Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Yönetim kadrosu, formaları, hazırlık maçları vs ile nasıl bir sezonun bizi beklediği az çok kendini belli ediyor sanırım.

Farklı kazanmak bir yana 5 tane yedik bile. Ben bu kadro olayının abartıldığını uzun süredir söylüyordum zaten ama mesele sadece kadro kalitesi değil, ortada bir oyun şablonu yok maalesef, bu kadar sık geçiş hücumu yiyen bir takım ben görmedim hiç. Israrla da aynı planda devam ediliyor. Bu sene papaz pilav yer mi göreceğiz, zira her ne kadar 2 senedir şampiyon olunsa da, kadro iskeleti artık doygunluğa ulaştı. Son 2 sezonki motivasyonu görmeyeceğimize adım gibi eminim. Bu noktada yeni bir plan geliştirilmesi lazım ama alışılageldik sistem sürüyor. Artı bu sezon itibariyle tüm takımlar gerekirse sahaya 11 yabancı sürebilecek, bu da ister istemez rakiplerin geçen sezona göre daha dişli olacağı anlamını taşıyor. Yönetim zaten tel maşa, 30 luk yedek forvet Batshuayi'ye senelik 3 milyonu gözü kapalı gömdüler. İyi sinyaller maalesef yok şimdilik.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla kaç yıldır söylüyoruz
Lig zayıftı, 3-4 rakip dışında sırıtmadı ama bu sene öyle olmayacak
Biraz aklı başında rakip hiç koşmadan 3’ler bu oyunu oynamaya devam edersek
Hocamızda da bu oyun dışında başka oyun yok maalesef

Muht. sezon icerisinde kohn yerine kaan ayhan oynayacak garibim.Hic ama hic isik vermiyor.Barisida sağ kanat yerine bekde gorebiliriz.Kadroyu korumak guzel ama copleri korumanin manasi yok.Takimda cok fazla cop var sinirlerim bozuluyor.Satin abi satin.8 no ve sağ bek odakli herkes fakat bizim kanatlarda ciddi sikinti.Cok sikintili bir sezon olacagi belli.

Hep onu diyorum. Durağan oyuncularla olmaz bu iş. Bu sistem hiç olmaz.

Sağ bek defansida iyi olan 8 alınmalı. Ayrıca 10 no ve kanatta lazım. Hepside ilk 11 olmalı yoksa Avrupa'da başarı zor yoksa anamızın liginde olursun sampiyon
İyi bir yerli kanat vardı. 1 milyon euro yüzünden şikecilere kaptırdık. Değmezmiş. Kanat çokmuş. Sanki milletin kendi cebinden çıkıyor para. Dinozorların 6 aylık şarap parası o.

Muht. sezon icerisinde kohn yerine kaan ayhan oynayacak garibim.Hic ama hic isik vermiyor.Barisida sağ kanat yerine bekde gorebiliriz.Kadroyu korumak guzel ama copleri korumanin manasi yok.Takimda cok fazla cop var sinirlerim hopluyor.Satin abi satin.8 no ve sağ bek odakli herkes fakat bizim kanatlarda ciddi sikinti.Cok sikintili bir sezon olacagi belli.
Adamlara takıma transfer yapamıyor eldekileri satmayı bırak

bu sistem kerem barışla fln işe yarar arkada sanchez olacak tabi

ama beklerinde hızlı olacak

anca o zaman 2 gol falan yersin 3 atabilirsin

Dubois tek başına 2 tane yedirdi 2 mactir,berkan falan feci tercih defans icin.kaleci kova
02136eb6-100a-46b3-842c-4138401186d7.webp

Geri
Üst Alt