Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Maç Sonucu

birakin gidin allah askina buyuk fenerbahcemiz sakarya sporu 3-0 yeniyor siz inter le 0-0 berabere kaliorsunuz

antu mod:off :D:D:D

-----------------------Muslera-------------

--Eboue------Ujfalusi----------Servet------Balata-

-------------------------------------------------

--------------------Melo------------------------

--------Sabri------------------Selçuk-------------

-------------------------------------------------

--Arshavin----------Elmander-------------Arda----

Bu kadro herhalde ligin anasını ağlatır.

Ben olsam Eboue ve Sabrinin yerlerini degistirirdim renktas...

F.Terim: Melo'yu Liverpool maçında oynatmayı düşünüyorum.

Selçuk diyorum ve susuyorum:D

Yekta varken Ayhan'ın falan oynaması küfür gibi birşey, adam ne kadar basit oynandığını gösterdi resmen.

Ayhan gibi 3493348934983498 derece dönüp top kaptırıp rakibe pas vermedi.

Ayhan Aydın Aykut gidici olsalar üstüne Eboue olsa, çok da iyi de olurdu çok da güzel de olurdu :)

Beklenilenden çok daha iyi bir oyun ortaya koyduk.Eğer bu sistemi tam anlamıyla oturtabilirsek çok keyif veren bir takım oluruz.

Bazı oyuncular hiç beklemediğimiz performansla oynadı.Geçen sezon böyle oynasalar ligi iyi yerlerde bitire bilirdik.

Bu gurbetçilerin çoğu dengesiz ben sana söyleyim yazın eskişehire bi geliyolar hemen belli ediyolar kendilerini burada genelleme yapmıyorum ama çoğu öyle buraya gelip almanca konuşuyolar bizim aramızda görgüsüz görgüsüz hareketler zannediyorsam daha öncede böyle olaylar oldu orda.

Yurt disina cik... ayda yilda tuttugun takim gelsin, 500 km hatta 1000 km yol yapanlar var o maci yani 90 dk GALATASARAYimizi izlemeye... Birakinda cossunlar... Bu 1...

Ikincisi... Sen kim oluyonda millete dengesiz diyorsun? Adamlar orada Almanca konusuyorlar degil... Ayni buradaki gibi... Almanca Turkce karisik konusuyorlar... Disarida Almanca evde Turkce konusuyorsun, ee o zaman oyle oluyor iste napalim... Yari Almanca Yari Turkce karisiyor oyle daha kolay anlasiliyor... Oyle dengesiz demeni yakistiramadim... Isterse Japonca konussun kardesim, sanami dusmus millete dengesiz demek... Turkiyede sanki hic mesale felan yakilmiyor...

ne haddime de

1 oyuncuya değilde takıma mal edelim güzel futbolu

saha içi+saha dışı

:)

Yok be Kamil abi sende haklısın.Bunları bende biliyorum ama kenarda Yekta,Ayhan(millet kızabilir),Culio,Melo varken ferahlıyorum.Keyfini çıkaralım bu gecenin.

Yurt disina cik... ayda yilda tuttugun takim gelsin, 500 km hatta 1000 km yol yapanlar var o maci yani 90 dk GALATASARAYimizi izlemeye... Birakinda cossunlar... Bu 1...

Ikincisi... Sen kim oluyonda millete dengesiz diyorsun? Adamlar orada Almanca konusuyorlar degil... Ayni buradaki gibi... Almanca Turkce karisik konusuyorlar... Disarida Almanca evde Turkce konusuyorsun, ee o zaman oyle oluyor iste napalim... Yari Almanca Yari Turkce karisiyor oyle daha kolay anlasiliyor... Oyle dengesiz demeni yakistiramadim... Isterse Japonca konussun kardesim, sanami dusmus millete dengesiz demek... Turkiyede sanki hic mesale felan yakilmiyor...

Katılıyorum sana Fatih ama meşale olayı iyi olmadı.

Tuttuğun takım ayda yılda bir geliyor diye coşmak için illa meşale mi yakmak gerekiyor.Adam gibi tezahüratını yapsınlar otursunlar efendi efendi.Bu 1

İkincisi ben dengesize dengesiz derim.Zaten gurbetçilerin hepsine demiyorum ki benim akrabalrımdan da gurbetçi var ama dengesiz olanlar da çok oraya gidince bişey olduklarını zannediyorlar ayrıca o almanca konuşmalarını nasıl yapıyolar biliyomusun sokak ortasında yürüyoz 2 tane adam bağıra bağıra almanca konuşuyo sonra ya işte öyle biliyonmu diye cümleyi türkçe tamamlıyo sadece bununla da sınırlı değil toplu bir ortamda gürültü yapıyolar bizim alt komşumuz yazın geliyor.Gece 3 e kadar yapmadıkları gürültü kalmıyor bütün apartman şikayetçi ben gördüklerim söylüyorum gördüklerimde hiç azımsanacak sayıda değil bu da 2.

Geri
Üst Alt