- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalliye bile yaptilar, sonra masör ile bitirdik sezonu.Gerets aynı şekildr
arada bu hataya düşüyorum maalesefbu kulüpte akıl mı arıyorsun ?
ben lucescuyu kovduğumuz andan itibaren akıllı bi iş görmedim. bütün cenabetlik o kovmayla başladıarada bu hataya düşüyorum maalesef
valla bende ümitliydim bu 59 yaşındaki yardımcıdan ama göz göre göre halaa bu topçularla pas oyunu oynatan biri bu adam direkt kopvulmalı 4 5 tane de isimleri belli topçu kadro dışı bırakılıp hiç hazetmesemde Okan Buruk derhal göreve gelmelidirBu adamlar stoper değil kaleye geçse dahi bu tarz bir skor olamaz işin içinde başka bir şeyler olduğunu düşünüyorum Tuzlaspor gibi bir takımdan 6 gol yemek için İsmail Çipe'den bile fazlası gerek
Takımın sabotaj yapmasının sabotajı yapan oyuncular için ne gibi bir faydasının olduğunu da söylesin bunu iddia edenler bir zahmet. Bir tane mantıklı gerekçe sunun da çok haklıymışsınız diyelim , nedir sözde terimci futbolcuların çıkarı ? Terim'in dönme ihtimalinin olmadığı aşikar , maddi bir kazançları da olmayacak rakipten vs. Oyuncuların ,başka insanlar için kendi değerlerini düşürecek işler yaptığına cidden inanıyor musunuz yoksa dümdüz linç edelim diye mi bu histerik tavırlar ? Futbolcuların ruh sağlığı iyi değil o bariz , taraftarın ruh sağlığı da en az aynı derecede kötü bunu da kabul etmek lazım.
Ben sorunun halen hocada olduğunu düşünmüyorum sorun oyuncularda Terim zamanı rakiplere karşı yan pas yaparak zamanı yiyorduk hücum yapmaya fırsatımız olmuyordu böylece maçlarda 1-2 gol oluyor ya da olmuyordu. Torent zamanı daha atak futbolu deniyoruz olmuyor takım bunu kaldıramıyorvalla bende ümitliydim bu 59 yaşındaki yardımcıdan ama göz göre göre halaa bu topçularla pas oyunu oynatan biri bu adam direkt kopvulmalı 4 5 tane de isimleri belli topçu kadro dışı bırakılıp hiç hazetmesemde Okan Buruk derhal göreve gelmelidir
%50 TerimBütün suç terimin beyler sakin olun 15 20 yıl suç terimin olacak rahat olun