Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Hocaya eleştiri Mertens ve Torreira'yı çok fazla oyunda tutması
bunu önceki maçta söyledimde

yükleme falan onada eyvallah - ama sahada garip yani takım yok .

bu şekilde bakıncada neden hazırlık maçı yapıyoruzdayım(bu halde). bari çıkar tüm gençleri onları dene oynasın. orda istersen 10 gol ye lafım olmaz.

düşünmediğin veteran dubois - yani "bak bakalım kullanabilir misin" diye mi zorlanıyor bilmiyorumda adam futbolcudan çok uzak. Kerem Demirbay bu kadar yüklemeli dönemde kademe yapmasını bekleyemezsin ortasahada

yani garibime gidiyor. tüm çöplüğü izliyoruz asların içinde - olmayacak adamlar besbelli zaten , niye oynatıyor isteği olmayan , umursamaz adamı bilmiyorum.

tabii hazırlık maçnda skkora bakmamda - şu maçta ne analiz edebilirsin 5 10dk lık 3 4 nokt haricinde emin dğeilim.

Bu arada adamlar 5 defa gelmiş, 5 tane şut çekmiş, 5'i gol olmuş.

İyi bir yerli kanat vardı. 1 milyon euro yüzünden şikecilere kaptırdık. Değmezmiş. Kanat çokmuş. Sanki milletin kendi cebinden çıkıyor para. Dinozorların 6 aylık şarap parası o.
Yabancı kanat istiyom yav. Kerem gitse oğuz gelsin derdim ben. Zaha ziyech gidecekse gitsin. Zahayi hiç oynamadigi şekilde oynatıyor zaten bir fayda vermez boyle

Asıl bence yangını şimdi yapmalıyız. En üstten başlayarak hatta.

Bu takıma ilk 11 için 4 transfer gerekiyor. Sol-sağ bek, 8 numara, sol kanat. Üstüne kanatta barışın yedeği ve mertensin iyi bir yedeği.

Ben takımda ne zahayı ne de ziyechi ilk 11 de düşünmem. Duboi, köhn, Sergio, tete acil gönderilmeli.

Ama biz ne biliriz ki. Birazdan çıkar nevzat, süleyman ne var bunda büyütülecek der.
yok yani takım özelinde konuuyorum transferi fizik basılan kampta pek br şey demem

as kadronun olduu bir kamp sürecinde laf ederdim şöyle futbola mesela

İşin ilginç tarafı çok kötü top oynamadık ama heriflerin kaleye her gelişleri gol oldu. Sağ bek zaten yok kadroda Berkan-Metehan-Köhn de çok yumuşak ve hamlesiz kaldılar. Acilen fizik kaliteyi artıracak bir sağ bek hatta 1 tane de sol bek şart bu takıma

Eksikler oldugu icin oyun olarak zorlaniyoruz

En büyük eksiklik atletik bir sag bek

....................Muslera ..............
...........Sanchez... Nelsson........
...........Hojbjerg... Torreira .........
................... Mertens..............
......................İcardi...............

İskelet bu olmalı

Orta sahaya cigersiz bir azman yerine israrla yeni bir Sergio arayan Okan hocaya ders olma ihtimali varsa hayirli bir rezillik oldu bu mac.
Ceza sahasına giren oyuncu istiyormuş. Ulan bizim ceza sahamiza girecekleri düşün artık. Orta gobek boş bizim. Torreira napsin tek basina

Hazırlık maçı falan anlamam. Yav biz taraftar olarak dışardan bu herifler her konuştuğunda ruhumuz daralıyor. İçerde kim bilir daha neler oluyordur. Bok gibi bi hava var camiada. Erden'in gitmesinden çok, yerine gelenler asıl sıkıntı. İmdat diye bağıracağım artık.

Geri
Üst Alt