Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 11.943
- 1.229
- 1.948
Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Maç Sonucu
maçın tekrar şuan GSTV DE
maçın tekrar şuan GSTV DE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-----------------------Muslera-------------
--Eboue------Ujfalusi----------Servet------Balata-
-------------------------------------------------
--------------------Melo------------------------
--------Sabri------------------Selçuk-------------
-------------------------------------------------
--Arshavin----------Elmander-------------Arda----
Bu kadro herhalde ligin anasını ağlatır.
Selçuk diyorum ve susuyorum![]()
yanında melo ve yekta varken görmek için sabırsızlanıyorum gerçektende
Geçen yıl kalede hep Aykut oynasa 1-2 sıra daha üstte bitirebilirdik.
Selçuk diyorum ve susuyorum![]()
Sadece Selçuk yetmiyor yanlız...
Bu gurbetçilerin çoğu dengesiz ben sana söyleyim yazın eskişehire bi geliyolar hemen belli ediyolar kendilerini burada genelleme yapmıyorum ama çoğu öyle buraya gelip almanca konuşuyolar bizim aramızda görgüsüz görgüsüz hareketler zannediyorsam daha öncede böyle olaylar oldu orda.
Keyfimizi bozma be Kamil ReisAcayip keyfim yerinde
![]()
ne haddime de
1 oyuncuya değilde takıma mal edelim güzel futbolu
saha içi+saha dışı
![]()
Yurt disina cik... ayda yilda tuttugun takim gelsin, 500 km hatta 1000 km yol yapanlar var o maci yani 90 dk GALATASARAYimizi izlemeye... Birakinda cossunlar... Bu 1...
Ikincisi... Sen kim oluyonda millete dengesiz diyorsun? Adamlar orada Almanca konusuyorlar degil... Ayni buradaki gibi... Almanca Turkce karisik konusuyorlar... Disarida Almanca evde Turkce konusuyorsun, ee o zaman oyle oluyor iste napalim... Yari Almanca Yari Turkce karisiyor oyle daha kolay anlasiliyor... Oyle dengesiz demeni yakistiramadim... Isterse Japonca konussun kardesim, sanami dusmus millete dengesiz demek... Turkiyede sanki hic mesale felan yakilmiyor...
Yurt disina cik... ayda yilda tuttugun takim gelsin, 500 km hatta 1000 km yol yapanlar var o maci yani 90 dk GALATASARAYimizi izlemeye... Birakinda cossunlar... Bu 1...
Ikincisi... Sen kim oluyonda millete dengesiz diyorsun? Adamlar orada Almanca konusuyorlar degil... Ayni buradaki gibi... Almanca Turkce karisik konusuyorlar... Disarida Almanca evde Turkce konusuyorsun, ee o zaman oyle oluyor iste napalim... Yari Almanca Yari Turkce karisiyor oyle daha kolay anlasiliyor... Oyle dengesiz demeni yakistiramadim... Isterse Japonca konussun kardesim, sanami dusmus millete dengesiz demek... Turkiyede sanki hic mesale felan yakilmiyor...