GSCimbom
Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-3 Venezia | MS | 27 Temmuz | S Sport+
Alper Altun

Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-3 Venezia | MS | 27 Temmuz | S Sport+ Sayfa 43

Alper Altun ·

Cevap
897
Okunma
22,8K
Sayfa
43/45
MGalatasaray03Venezia27 Temmuz
Savunma hattını Singo, Sanchez, Lemina, Jakobs komple değiştirsek toparlarız diyelim.
Orta saha ve kenarlar mafiş, acil 3,4 transfer şart.
Osimhen'e top getiremedik ayıp valla!

Rezalet
HOQjpcMWIAAByQn (1).webp

İstifa sesleri ve protestolarla geçecek bir sezon adım adım yaklaşıyor. Fb'nin 4 bir yanda kudurmuş gibi şampiyonluğu kutlamasına şahitlik etmek de varmış.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guardiola 3 sene sonunda keyfinden değiştirmedi komple kadroyu
valla bunu geçen sezondan beri diyordum. Bundan dolayı bu sezon maç izleyeceğimi sanmıyorum

Kadronun değişmesi lazım biz ise lemina ile uzatıyoruz. Apo hala sol stoper. Geçen sezondan şu takıma direkt 11e koyacağım kişiler osimhen torreira uğurcan davinson jacobs sane/yunus

Barışla sara ile apo ile olmaz olamaz

Jankat bu takımda 2. kaleci olmak için daha ne yapmalı? Yedek kaleci tecrübeli olmalı ezberi, genç kaleciden daha hazır adam için geçerlidir. Eyüpspora Jankat yerine Günay kiralık gitmiş olsa, ligde tutabilir miydi o bitik takımı? Bu soruya verilecek cevap, yapılması gerekeni net olarak ortaya koyuyor...

valla bunu geçen sezondan beri diyordum. Bundan dolayı bu sezon maç izleyeceğimi sanmıyorum

Kadronun değişmesi lazım biz ise lemina ile uzatıyoruz. Apo hala sol stoper. Geçen sezondan şu takıma direkt 11e koyacağım kişiler osimhen torreira uğurcan davinson jacobs sane/yunus

Barışla sara ile apo ile olmaz olamaz
Baris ugurcan ve osimhen banko oynayacaklar, apo torreira icardi davinson jacobs kaan ilkay hatta sane bunlardan olmaz cunku bu adamlar doymus artık bu adamlari 4 senenin sonunda yeni bir hedefe inandiramazsin akla mantığa aykırı
Bende benzer şekilde bu sene mac izlemeyi düşünmüyorum transfer donemini bile takip etmiyorum cunku aklı başında bir hoca haziran ayında ilk cümlesi artık değişim zamanı derdi ama hoca maalesef intihar etti farkında degil
Mental olarak tükenmiş adamlari koştur koştur oynatamazsin buna ikna edemezsin

Şu jelert i kim beğendi kim onayladı kim istedi gerçekten
Her kimse sadece takımdan değil futboldan uzak tutulmalı
Sadece jelert mi…
Bak son dört senede kimler kimler gelmiş..
Resmen kepazelik.Varmı bir önlem alma aksiyon alma yok.Hep aynı adamlar transfer yapıyor.arada tutturduklaıyla ligi falan götürüyoruz..Yok arkadaş yok bir gram fark yaratamıyorlar.

Yine rezil rüsva bir sezon açılışı. Kreş tadında yönetiyorlar kulübü tabi normal.

Geri
Üst Alt