- 6 Eylül 2014
- 94.059
- 64.844
- 4.608
PSG deplasmanında nolur acaba zuur ettiremiyorum kafamda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş 5 attı akillanmadik, gülerek sezona girdikAz atmışlar. Keşke 8-10 atsalardı. Sanmıyorum ama belki o zaman gelir akıllar başa.
daha bi kaç önce yaş ortalaması 16 olan gençlerbirliğine yenildik, samsundan 4 yedik vs, hala hazırlık maçı diyenler var. Sonra küfürden ceza vermeye kalkıyolar.
valla bunu geçen sezondan beri diyordum. Bundan dolayı bu sezon maç izleyeceğimi sanmıyorumGuardiola 3 sene sonunda keyfinden değiştirmedi komple kadroyu
Baris ugurcan ve osimhen banko oynayacaklar, apo torreira icardi davinson jacobs kaan ilkay hatta sane bunlardan olmaz cunku bu adamlar doymus artık bu adamlari 4 senenin sonunda yeni bir hedefe inandiramazsin akla mantığa aykırıvalla bunu geçen sezondan beri diyordum. Bundan dolayı bu sezon maç izleyeceğimi sanmıyorum
Kadronun değişmesi lazım biz ise lemina ile uzatıyoruz. Apo hala sol stoper. Geçen sezondan şu takıma direkt 11e koyacağım kişiler osimhen torreira uğurcan davinson jacobs sane/yunus
Barışla sara ile apo ile olmaz olamaz
Sadece jelert mi…Şu jelert i kim beğendi kim onayladı kim istedi gerçekten
Her kimse sadece takımdan değil futboldan uzak tutulmalı
Yahu renktaş ne doymuşluğu yapma Allah aşkına..Bu adamları yeni hedefe inandırsanda yapamazlar.Çünkü mevcut durumları yetersiz bu kadar basit.Bitik adamlar.Bu apaçık ortada ve bunu görmeyen görmek istemeyen adamlar var başımızda.Baris ugurcan ve osimhen banko oynayacaklar, apo torreira icardi davinson jacobs kaan ilkay hatta sane bunlardan olmaz cunku bu adamlar doymus artık bu adamlari 4 senenin sonunda yeni bir hedefe inandiramazsin akla mantığa aykırı
Bende benzer şekilde bu sene mac izlemeyi düşünmüyorum transfer donemini bile takip etmiyorum cunku aklı başında bir hoca haziran ayında ilk cümlesi artık değişim zamanı derdi ama hoca maalesef intihar etti farkında degil
Mental olarak tükenmiş adamlari koştur koştur oynatamazsin buna ikna edemezsin