Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-3 Venezia | MS | 27 Temmuz | S Sport+

PSG deplasmanında nolur acaba zuur ettiremiyorum kafamda

Savunma hattını Singo, Sanchez, Lemina, Jakobs komple değiştirsek toparlarız diyelim.
Orta saha ve kenarlar mafiş, acil 3,4 transfer şart.
Osimhen'e top getiremedik ayıp valla!

daha bi kaç önce yaş ortalaması 16 olan gençlerbirliğine yenildik, samsundan 4 yedik vs, hala hazırlık maçı diyenler var. Sonra küfürden ceza vermeye kalkıyolar.

Volkan Demirel dedi içimizden geçecekler bari lig elden gitmesin diye kupada ne kadar oynatmadığı adam varsa sahaya sürdü patates olduk bildiğin...

Tamam hazırlık maçı da, o istatistikler nedir yahu. Sallamayayım diyorum zorla sövdürüyorsunuz

Rezalet
HOQjpcMWIAAByQn (1).webp

İstifa sesleri ve protestolarla geçecek bir sezon adım adım yaklaşıyor. Fb'nin 4 bir yanda kudurmuş gibi şampiyonluğu kutlamasına şahitlik etmek de varmış.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guardiola 3 sene sonunda keyfinden değiştirmedi komple kadroyu
valla bunu geçen sezondan beri diyordum. Bundan dolayı bu sezon maç izleyeceğimi sanmıyorum

Kadronun değişmesi lazım biz ise lemina ile uzatıyoruz. Apo hala sol stoper. Geçen sezondan şu takıma direkt 11e koyacağım kişiler osimhen torreira uğurcan davinson jacobs sane/yunus

Barışla sara ile apo ile olmaz olamaz

Jankat bu takımda 2. kaleci olmak için daha ne yapmalı? Yedek kaleci tecrübeli olmalı ezberi, genç kaleciden daha hazır adam için geçerlidir. Eyüpspora Jankat yerine Günay kiralık gitmiş olsa, ligde tutabilir miydi o bitik takımı? Bu soruya verilecek cevap, yapılması gerekeni net olarak ortaya koyuyor...

bi karar verin artık hangi oyuncuysa alın ve getirin kulüp yönetmek demek karar almak demek hantal hantal bekliyorlar hala

Kaanı ilkayi gonderin. Nhagayi kiralayın. Orta sahayı boşaltın önce.

6-8-10 alın bu takıma yoksa bu sene batacaz yazık ulan birde hazır takımımız var diyorlar. Takım geçen şampiyonluğu verdi. Alan olmadı sadece. Vizyonsuz herifler sarmış etrafimizi

bakalim hoca ne diyecek

valla bunu geçen sezondan beri diyordum. Bundan dolayı bu sezon maç izleyeceğimi sanmıyorum

Kadronun değişmesi lazım biz ise lemina ile uzatıyoruz. Apo hala sol stoper. Geçen sezondan şu takıma direkt 11e koyacağım kişiler osimhen torreira uğurcan davinson jacobs sane/yunus

Barışla sara ile apo ile olmaz olamaz
Baris ugurcan ve osimhen banko oynayacaklar, apo torreira icardi davinson jacobs kaan ilkay hatta sane bunlardan olmaz cunku bu adamlar doymus artık bu adamlari 4 senenin sonunda yeni bir hedefe inandiramazsin akla mantığa aykırı
Bende benzer şekilde bu sene mac izlemeyi düşünmüyorum transfer donemini bile takip etmiyorum cunku aklı başında bir hoca haziran ayında ilk cümlesi artık değişim zamanı derdi ama hoca maalesef intihar etti farkında degil
Mental olarak tükenmiş adamlari koştur koştur oynatamazsin buna ikna edemezsin

Şu jelert i kim beğendi kim onayladı kim istedi gerçekten
Her kimse sadece takımdan değil futboldan uzak tutulmalı
Sadece jelert mi…
Bak son dört senede kimler kimler gelmiş..
Resmen kepazelik.Varmı bir önlem alma aksiyon alma yok.Hep aynı adamlar transfer yapıyor.arada tutturduklaıyla ligi falan götürüyoruz..Yok arkadaş yok bir gram fark yaratamıyorlar.

Yine rezil rüsva bir sezon açılışı. Kreş tadında yönetiyorlar kulübü tabi normal.

Hadi defans hattı falan bir şekilde halledilir ama orta saha kanatlar yedek forvet yok, Kaan İlkay falan hala duruyor İcardi de kalıyordu neredeyse. Torreira zaten düşüşteydi 2.devre, yedek kanat yok. özellikle orta saha felaket durumda.

Baris ugurcan ve osimhen banko oynayacaklar, apo torreira icardi davinson jacobs kaan ilkay hatta sane bunlardan olmaz cunku bu adamlar doymus artık bu adamlari 4 senenin sonunda yeni bir hedefe inandiramazsin akla mantığa aykırı
Bende benzer şekilde bu sene mac izlemeyi düşünmüyorum transfer donemini bile takip etmiyorum cunku aklı başında bir hoca haziran ayında ilk cümlesi artık değişim zamanı derdi ama hoca maalesef intihar etti farkında degil
Mental olarak tükenmiş adamlari koştur koştur oynatamazsin buna ikna edemezsin
Yahu renktaş ne doymuşluğu yapma Allah aşkına..Bu adamları yeni hedefe inandırsanda yapamazlar.Çünkü mevcut durumları yetersiz bu kadar basit.Bitik adamlar.Bu apaçık ortada ve bunu görmeyen görmek istemeyen adamlar var başımızda.

Geri
Üst Alt