Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Köhn kalacaksa zaha ben gidiyorum diyebilir bu oyuna

O batuhan neydi öyle yaw

Aliler batuhanlar ışıklar gideceği kesin olan teteler sergiolar dubualar süre alıyo

Gökdeniz ortada yok kampa genç bile götürmemiş
Harbiden su cocugu deneyecegine kovaları bir izliyoruz.

Birtek metehanda doğruyu yapmış. Beğendim metehani

Tete-Hakim olabilir. Dries üstadı da dinlenmdirmek için Yusuf girebilir. Yahut belki 45dk riske atılmaz hakim, sonra girebilir.

2 senedir şampiyon oluyoruz ama hiçbir oyuncumuza ciddi bir teklif gelmemesi garip degilmi

Hocanın oyun şeklinde herhangi bir güncelleme yok, başka alternatif bir plan da göremiyoruz. Aynı isimler aynı sistemde aynı şekilde oynamaya devam ediyor, doğal olarak da sonuç aynı. Tete, Zaha hepsi verimsiz, Batshuayi de şu sistem içinde fayda veremez. Sıfır üretkenlik, bolca geçiş hücumu yeme, karavana yapılan onlarca orta... Yani takımda herşey mükemmel ama sadece sağ bek ve 8 numara yok diye eksiğiz gibi bir durum yok. Biraz farklılık lazım, oyun planımız fazlasıyla sıkıcı olmaya başladı. Rakipler savunurken gram zorlanmıyor bile.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten Tete ve Dubois ikilisi sağ kanattaa herhangi biri gibi. Futbol yeteneklerini tartışmayı geçtim futbolculuk yapacak halleri var mı onu tartışmak lazım

Yusuf Demir az sonra girip yine iyi oynarsa muhtemelen %51 kalır derim.

Geri
Üst Alt