Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-6 Tuzlaspor | MS | 28 Ocak | Maçkolik

Ptt hazirligi yapiyor gibiyiz abi.
Ördek dudaklum :red:

11199.jpg

Kerem dışında eksikliğini hissedeceğimiz adam yok kadroda.
Bu nasıl kadro yapısı?

Ulan bunlar bizimle dalga mi geçiyor
Defolun gidin hepiniz

bizim gollerden birinide tuzla kendi kalesine atmış ....

sinirim bozuldu , gülüyorum artık.

Az sonra Gedson Galatasaray'da haberlerinini görürüz 6 numara'ya da şöyle güzel bir isim bulurlar ortalığın yangınını almaya çalışırlar :D

Kaleci Berk ile başlıyoruz. Sonra Fatih giriyor. Fatih sakatlanınca başka yedek olmadığı için Berk yeniden giriyor. Ya fıkra gibi kulüp olduk. Kabus desen kabus bile bu kadar ürkütücü olmaz.

Bu adamlar stoper değil kaleye geçse dahi bu tarz bir skor olamaz işin içinde başka bir şeyler olduğunu düşünüyorum Tuzlaspor gibi bir takımdan 6 gol yemek için İsmail Çipe'den bile fazlası gerek
valla bende ümitliydim bu 59 yaşındaki yardımcıdan ama göz göre göre halaa bu topçularla pas oyunu oynatan biri bu adam direkt kopvulmalı 4 5 tane de isimleri belli topçu kadro dışı bırakılıp hiç hazetmesemde Okan Buruk derhal göreve gelmelidir

Bu kim yav bu kimmm
Ulan kaleci alsanıza su takıma sinirden duvarı yumruklayacagim

Screenshot_20220128-153127_Twitter.webp

sahaya kim çıkarsa çıksın u17 falan bile çıksa 6 tane yemez arkadaş bu nasıl mümkün olabilir ya? hiç utanma yok mu kardeşim bırakın 2-3 kişiyi kadro dışı nolcaksa olsun ya yeter bu kadar rezillik

Takımın sabotaj yapmasının sabotajı yapan oyuncular için ne gibi bir faydasının olduğunu da söylesin bunu iddia edenler bir zahmet. Bir tane mantıklı gerekçe sunun da çok haklıymışsınız diyelim , nedir sözde terimci futbolcuların çıkarı ? Terim'in dönme ihtimalinin olmadığı aşikar , maddi bir kazançları da olmayacak rakipten vs. Oyuncuların ,başka insanlar için kendi değerlerini düşürecek işler yaptığına cidden inanıyor musunuz yoksa dümdüz linç edelim diye mi bu histerik tavırlar ? Futbolcuların ruh sağlığı iyi değil o bariz , taraftarın ruh sağlığı da en az aynı derecede kötü bunu da kabul etmek lazım.

Tam sürü psikolojisi işte.. Biri ortaya bir fikir atıyor forumda herkes doğruymuş gibi onun peşinden gidiyor..
Terim'den talimat aldıklarını iddia edenler var şaka gibi..

Oyuncular bilerek gol yiyor tek bir Nelson bişeyler yapmaya çalışıyor
Yazıklar olsun

Trabzon maçında bu takımı izledik o takım Tuzla'dan 6 yer mi? Bariz başka bir şey var burada. Oyuncu kendi ceza sahası içinde çalıma girdi ve topu Tuzlasporlulara verdi. Başka bir şey var bunda ya oyuncular mesaj verdi. Ya ciddi yükleme yapıldı ve oyuncuların koşacak mecali yoktu ki o zaman hazırlık maçı neden yaparsın?

valla bende ümitliydim bu 59 yaşındaki yardımcıdan ama göz göre göre halaa bu topçularla pas oyunu oynatan biri bu adam direkt kopvulmalı 4 5 tane de isimleri belli topçu kadro dışı bırakılıp hiç hazetmesemde Okan Buruk derhal göreve gelmelidir
Ben sorunun halen hocada olduğunu düşünmüyorum sorun oyuncularda Terim zamanı rakiplere karşı yan pas yaparak zamanı yiyorduk hücum yapmaya fırsatımız olmuyordu böylece maçlarda 1-2 gol oluyor ya da olmuyordu. Torent zamanı daha atak futbolu deniyoruz olmuyor takım bunu kaldıramıyor

Geri
Üst Alt