Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Manchester United | M.S | 30 Temmuz | Smart Spor

Forum tam komedi. İlk yarı brezilya diyen mi ararsın, şampiyonluğun en büyük favorisi gören mi, ikinci yarı yerin dibine sokmakla kalmayıp futbolculuklarını sorgulayan mı..... Heyyy millet ağır olun biraz hazırlık maçı adı üstünde hem de manuyla. Başkaları gibi sittiri arap takımlarıyla değil.... Sabredin lig başlasın içinizdekini kusarsınız. Trollerin gazına gelmeyin...

İkinci yarıyı izlemedim ilk yarı iyiydik.
Fakat yapılan yorumları okursan dikkatli, milletin kızgınlığı skor değil biz neden serdar aziz denen öküze çuvalla para saçtık hiç almasak ne değişirdi defans kurgusunda millet buna tav olmuş.
Hamit sözleşmesi bitmişti öde parasını gönder ne diye tutuyorsun takımda hint kumaşımıdır sabri desen keza öyle... insanlar buna sinir olmuş forvet sağbek ortasaha stoperi yok bu takımın

İlk yarı umut vericiydi her ne olursa olsun.
İkinci yarıya söyleyecek çok varda roman yazmak istemiyorum.

Önlibero, stoper, santrfor ve aslında da carole ün sağ bek versiyonu almak gerekir. Olmadı Sabriye katlanacak taraftar yine mecburen.
2.yarı en az 4 transfere ihtiyaç olduğunu gösterdi.başka yorum yapmaya gerek yok...

Muslera bu maç tam kovaydı

Cemal bize uymaz dedik evvelden

Azizin bu maçta oynaması hata gerek yoktu.

Rikerink oyuncu değiştirmeyi bilmiyor selçuğu 60 da çıkarıcaktı.

Linnes yerine adam alınmazsa sabri oynar gelecek sezon bu uyarıyıda evvelinde yapmıştık

maçın özeti

Coos7I8WYAExXyR.jpg

2 ortasaha ve 1 forvetle zorlanmadan şampiyon olur bu takım.ne de olsa anamızın ligi....

Bu maçi ciddiye almiyorum yenseydide ciddiye almazdim. Oyun anlayişi önemliydi benim için. 1. yari gayet iyiydi. 2. Yari bazi değişim ve bireysel hatalar sonumuzu getirdi. Bir yandan iyide oldu. Transferlere yarayabilir bu. Dursunu düşününce öyle gelmiyorda neyse:D

Skor aldataci olmasin yahu. Ilk yari artilarimizi gördük ki hic bosuna algi yaratmaya gerek yok, ilk yari daki oyunumuz lig'i domine eder.

Ikinci yari ise iste eksiklerimizi gördük. Ama lig'te hic bir rakibin Rashford, Mata, Depay gibi oyunculari yok.

skora takılmamak lazım. ilk yarı oynayan takım ideal ilk 11e yakındı. bu nedenle gayet iyi takımız bence. forvet ve dinamik bir ortasaha oyuncusu ile ligi götürürüz her türlü. oyun sistemini beğendim. ama yasin yedekte kalsın lütfen. Linnes daha hazır değil anladığım kadarıyla.

------------Muslera------------
Linnes Chedjou Serdar Carole
-------Selçuk Transfer---------
Bruma--- Sneijder ----Poldi(sinan)
----------Transfer------------

Son düzenleme:
Umarim herkes selcuk ciktiktan sonra orta sahamizin durumunu gormustur

Dzemaili'yi hemen satip yerine genc önlibero alinmali, dzemaili'nin takima hic bir katkisi yok

Eger sag bek transferini riekerink hocamiz bu mactan sonra dusunmesse, semih'i sag bek'e monte etmeli, linnes'in bu takimda yeri yok, defansif olarak berbat, ofansif olarak da fazla katkisi yok, arkasina atilan toplarda cogu zaman chedjou araya girdi, cok kolay calim yiyor, kesinlikle bizim sag bekimiz olamaz

Chedjou ve Serdar birbirlerine alismali, daha 1 mac beraber 90dk oynamadilar, chedjou'nun konsantrasyonu gittikce oyundan dusuyor, mata'dan calim yiyip mata kaleye gidip gol atiyor chedjou'ya bakiyorum 2 metre gerisinde

Bu takima forvet ve 2 önlibero transferi S A R T

Ilk yari oynanan futbol lig icin yeterli

2. Yari selcuk ciktiktan sonra orta sahada direnc kalmadi + bireysel hatalarda olunca skor farkli oldu

2.yarı en az 4 transfere ihtiyaç olduğunu gösterdi.başka yorum yapmaya gerek yok...
2 ci yarıdan değil ilk yarıdan yola çıktım aslında. Kadro derinliğimiz vasat zaten ki 2ci devre olanlar çok normal. Manu ya bak adamlar full takımı değişirdi neredeyse ama bakıyorsun giren isimlere oha bunlar nasıl yedek olur düşünüyor insan. Bide uyumları ve tempoları çok daha iyidi ilk yarıdaki ibrahimovicli takıma karşın.

Geçen seneki Real Madrid maçı kıvamında olur. Orta sahamız yumuşak olduğu için muhtemelen orayı kalabalık tutar hocamız. Orta saha böyle yumuşak olunca defansa kimi koysan fark etmez zaten, yapabilecekleri kısıtlı. Forvet de yok takımda. Adamlar da daha yeni takım kurdular, hazır değiller. Az gollü bir maç olur herhalde.

Ben burada sadece ilk yarıyı kastetmiştim :asd22:

Neyse her musibetten bir nasihat çıkarmak gerek. Maç ilk yarıdaki gibi bitse bu adamlar kadro yeterli bile diyebilirlerdi. Olan bütün sezona olurdu. Böylesi hayırlı oldu inşallah.

Dün ne dediysek o donk-ched-dzemaili yol verip defans-ortasaha ve forvet olmak üzere 3 as burun kıvırılmayacak oyuncu ve minimum 4 adet daha carole bulmamız gerekir. Yapmamız gerekir.

Beyin yerine ceviz taşıyanlar yapmaz.

tüm yaşananların tek sorumlusu çeyjuydu kusra bakmayın

Hemen asıp kesmeyin bütçe ortada ülkenin ekonomik siyasi problemleri ortada olabilecek en iyi 3 transferi yapıp ligde başarılı olabilecek bir oyunla şampiyon olmalıyız. Avrupa için hangi yapılanmayı yapsan bu elit takımlara karşı gidebileceğin yer belli. O yüzden sürdürülebilir bir sistemi inşa etmek gerekiyor.

Lan bu linnes nasil bu kadar kotu yaw, bunu sirf fenere gol attigi icin alindigi komedi zaten, hep calim yedi, hic birinde bile topu kapmadi, zlatan'in golunde hatali, fellaini'nin golunde hatali, tamam boyun yetmiyo ama biraz agresif ol... rakibine dokun veya formasini cek, oyle yumusak gibi oynamayla olmaz

Ya semih'i sag bek'e monte edecek riekerink, ya da transfer isteyecek

Umarim chedjou kendini toparlar

Dzemaili hemen satilsin

Takimda sunu hepimiz gorduk, saglam bir stoper, lider bir orta saha ve rakip takimin ataklarini bozan bir forvet lazim bize

Geri
Üst Alt