- 28 Kasım 2008
- 16.079
- 4.875
- 2.448
Merih stoperde dur artık be mal adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela, Nike ile alışılagelmiş renk tonlarına veda ediyoruz net olarak bu bilgi var. Daha açık tonlara dönüş var. Tabi bu cırtlak olarak tabir edilen tonlar değil, ama Adidas dönemine yakın tonlar. Yani tabi formaları görmeden ön yargılı yaklaşmamak lazım, ben biraz beklentimi düşük tutuyorum ama sebebim tasarımdan daha ziyade Nike ile alıştığımız kumaş kalitesi. Yoksa iyi tasarımlar çıkacaktır bence ya Puma ile.Öyleyse kötü rtas, en az 5 yil cekecez
O bahsettiğin detay renkler için sanırım yoksa aynı renk tonları kullanılmaya devam edecek.Mesela, Nike ile alışılagelmiş renk tonlarına veda ediyoruz net olarak bu bilgi var. Daha açık tonlara dönüş var. Tabi bu cırtlak olarak tabir edilen tonlar değil, ama Adidas dönemine yakın tonlar. Yani tabi formaları görmeden ön yargılı yaklaşmamak lazım, ben biraz beklentimi düşük tutuyorum ama sebebim tasarımdan daha ziyade Nike ile alıştığımız kumaş kalitesi. Yoksa iyi tasarımlar çıkacaktır bence ya Puma ile.