Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Hannover 96 | 8 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Hannover 96 | 8 Ocak | Maç Sonucu

Kazım'ın golünde Culio'nun İnsua'ya attığı pas 10 numara :)

Bir Bek oyuncusunun oyuna katkisi... Bende gercekten futbol adina yeni birsey ögrendim diyebilirim....

Culio hic abartmiyorum BAM cetesinden 10 gömlek üstün 2 pas atti oyunu bitirdi...

Emre gelmis 19 yasina mükemmel teknik e artik oynatin lütfen... 20 artik futbol icin youngstar yasi degil....

Beyler artik ise biraz bizimde karismamiz gerekiyor... Madem Insuayi istiyoruz Kewellda yaptigimiz gibi kalmasi icin herseyi yapalim.... ozaman n.h geri gönderir yönetim... yani söylemekle olmuyor birseyler yapalim

+1905

İnsua nın kalmasını istiyorsak birşeyler yapmamız lazım.

Culio geriyede kosuyor.Yanliz Pinoyu es gecmeyin o kadar güzel kactıkı..

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 3-0 Hannover 96 | 8 Ocak | İkinci Yarı | Euro Fut

Sabri---Cana----Servet----Insua

-------Biglia------Culio

Kazim------Formica-------Arda

-------------Pino

Neill donene kadar bu kadro iyi olur bence.

26---27---29---22

-----24----27----

24------22 ----23

--------23-------

yas ortalamasi: 24,7

vallahi bu kadroyu begendim, is yapar ;) sizce?

Formica gibi olumlu gelişmelerin yaşandığı başka bir futbolcu da Arsenal'in İspanyol futbolcusu Almunia oldu. Arsenal menajeri Arsene Wenger'le görüşüp, Galatasray'ın teklifini ileten İspanyol kalecinin, haftalık 50 bin pound alacağı belirtiliyor. Atletico Madrid ve Malaga'dan gelen teklifleri kabul etmeyen İspanyol kalecinin önümüzdeki hafta, Arsenal'le Galatasaray'ın yapacağı son görüşmeden sonra kampa katılması bekleniyor.

Yonetim yerinde olsam butun transferleri askiya alip, Biglia´ya tum agirligi veririm

Formica gibi olumlu gelişmelerin yaşandığı başka bir futbolcu da Arsenal'in İspanyol futbolcusu Almunia oldu. Arsenal menajeri Arsene Wenger'le görüşüp, Galatasray'ın teklifini ileten İspanyol kalecinin, haftalık 50 bin pound alacağı belirtiliyor. Atletico Madrid ve Malaga'dan gelen teklifleri kabul etmeyen İspanyol kalecinin önümüzdeki hafta, Arsenal'le Galatasaray'ın yapacağı son görüşmeden sonra kampa katılması bekleniyor.

Turk kaleci lazim bize.Yalan haber

Culio'yu beyendim. Cok teknik, iki bitirici ara pas verdi. Ikincisi gol oldu. Kosuyor, savasiyor. Takima yararli olacagindan emin oldum.

Kazim ilk topla bulustu, direye patlatti. Ikinci pozisyonunda gol, ama onu zate atmasi gerek dersiniz simdi, orada önemli olan nasil markajindan kurtulmasiydi. Hep böyle istekli oynarsa, yararli olabilir, ama yinede daha klas bir forvet sart.

Arda iyi oynadi, Emre Colak'da büyük irerleme var, Aydin iyi hareketler yapti, Insua cok istekli oynadi (3. gol'de assist yapti). Sabri'nin golünde top iyi oturdu ayagina, bu da 50 macda bir olan birsey Sabri'de. :D

Formica ve Mutu gelirse, hücüm hatti cok güclü olacak.. Biglia'da gelirse, yolumuz acik insallah.

sa. renkdşlr.

walla maçta insua döktürdü. bu adamı gönderirlerse yazık olur demedi demeyin..

Sag icte oynayan adam dikine iyi oynayan biri alınırsa bu takim cok farkli olur.

kizanlar olabilir dedim

embesilce cevap verenler degil

:asd:

arda-emre kıyasında saf yetenek üzerinden konuştuğunu bildiğim için sonuna kadar katılıyorum abi sana.yanlız şöyle birşey var, arda'dan yetenekli oyuncu çok var bizim ligde.arda'nın artısı futbol zekas,sorumluluk alması, olgun oyunu.

bence böyle oynamalıyız biglia'yıda alırlarsa

---------------------Kazım Kazım(Anıl)(Baroş)-------------------

Arda Turan--------------------------------------Juan Pablo Pino

---------------Lucas Biglia------Juan Culio---------------

--------------------Lorik Cana---------------------------

İnsua-------Ahmet Kesim---------Lucas Neill-------Sabri Sarıoğlu

------------------------Ufuk Ceylan----------------------------

Aykut Erçetin

ÇAğlar Birinci

Zan(sene sonu trasnfer şart)

X (türk ön libero) yasin pehlivan yada yiğit incedemir

Harry Kewell

Emre Çolak

Baroş(Anıl)

Insuayi pek ciddiye almayanlar var.. Yas 21 ve bugün classini konusturdu... Hannover hernekadar kasmadiysa bile isterse 100% futbolunu ortaya koysaydi o ara paslari o kacislari durduramazdi....

Öde 4 milyon €'u liverpoola al su cocugu süper anlasiyorlar culio ile

Eurosport 2'deymis mac, iyi ki kacirdim. :o Yalniz resmi sitede yazmiyodu sanki, sonradan mi ekledi cakallar accep?

culio varken formicadan ziyade biglia daha iyi olmaz mı?formica çok iyise eyvallah ama kumar sonuçta. bir forvet bir 2 yönlü orta saha oyuncusu daha mantıklı transferler.

Geri
Üst Alt