 2. ye en az 5 artı puan fark atarız gram şüphem yok.Şl için yorumum gruba bağlı ama sanki 3. olup uefayı zorlamak dha mantıklı gibi

Geri
Üst Alt